Sipaydi ye Yardım lütfen

aa hadi ya, e yemek nezaman yiyosun? duş falan? yakın mı spor salonun :53:

valla ben 1 saatte işim olunca bile koştur koştur zar zor hallediomda yemek bile yiyemiyom helal olsun :34:

5 dakikada spor salonundayim, 10dk giyinme olsa, 45dk spor, 15dk dus + giyinme, 5dk saç kurutma, tekrar 5 dakikada sirketteyim en az 20dakikam kaliyor ki yetiyor yememe..
1 saat iznim olsa bende yapamazdim canim..

ben de iyiyim çok şükür, biraz uyku bastırdı:51:
çok güzel olmuşsun canım nişanda, makyajı kendin mi yaptın bu arada? :nazar:

hoşbuldum tatlım :54:
ben 12 de gittim geldim yemekten :1:
hediye aldım canım, çok az zamanım vardı, koştur koştur :26: güzel bir triko kazak aldım. aklımdan geçenler çok farklıydı ama, şartlar el vermedi maalesef, seneye artık:31:
süs malzemeleri fln aldım, süpriz hazırlayacağım :1:

hoşbuldum canım, iyiyim senden naber? nasıl gidiyor hazırlıklar? zaman azaldı

ooo daha ne olsun canim yaa :31: bi hediye, bi güzel yemekler süpriz falan iyi olur yeter :34:

off akşam olsada gtsek hıc keyfım yok işyerımızde yakında kapanır anladım bunu:ssz:durum cok vahım h sonu yoktum maaş alamadım ıstıycem ınş param yok demez:6:
ustada arayıp duruyoo patronda kapatcaksa bızde yolumuza baksak en sonunda ustada dıycek tmm ben eleman buldum dıye:31:ayy bu durum cok canımı sıkıoo
patronuda bırakmak ıstemıyorum vıcdanen ama sonumuz bellı
dükkan sabahtan berı 5 tl kazanmadı bgun ama günlük gıderı 3000 tl cıvarı:ssz:

bizimde evliyken 2. olacka ilkinde güzel bir yemek hzırladım

kızlar watsup kafayı yedi yaaaaaaa
ben de bişeyler yapacağım bakalım :69:
watsup kullanmıyorum ama benim de netim kafayı yedi şuan :53::53:

h geldın cnm
ıyyız sen:7:
hoşbuldum canım, sağol ben de iyiyim..
patronun artık size başınızın çaresine bakın demeli aslında. Madem gidişat belli, sizde size sunulan fırsatları kaçırmamış olursunuz.

bizimde evliyken 2. olacka ilkinde güzel bir yemek hzırladım

kızlar watsup kafayı yedi yaaaaaaa

bizimde ilk ama biz sevgiliykende kutlamazdik :1: simdide özel bisey yapicagimi sanmiyorum :31:

kişi isimlerim silindi ama geldi sanırım.

zayıflama kemerimiz gelmiş kılzar :1: akşam artık eve gelince bakarız nasıl bişey

benimde normal su an bi sorun yok heralde operatörlerden kaynaklanan bi durum..

Kızlar patron geldi söledim 1 gün daha izin alabilirmiyim benim için çok zor olcak diye benim için sorun değil ama gelsen iyi olur belki perşmbe yogun olabilirz falan dedi ozaman perşmbe bi kaç saat gecikebilirim dedim :14:

gelcem artık perşmbe yapcak bişiy yok izin vermedi böyle zamanlarda hiç çalışasım gelmiyor :15: perşmbe sabaha karşı yola çıkmayı düşünüyorum :31:

Son düzenleme:
:37:
Kızlar patron geldi söledim 1 gün daha izin alabilirmiyim benim için çok zor olcak diye benim için sorun değil ama gelsen iyi olur belki perşmbe yogun olabilirz falan dedi ozaman perşmbe bi kaç saat gecikebilirim dedim :14:

gelcem artık perşmbe yapcak bişiy yok izin vermedi böyle zamanlarda hiç çalışasım gelmiyor :15: perşmbe sabaha karşı yola çıkmayı düşünüyorum :31:

en azından kötü bişey söylememiş.
ona göre çıkarsın o zaman ama gelmedin diye yıllık izninde keserse boş yere iznin gitmiş olur

sevgiliyken çok kutladık. ama evlenince gereksiz olduğunu düşünüyorum.

evet düzeldi şimdi.

kemerim geldi demissin bu arada güle güle kullan canim :8: bol bol eritirsin göbek kisimlarini artik :)

ya benim iki ay oldu tam bugün hâlâ reglim gelmedi :26: hep bu lanet hapin yüzünden ya :26: sancim var haftalardir ha bugün ha yarin bekliyorum ama gelmiyor :50::50:

onlar erken gidiceklerse sende ciksan aksamdan yola olmaz mi ? hem dinlenirsin evde..
kaç saat suruyor yolculuk ?

Back