- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.021
çok şükür canım darısı nişana günü falan konuştunuz mu belli mi zmanı..
tamam canım bekliyorum
Günaydın ;
Herkese bugün sevgililer günü ve ben bişey yapmadım ama yapma gibi düşüncem de yok. benim için sanki dün sevgililer günüydü
harika bir akşam geçirdik. ve ikimiz için yine harika kararlar aldık..bugün işe öyle mutlu geldim ki inşallah bozulmaz
böcükkümm sanada günaydınn hayırdır ya durumlar nedir
geçmişi okuyamadım ama inşallah kötü bişiy yoktur hakkında hayırlısı olur
Selam canım ya şu takip çizelgesini nasıl yaptın anlatırmısın ? Ben Daisy.com dan yaptım urlyi kopyaladım, çizelgeye yapıştırdım ama kabul etmedi :44:
hayırlı olsun cnm kararlarnızbızımde dün ıdı
kocem bugun yola cıkıyo akşama yok çünkü
parfumu verdım cok sevındı dedım bak 1 haftada falan bıtrme cok para verdımoysakı beleş bılıon
profil düzenleden kopyalacaksın direk yapıştıracaksın kk da bununla ilgili detaylı konu vardır.
ben işyerinde bazı sitelere giremiyorum malesef girip detaylı resimle anlatmak isterdim...
çok şükür canım darısı nişana günü falan konuştunuz mu belli mi zmanı..
tamam canım bekliyorum
hayırlı olsun cnm kararlarnızbızımde dün ıdı
kocem bugun yola cıkıyo akşama yok çünkü
parfumu verdım cok sevındı dedım bak 1 haftada falan bıtrme cok para verdımoysakı beleş bılıon
durumlar vahım cnm ama çaktrmama çalışıyorum
kısacası önmzdekı 1 yıl daha cok borç ödememız gerekecekAllah can sağlığı işgüç versın öderız dıyorum amabu zamana kadar ödedığım borç yarı ev parasıydı ona acıyorum bı tek
senınde hayırlı olsun tatlım bişicik olmaz taşta cok zor düşer ınan
benım hem ınce söz yüzüğüm var hemde tektaş sürekl takıyorum hıc sorun yaşamadım
alyansım yok parasızlığın gözü cıksın
offf1 haftadır bır kıtabı bıtıremedım daha ortalarındayım 750 sayfa falan h sonu ınşallah bıtırırım ıskender pala nın efsane yı aldım merak edıyorum
bu arada okuduğum şu çılgın türkler okuyanınız var mı
Saol canımm
yeni bi borç mu çıktı :26:
ödersiniz canım sıkma canınıAynen öyle dediğin gibi Allah can saplığı versin herşeyin üstesinden geliriz inşallah
Alyans basit ya borçlarınızı hafifletin yeni birer tane alırsınız ilerde gönlünüze göre
Ben okudum yarısınıda sonra bi süre okuyamadım sonrada darlandım okumaya
hımm evet bu hayalini anlatmıştın daha önce, hayırlısı canımbi kaç resmimiz vardı ulucamide falan çekildiğimiz
güzeldi gezmesi eğlenmesi falan içimden bir ses sanki bir zaman orada yaşayacağımı söylüyor
oysa o ihtimal öyle az ki yada şöyle diyim olurda bir gün bi yerde görev için falan çalışmam gerekirse Bursa olabilir.
