Sipaydi ye Yardım lütfen

uyy geldım ama cıkcammm bırden yoğun oldumda
azcık çalışım gelırımm
o kek mı:53:harıka ama bu boyalar sağlığa zararlı değil mı:26:

evet canım keki renklendirmek cidden uzun sürer :21: pişirmesi falan çok el oyalar :34:

afiyet olsun ben yedim geldim bugün spor yerine mantı var ne güzel :53:

sporu aksam alisveriste iyi yapariz kostur kostur :8:
zaten ben cok yemedim yanina yesil salata yaptim ondan yedim 2 kasik mantiyla..
Kizlar 2ser tabak yedi ama masallah :1: bi ev sahibini en mutlu eden sey yenilen seyden tekrardan istemeleri bunu tekrardan anladim :16:

whatsapp'a bakarmisin bi ara canim?

uyy geldım ama cıkcammm bırden yoğun oldumda
azcık çalışım gelırımm
o kek mı:53:harıka ama bu boyalar sağlığa zararlı değil mı:26:

zararli ama disarda neler yiyoruz kimbilir, en azindan boyayi biz kendimiz ekliyoruz diye icim rahat bilmem :26:

afiyet olsun canım olsun arada kaçamak yapmak lazım benim bu akşam hafif şeyler yemem lazım kaloriyi az kaldı doldurdum yani :17::17:
kemerim geldi akşam deneyeceğim çok merak ediyorum ufacık bişey ama etkisi olacak möı acaba :27:

afiyet olsun canım olsun arada kaçamak yapmak lazım benim bu akşam hafif şeyler yemem lazım kaloriyi az kaldı doldurdum yani :17::17:
kemerim geldi akşam deneyeceğim çok merak ediyorum ufacık bişey ama etkisi olacak möı acaba :27:

tesekkür ederim :38:
aynen aksam benimde az yemem lazim :44:

aa geldi mi :21::21::21: ufacik olduguna bakma cok fena onlar, göbeginde yer yerinden oynuyor valla :27:
güle güle kullan bakalim :52:

:nazar::nazar:sağol cnm aynen öle ablamlar falan dıo ohh cocuk yokken gez dolaş en rahat sensın falan dıyolar hakket öle
ınşallah sorunlar hallolurda 2 yıla kadar yaparız yoksa menepoza grcem:1:hayrlısıyla tabıkı

senın ev nerdekı
cok ısterım ama benım arkadaşlarım hep avrupa yakasında kaldı bende anadolu yol en büyük sorun oldu evlenelı kk dan gtmedığım o kadar cok arkadaşım oldukı
benim ev sana avrupa yakasındaki arkadaşlarından daha yakın bak, bursada :60:
karşıya geçene kadar bursaya daha çabuk gelirsin :1:

TATLIKEDİİİİİ :53: mantı mı dedin sen? ölürüm biterim ben mantıyaaaa:27::56::56::56:

TATLIKEDİİİİİ :53: mantı mı dedin sen? ölürüm biterim ben mantıyaaaa:27::56::56::56:

ay ne güzel gülüyor bu :D => :60:

Derya bende cok severdim eskiden ama bolluga düsünce gözümde eski degeri kalmadi :27:
biz anneannemlerde toplanirdik acardik yapardik yerdik orda biterdi..
ama kayinvalidemler masallah çok yaptiklari için göre göre doydum diyebilirim :24: yapip buzluga koyuyorlar onlar.. tabi artik bende..

Kalabalik aile ve nerdeyse her hafta birindedirler manti sikmak için.. simdiye kadar 4/5 kere katildim bende :27:

ay ne güzel gülüyor bu :D => :60:

Derya bende cok severdim eskiden ama bolluga düsünce gözümde eski degeri kalmadi :27:
biz anneannemlerde toplanirdik acardik yapardik yerdik orda biterdi..
ama kayinvalidemler masallah çok yaptiklari için göre göre doydum diyebilirim :24: yapip buzluga koyuyorlar onlar.. tabi artik bende..

