Sipaydi ye Yardım lütfen

:37:

en azından kötü bişey söylememiş.
ona göre çıkarsın o zaman ama gelmedin diye yıllık izninde keserse boş yere iznin gitmiş olur

valla hiç yıllık izninden keserim demedi ama kesersede yapcak bişey yok napıyım perşmbe 1-2 saat belki gecikirim ama gelirim artık bana kibarca gel dedi Allah'tan bişiy sölemedi neyse napalım kısmet gelirim artık :31:

buarada kardeşim pasta için malzemeler süsler falan almış bugün :16:

bakalım nasıl bişiy çıkcak hazır pasta tabanı almış 15-20 kişilik diyo yuvarlakmış 3 katlı olcakmış :1:

inşallah güzel olur :16: sevgilime süpriz olcak haberi yok :16:

bakalım nasıl bişiy çıkcak hazır pasta tabanı almış 15-20 kişilik diyo yuvarlakmış 3 katlı olcakmış :1:

ayy ne cesaret :31: üstüste nasil koycaksiniz ya düserse :27:
insallah gönlüne göre olur canim hersey :16:

Son düzenleme:
valla hiç yıllık izninden keserim demedi ama kesersede yapcak bişey yok napıyım perşmbe 1-2 saat belki gecikirim ama gelirim artık bana kibarca gel dedi Allah'tan bişiy sölemedi neyse napalım kısmet gelirim artık :31:

daha nişan falan var ya onun için dedim bide o zaman izin alacaksın.

sanmam canim korunuyoruz :26: koruma yüzde yüz olmasada sanmam ne bileyim insan hisseder heralde :27:

dedigim gibi suanda bile agrim var hani regl gelmeden önce ufak ufak sanci olur ya öyle.. gelsede rahatlasam :18:

anladım canım bizimde öyleydi hapı bıraktıysan uzun süre hastalanmayı unut zaten bende de öyle tepki göstermişti.
kaç ay çektim bir ay normale dönüyordum 2*3 ay hastalanmıyordum falan yani :34:
artık düzene girdi gibi 3 aşşağı 5 yukarı düzeldik

anladım canım bizimde öyleydi hapı bıraktıysan uzun süre hastalanmayı unut zaten bende de öyle tepki göstermişti.
kaç ay çektim bir ay normale dönüyordum 2*3 ay hastalanmıyordum falan yani :34:
artık düzene girdi gibi 3 aşşağı 5 yukarı düzeldik

haklisin sanirim düzensizlik olmazsa olmuyor hapi birakanlarda.. insallah düzene girerim bende biran önce.. :26:

:3: :3:
okuyorum da
bir türlü yazamıyorum iyi mi

her gün yazmamı engellicek bişi çıakrıyorlar :1:

bloga yazı yazdım
kaçç aydır hazır bekliyordu
toparladım onu yayınladım
bari bu ara yazayım biraz :1:

prez. kullaniyoruz canim, hap kullanirken bile onu kullaniyoduk cifte koruma olsun diye :1:
sen ne yaptin biraktin mi?
hee pre. kullanırken hapı keşke kullanmasaymışsınız, gerek yokmuş yani :34:
ben daha bırakmadım, doktorum devam edebilirsin dedi. şimdilik ediyorum. martta fln bırakacağım heralde planlarımızda değişiklik olmazs :1: :23:

olur olur, çok güzel olur canım :34:

girersin canım olmuyorum diye stres yapma ama

karnim agrimasa aklima gelmicek zaten rahatim böyle :1: hatta türkiyeye gidip gelene kadar olmasada olur :1: havuzun denizin tadini cikarmak istiyorum :)

hee pre. kullanırken hapı keşke kullanmasaymışsınız, gerek yokmuş yani :34:
ben daha bırakmadım, doktorum devam edebilirsin dedi. şimdilik ediyorum. martta fln bırakacağım heralde planlarımızda değişiklik olmazs :1: :23:

olur olur, çok güzel olur canım :34:

ah iste aptal kafam diyorum simdi :19:
hadi bakalim seninde az kalmis, sonra korunmaya devammi yoksa bebis icin hazirliklar olur mu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

--
hakkaten röfleli senin blogun nerdeee :)

Son düzenleme:
karnim agrimasa aklima gelmicek zaten rahatim böyle :1: hatta türkiyeye gidip gelene kadar olmasada olur :1: havuzun denizin tadini cikarmak istiyorum :)

ah iste aptal kafam diyorum simdi :19:
hadi bakalim seninde az kalmis, sonra korunmaya devammi yoksa bebis icin hazirliklar olur mu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

--
hakkaten röfleli senin blogun nerdeee :)
birAz daha devam canım, hemen hazırlık olmayacak. hormonlarım fln bi düzene girsin, maddiyatımız da düzene girsin, öyle inşallah :1: :emir_bebek::49::31:

aynen boşuna kullanmışsın. :34: keşke daha erken bıraksaydın.
yaz gelsin valla hemen mayıs ayı gelsin eşimin sınav sonucunu merak ediyorum :37:

keske hiç baslamasaymisim diyorum ben ama neyse olan oldu, dersimi aldim ben :17:
valla mayis haziran hatta temmuz gelsinde bitsin yaaa agustos olsun hemen :24::24::24:
mayis'a da az kaldi napiyor hazirlaniyor mu esin sinavlarina?

birAz daha devam canım, hemen hazırlık olmayacak. hormonlarım fln bi düzene girsin, maddiyatımız da düzene girsin, öyle inşallah :1: :emir_bebek::49::31:

insallah hayirlisi olsun canim :49:

keske hiç baslamasaymisim diyorum ben ama neyse olan oldu, dersimi aldim ben :17:
valla mayis haziran hatta temmuz gelsinde bitsin yaaa agustos olsun hemen :24::24::24:
mayis'a da az kaldi napiyor hazirlaniyor mu esin sinavlarina?

insallah hayirlisi olsun canim :49:

hazırlanıyor canım bir sürü çıktı aldık tek tek okuyor çiziyr ama bana kalsa daha da önem vermeli çokta sıkmak istemiyorum o ayrı

içinden gelmesi lazim çalisabilmesi için :26: zorladikca ters tepki edebilir :26:

bu arada siz esinize/sevgilinize burdan yada burdaki arkadaslarinizdan bahsettiniz mi?
hayır ben bahsetmedim, çünkü o askerdeyken burayı buldum ve acayip güzel arkadaşlıklar edindim burda. Sürekli telefonlaştığım her mutluluğumu sıkıntımı paylaştığım dostlar edindim. Ama o askerdeyken anlatamadım bunları ona. Şimdi anlatırsam neden anlatmadın diye kızacak. O yüzden uygun bir zamanını kolluyorum anlatmak için. Çünkü burdaki arkadaşlarımı artık tanımasını istiyorum onun da.

Back