mesela eşim bu nisanda şef olursa (inş) 5 sene sonra müdürlük sınavına girecek yani o zaman ist dışı yazacak olsun diye
ilk herhalde Bursa olur.tabi bu bir hayal şuanda
günaydın canım senin de kutlu olsungünaydınnnnnnn
sevgılıler gününüz kutlu olsunnnn
ne güzelllGünaydın ;
Herkese bugün sevgililer günü ve ben bişey yapmadım ama yapma gibi düşüncem de yok. benim için sanki dün sevgililer günüydü
harika bir akşam geçirdik. ve ikimiz için yine harika kararlar aldık..bugün işe öyle mutlu geldim ki inşallah bozulmaz
günaydın canım hoşgeldin, sanırım herşey çok güzel geçmiş. Artık sözlüsünüzGünaydınn kızlarr,
Sevgililer gününüz kutlu olsun
Sipaydi benim içinde dündü galiba sevgililer günü
Nasıl yorgunum elimi kaldırcak mecalim yokşimdi çığlık atcam benim burda ne işim var diye
Patronda yok öğleden sonra belki gelcekmiş
hani pasta hani haniGünaydınnnnn
ben bugün erkenden kalktım
butik pasta yaptırmıştım onu teslim almak için sabahın köründe kalktım
işe de erkenden gelince işlerin bi kısmını toparladım
speddyimmhep mutlu olun inşallahhh
Herkese günaydınlar
hımm evet bu hayalini anlatmıştın daha önce, hayırlısı canım
ne güzelllkararlarınız sizin için hayırlı olsun inşalah canım. Allah bozmasın mutluluğunu.. Ben de bugün mutluyum ama uykusuzum. Gece geç saate kadar kurabiyeleri yapıştırdım. Ama sabah aşkımın beni arayıp verdiği tepkileri duyunca uykusuzluk fln kalmadı hep böyle mutlu olalım inşallah
insan keyifli olunca uyku fln koymuyor di mi ne güzelamin canım inşallah. herşey güzel olur .
bizde 3 te yattık ama iyiyim bugün uyku falan yok sabah 7:30 da kalkmama rağmen
oo negüzelll, bugün herkesin mutlu günü demek kigünaydin kizlar, hepinizinde sevgililer günü kutlu olsun, sevdiklerinizle nice seneler daha olsun insallah..
kimi kararlar almis, kimi sözlenmis, kimi pasta yaptirmis, kimide kurabiye yapistirmis
hepinizinkide hayirli ugurlu olsun kizlar, musmutlu günleriniz olsun insallah
biz aksam yemegi yedik ve koltukta uyuyakalmisiz, gece 12 buçukta kalktik ve yerimize yattik.
inanilmaz deliksiz bi uyku cektik ve güzel uyandik sabah öyle oluncada
sabah ugurlarken kutladim kocacigimin sevgililer gününüsen nerden biliyon kiz diyip gülerek gitti
biz hiç kutlamazdik bile hadi kutlayim dedim bu sabah öyle mutlu uyaninca
insan keyifli olunca uyku fln koymuyor di mi ne güzelben de 2buçukta fln yattım, 6:20'de kalktım
ohh maşallahh, uzuuunnnca bi süre gider inşallahkesinlikle yaöyle oluyormuş bu bende uzun süre gider gibi geliyor
tatlıkedi yurtdışında böyle günler daha önemli oluyor gibi
bende akşam yemek hazırlarım güzelce belki yetişebilirsem en basit ve kolay yemeklerden yaparım
ohh maşallahh, uzuuunnnca bi süre gider inşallah
ne yemek yapmayı düşünüyorsun çabuk olarak. kv evde olmazsa belki ben de yaparım bişiler. ama bana jet hızında yapılacak bişiler lazım, makarna gibi mesela
oo negüzelll, bugün herkesin mutlu günü demek kiAllah bozmasın canım benim
kesinlikle yaöyle oluyormuş bu bende uzun süre gider gibi geliyor
tatlıkedi yurtdışında böyle günler daha önemli oluyor gibi
bende akşam yemek hazırlarım güzelce belki yetişebilirsem en basit ve kolay yemeklerden yaparım
bilmiyorum ki canim benim etrafimdaki cogu fransiz bekar ve sevgilisi olmayan insanlar :26:
o yüzden onlarin olsaydi neler yaparlardi bilmiyorum :26:
ama bu sabah gazetede sayfa sayfa yazilar siirler mesajlar vardi sevgililer gününe özel..
hakkaten aksam ne yemek yapicam benimde aklimda bisey yokk
kremali patates yaparim belkimyanina bilmiyorum :26:
dün kurutulmus domates aldim cok lezzetli yarin tuzlu muffini yapicam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?