Kalabalik aile ve nerdeyse her hafta birindedirler manti sikmak için.. simdiye kadar 4/5 kere katildim bende :27:
ben de bayılıyorum bu gülüşe :60:
Bizde de öyledir, birinde toplanıp yaparız, yer içer evimize döneriz. Ama bazen de annemle boş zamanımızda açıp açıp buzluğa atardık. Çok değil ama bikaç pişirimlik yapardık. Ama yine de ailecek toplaşıp yapıp yemek kadar keyiflisi yok, özledim o toplantılarımızı:31:

zararli ama disarda neler yiyoruz kimbilir, en azindan boyayi biz kendimiz ekliyoruz diye icim rahat bilmem :26:

orası öle ama kendımızı zehırlemek olmaz mı bu:26:yada aman zehırlenırsem kendı elımle mı zehırlenelım dıyelım:1:
öle kirlendı kı herşey neye elımızı atsak doğal değil bozuk kımıbılır ne çevre kıırlıliğde cabası ama zararı en aza ındırmek lazım
ben hıc öle kurabıye yemedım kekte yapmadımda sanırım ben cevızlı tarcınlı havuclu keklere devam edıcemm

aa evt sen daha yakınsın
gelırım ınş canm nerelerde gezdırcen benı

orası öle ama kendımızı zehırlemek olmaz mı bu:26:yada aman zehırlenırsem kendı elımle mı zehırlenelım dıyelım:1:
öle kirlendı kı herşey neye elımızı atsak doğal değil bozuk kımıbılır ne çevre kıırlıliğde cabası ama zararı en aza ındırmek lazım
ben hıc öle kurabıye yemedım kekte yapmadımda sanırım ben cevızlı tarcınlı havuclu keklere devam edıcemm

aa evt sen daha yakınsın
gelırım ınş canm nerelerde gezdırcen benı
mudanyaya balık yemeye götürürüm, dağ yoluna çay-kahve-sahlep vs. içmeye götürürüm, heykele, setbaşına, tophaneye götürürüm, Osmangazi, Orhangazi türbelerine götürürüm, Atatürk'ün evine götürürüm, Ulucami'ye götürürüm, İskender yemeye götürürüm, Şelale'ye götürürüm, Uludağ'a kaymaya götürürüm.... vs. vs. :1:

böcük gıda boyasını sormuşsun.

zararlı olanları da var zararsız olanı da benim aldığım aktarda 1,5 TL ye var mesela büyük ihtimalle o yenilebilir boya ama mutlaka zararı da vardı
benim aldığım 4 TL kadın kendisi şeker pancarı ile yapıyor hatta tarifini sordum sadece onu söyledi kırmızıuyı şeker pancarı ile yapıyorum araştır bul falan dedi.

yani yapmak istersen güvendiğin bir yerden alabilirsin yine de diğerlerini bile sık sık yemedikten sonra zararı olacğaını sanmam.
dışarıdan ufacık bişey alsak pasta falan onda bile fazlasıyla vardır

mudanyaya balık yemeye götürürüm, dağ yoluna çay-kahve-sahlep vs. içmeye götürürüm, heykele, setbaşına, tophaneye götürürüm, Osmangazi, Orhangazi türbelerine götürürüm, Atatürk'ün evine götürürüm, Ulucami'ye götürürüm, İskender yemeye götürürüm, Şelale'ye götürürüm, Uludağ'a kaymaya götürürüm.... vs. vs. :1:

Tophaneye gittim Ulucamiye gittim bi tepeye çıktık çay içmeye bursa manzaralı
geldiğimde arkadaş beni gezdirmişti sağolsın ama şimdi hiç kk gelmiyor kendisi artık işleri yoğun
hepsinde resmim var hatta facede görmüşsündür

orada bi avmde iskender yediler kocamla ben ise kuımpi yedim :S :D

Son düzenleme:
ben de bayılıyorum bu gülüşe :60:
Bizde de öyledir, birinde toplanıp yaparız, yer içer evimize döneriz. Ama bazen de annemle boş zamanımızda açıp açıp buzluğa atardık. Çok değil ama bikaç pişirimlik yapardık. Ama yine de ailecek toplaşıp yapıp yemek kadar keyiflisi yok, özledim o toplantılarımızı:31:

gerçektende aileyle yapilan hersey cok keyifli oluyor..
sen yakinsin dimi annene babana?

