- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.801
ben de iyiyim çok şükür, biraz uyku bastırdı
çok güzel olmuşsun canım nişanda, makyajı kendin mi yaptın bu arada?
ı
aa hadi ya, e yemek nezaman yiyosun? duş falan? yakın mı spor salonun
valla ben 1 saatte işim olunca bile koştur koştur zar zor hallediomda yemek bile yiyemiyom helal olsun
ben de iyiyim çok şükür, biraz uyku bastırdı
çok güzel olmuşsun canım nişanda, makyajı kendin mi yaptın bu arada?
hoşbuldum tatlım
ben 12 de gittim geldim yemekten
hediye aldım canım, çok az zamanım vardı, koştur koştur :26: güzel bir triko kazak aldım. aklımdan geçenler çok farklıydı ama, şartlar el vermedi maalesef, seneye artık
süs malzemeleri fln aldım, süpriz hazırlayacağım
hoşbuldum canım, iyiyim senden naber? nasıl gidiyor hazırlıklar? zaman azaldı
maşalah yaa, çok güzel yapmışsın walla, bravoevet canım kendim yaptım kuaförde yaptım ama kadına takma kirpik taktırdım.kalanını kendim yaptım
yeter walla, çok bile, o bana alsın daha fazlasının di mi amaooo daha ne olsun canim yaabi hediye, bi güzel yemekler süpriz falan iyi olur yeter
maşalah yaa, çok güzel yapmışsın walla, bravo
evliykenki ilk sevgililer günümüz, bakalım nasıl olcak merak ediyorumsağol canım
benim sevgililer günü ile ilgili hiç planım yok. bugün kv gidicez yarın eşim maçta dışarı çıkarsam bakarım belki bişeyler.
evliykenki ilk sevgililer günümüz, bakalım nasıl olcak merak ediyorum
ben de bişeyler yapacağım bakalımbizimde evliyken 2. olacka ilkinde güzel bir yemek hzırladım
kızlar watsup kafayı yedi yaaaaaaa
hoşbuldum canım, sağol ben de iyiyim..h geldın cnm
ıyyız sen
ben de bişeyler yapacağım bakalım
watsup kullanmıyorum ama benim de netim kafayı yedi şuan
bizimde evliyken 2. olacka ilkinde güzel bir yemek hzırladım
hayırdır benm normal gibi ne sorun var?:44:
bizimde evliyken 2. olacka ilkinde güzel bir yemek hzırladım
kişi isimlerim silindi ama geldi sanırım.
zayıflama kemerimiz gelmiş kılzarakşam artık eve gelince bakarız nasıl bişey
bizimde ilk ama biz sevgiliykende kutlamazdiksimdide özel bisey yapicagimi sanmiyorum
benimde normal su an bi sorun yok heralde operatörlerden kaynaklanan bi durum..
Kızlar patron geldi söledim 1 gün daha izin alabilirmiyim benim için çok zor olcak diye benim için sorun değil ama gelsen iyi olur belki perşmbe yogun olabilirz falan dedi ozaman perşmbe bi kaç saat gecikebilirim dedim
gelcem artık perşmbe yapcak bişiy yok izin vermedi böyle zamanlarda hiç çalışasım gelmiyorperşmbe sabaha karşı yola çıkmayı düşünüyorum
sevgiliyken çok kutladık. ama evlenince gereksiz olduğunu düşünüyorum.
evet düzeldi şimdi.
Kızlar patron geldi söledim 1 gün daha izin alabilirmiyim benim için çok zor olcak diye benim için sorun değil ama gelsen iyi olur belki perşmbe yogun olabilirz falan dedi ozaman perşmbe bi kaç saat gecikebilirim dedim
gelcem artık perşmbe yapcak bişiy yok izin vermedi böyle zamanlarda hiç çalışasım gelmiyorperşmbe sabaha karşı yola çıkmayı düşünüyorum
kemerim geldi demissin bu arada güle güle kullan canimbol bol eritirsin göbek kisimlarini artik :)
ya benim iki ay oldu tam bugün hâlâ reglim gelmedi :26: hep bu lanet hapin yüzünden ya :26: sancim var haftalardir ha bugün ha yarin bekliyorum ama gelmiyor
?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?