Sipaydi ye Yardım lütfen

ben bu patatesi krema değil de süt ve kaşarla yapıodum, o da çok güzel oluyor yine yemek öncesi yemek muhabbetine başladık yaa

akşama hepimiz bu menüyü yapalım madem, yedikçe birbirimizin kulaklarını çınlatırız

benim sevgilim bugün akşam çalışıyor maalesef biz görüşemicez

ama dün pasta bile kestik onun yerine sayalım dedik

akşam tek başımayım evdekilerde yok, muhtemelen canm bişiy yemek istemez bile :44:

Nası uykum var yanlışlıkla kafamı biyere koyarım diye korkuyorum

Bana inat gibide bugün hiç iş yok boşu boşuna burdayım resmen facebookta geziyorum sabahtan beri şuan daha yeni kalkmış annemle kardeşimle kahvaltı masasında olabilirdim

Öğle yemeginede çıkmadım hiç halim yok yanımda bişiyler vardı atıştırdım

Son düzenleme:

beınm kocemde çalışıyo zaten bız arada görüşüyoruzcocumuzda ondan yok dermışım

ay acıktm tost yıycem bugun cnm yemek ıstemıyyyakşamada yemem var kocem yok kendımce bişiler yerım artık sıkıla sıkıla

işten çıkınca ilk uçakla gel bana ben sana kuru fasülye pilav yapıım annem turşuda göndermişti, masayada bi mum koyarız sevgililer günü kutlarız

evt bı tek onları bılıoo sızde gıdın onları yaapr

vay sipaydi vayy bize burdaa tarifleri verio veriyo akşam kocaya geldimi kremalı patates tavuk

anam bacum bende yemek var sağol ve turşu yemem
ama ılla kutlama yapceksek gelem kuru soğanda olsun masadda

he kes doğra at gtsın fırına al sana yemek dıo kuru kuru kocanın önüne koyyo

anam bacum bende yemek var sağol ve turşu yemem
ama ılla kutlama yapceksek gelem kuru soğanda olsun masadda

he kes doğra at gtsın fırına al sana yemek dıo kuru kuru kocanın önüne koyyo

tamam sana elimlen soğan kırarım

sen nie yemion turşu sevmezmisin??

yok anam yok bundan garu olmaz bebesi olsa gene kremalı patates tavuk yapar kes doğra at fırına koptum ya

tamam sana elimlen soğan kırarım

sen nie yemion turşu sevmezmisin??

yok anam yok bundan garu olmaz bebesi olsa gene kremalı patates tavuk yapar kes doğra at fırına koptum ya

soğanı sarımsağı cok severım
kır yavrummm yerıkkkköy cocum ben

turşu hıc yemedım kokusu bıle rahatsız edıo benı

he cocuk yaşına gelene kadar kremasını yer sonra dişi cıkarken pattsı doğrar elıne verır kemırır sonra geçer fırına

biz de çok azcık görüşcez işte :26:
ama sana dün kestiğin pastanın mutluluğ yrtr zaten, bişey yemesen de toksundur sen şimdi , mutluluktan
keşke bugün gelmeseymişsin, boşuna gelmişsin canım ya.. eski müdürüm bana da aynısını yapmıştı, gel illa çok yoğunuz demişti, izin vermemişti, bi geldim, fabrika bomboştu hatırladıkça sinir krizi geçiriyorum yaa halbuki o gün askerden izne gelen nişanlımla vakit geçirebilirdim ben de:26:
canım ailen nerde senin? sen arkadaşlarınla mı kalıyorsun?

bizda arada görüşüyoruz, yoksa biz de mi 4 yıl çocuk yapamıcaz

onu denemedim hiç ama güzel oluyordur. akşama hep beraber yapalım valla

benım yedıklerım bunlardı sende en son demı

kız sipaydiii yoksa hergün aynı şeylerimi yapıon adamcazaa

naaaann arkamdan mı konuşuyorsunuz siz heee her gün patates yapıyorum adamı karbonhidrat manyağı yapacağım

siz geldiğinizde bunları yaptım çünkü ne aklıma gelse bu yemiyo diyip durdum..
ama et yiyen birisi gelsin harika rosto köfte yaparım yani yanına kremalı patates.

kesınnn

ben değil mutlu konuşuyo ben öle olmadığını anlatıyordum

köfte yesem nolcek arkasından gene kremalı pattes

Son düzenleme:

evet bende sinir oldum bugün geldime resmen boşuna eziyet yaptı bana sanki bugün gelmesem batcaktık

görmeden inanmam artık

yaparımlarla deil kanıtlarla gel bize sipayddiii

bebenn olcak ilk patates dicek

görmeden inanmam artık

yaparımlarla deil kanıtlarla gel bize sipayddiii

bebenn olcak ilk patates dicek

buyur gel ne istersen yaparım canım. sen yeter ki geliyorum de

şurda 1 sene sonra evleneceğim sipaydi tarif ver sipaydi misafirim geliyor dersen yalarsın avcunu he
veririm kremalı patatesi oturursun aşağı

aynen ona da püreli yaparım yer

evet çok güzel oluyor walla krema ne kadar koyuyorsun peki, 1 küçük kutunun hepsini koyuyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…