pis bogaz beni bitek iskender çekti :56::56::56:
Oraninkide cok lezzetli ama yahu :56:

hemen gelıyorum ama ıskender kalsın onun yerıne tavık şiş ısterım:)
böcük gıda boyasını sormuşsun.

zararlı olanları da var zararsız olanı da benim aldığım aktarda 1,5 TL ye var mesela büyük ihtimalle o yenilebilir boya ama mutlaka zararı da vardı
benim aldığım 4 TL kadın kendisi şeker pancarı ile yapıyor hatta tarifini sordum sadece onu söyledi kırmızıuyı şeker pancarı ile yapıyorum araştır bul falan dedi.

yani yapmak istersen güvendiğin bir yerden alabilirsin yine de diğerlerini bile sık sık yemedikten sonra zararı olacğaını sanmam.
dışarıdan ufacık bişey alsak pasta falan onda bile fazlasıyla vardır

anladım cnm bıze kçükken hep boyalı şeyler zararlı dıye öğrettıler ama yedıklerımızde hep boyalı şekerlerdı:1:elma şekerını falan cok severım ben uzun zamandır yemem o da boya sanırım demı
ben yapamamda sen yaparsan denemek için yerım:48:

anladım cnm bıze kçükken hep boyalı şeyler zararlı dıye öğrettıler ama yedıklerımızde hep boyalı şekerlerdı:1:elma şekerını falan cok severım ben uzun zamandır yemem o da boya sanırım demı
ben yapamamda sen yaparsan denemek için yerım:48:

elma şekeri bana kalırsa boyalıdır ama neyle boyarlar bilmiyorum renk çok farklı değil ya belki onu da pancardan yapıyor olabilirler
hiç bilmiyorum..

yaparım tabiki

Tophaneye gittim Ulucamiye gittim bi tepeye çıktık çay içmeye bursa manzaralı
geldiğimde arkadaş beni gezdirmişti sağolsın ama şimdi hiç kk gelmiyor kendisi artık işleri yoğun
hepsinde resmim var hatta facede görmüşsündür

orada bi avmde iskender yediler kocamla ben ise kuımpi yedim :S :D
ben de kumpiri tercih ederim iskendere. hee bide kayhan pideli köftemiz meşhurdur, o da çok güzeldir.:56: gerçi sen köfteyi de sevmezsin di mi :1:
resimleri görmedim canım, girip bakmaya fırsatım olmadı, yarın bakarım inşallah

gerçektende aileyle yapilan hersey cok keyifli oluyor..
sen yakinsin dimi annene babana?

pis bogaz beni bitek iskender çekti :56::56::56:
Oraninkide cok lezzetli ama yahu :56:
arabayla 20-30 dk fln sürüyor annemler. ama toplu taşımayla gitmek zor. her zaman araç yok. o yüzden eşimin arabayla götürmesi dışında yalnızken çok fazla gidemiyorum canım. iskenderi seviyorsan pideli köfteyi de seversin sen, aynı tarz çünkü :56:

ben de kumpiri tercih ederim iskendere. hee bide kayhan pideli köftemiz meşhurdur, o da çok güzeldir.:56: gerçi sen köfteyi de sevmezsin di mi :1:
resimleri görmedim canım, girip bakmaya fırsatım olmadı, yarın bakarım inşallah

bi kaç resmimiz vardı ulucamide falan çekildiğimiz :1:
güzeldi gezmesi eğlenmesi falan içimden bir ses sanki bir zaman orada yaşayacağımı söylüyor
oysa o ihtimal öyle az ki yada şöyle diyim olurda bir gün bi yerde görev için falan çalışmam gerekirse Bursa olabilir.

mesela eşim bu nisanda şef olursa (inş) 5 sene sonra müdürlük sınavına girecek yani o zaman ist dışı yazacak olsun diye
ilk herhalde Bursa olur. :42: tabi bu bir hayal şuanda

Back