Sipaydi ye Yardım lütfen

inşallah düzelir çok sevinirim valla :34:
kötü anlamada kıskanıyor demek istemedim seninde görümcelerin var daha iyi anlarsın beni negüzel çok yakınsınız :nazar: bende ilerde öyle olmak çok isterim ya :34:

benim görümcemin birisi benden 5 yaş büyül diğeri 2 yaş küçük ama aramızda hiç öyle %100 samimiyet olmadı hem %30 mesafe vardır.
onlar yerini bilecek bende yerimi bileceğim. eşim en büyükleir olduğu için sağolsunlar saygıları sonsuzdur.
samimi olmak çift taraflı canım eğer karşındaki kişi samimiyetini suistimal ediyor ise hiç samimi olmamak en iyisi bunu sen gözlemleyeceksin :34:

canım genel olarka çevremde gördüklerimden yola çıkarak
bişey söylicem

sen gelinsin o senin görümcen
keza kayınvalidenle de öyle
arkadaş dost vs olmanız imkansız gibi bişey
her zaman aranızca duvar olacak

kayınvalidenin adı büyük
elti görümcede öyle

çocukluğumuzdan beri
etrafımızdan duymuşuz bişeyler
hep önyargılıyız

o yüzden ilerde sorun yaşamamak için
baştan belli mesafeyi araya koymak laızm

çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş

benim görümcemin birisi benden 5 yaş büyül diğeri 2 yaş küçük ama aramızda hiç öyle %100 samimiyet olmadı hem %30 mesafe vardır.
onlar yerini bilecek bende yerimi bileceğim. eşim en büyükleir olduğu için sağolsunlar saygıları sonsuzdur.
samimi olmak çift taraflı canım eğer karşındaki kişi samimiyetini suistimal ediyor ise hiç samimi olmamak en iyisi bunu sen gözlemleyeceksin :34:

doğru sölüyosun canım, ya ben istesemde öyle çok samimi içli dışlı olamam zaten yapım değil, ama yakın olabilirm gayette normal arkadaşlarımla oldugum gibi :34:

bugünde geçse artık akşam olsa , acaba patrondan perşembe için izin istesem mi ki :44: verir mi acaba :26: perşmbe çok zor olcak bnm için :44:

röflelinin dediğine katılıyorum.

baştan mesafeli olmakta yarar var kimse mesafeden zrar görmez zamanla yakınlaşıp samimiyetinizi kurarsınız.
bizim öyle oldu 3 yıl içinde böyle samimi olduk. bize gelir kalırlarr. ama inan bunlar karşılıklı bana böyle iyi davranmasalar bak nler oluyor.
o zaman biizm 2göücede kesin bir derdim var topiğinin müdavimi olurlardı :1::1:

ama iyiki varlar. ikisini de çok seviyorum

Son düzenleme:
doğru sölüyosun canım, ya ben istesemde öyle çok samimi içli dışlı olamam zaten yapım değil, ama yakın olabilirm gayette normal arkadaşlarımla oldugum gibi :34:

bugünde geçse artık akşam olsa , acaba patrondan perşembe için izin istesem mi ki :44: verir mi acaba :26: perşmbe çok zor olcak bnm için :44:

yumuşak anına denk getir belki verir belli olmaz

canım genel olarka çevremde gördüklerimden yola çıkarak
bişey söylicem

sen gelinsin o senin görümcen
keza kayınvalidenle de öyle
arkadaş dost vs olmanız imkansız gibi bişey
her zaman aranızca duvar olacak

kayınvalidenin adı büyük
elti görümcede öyle

çocukluğumuzdan beri
etrafımızdan duymuşuz bişeyler
hep önyargılıyız

o yüzden ilerde sorun yaşamamak için
baştan belli mesafeyi araya koymak laızm

çok muhabbet tez ayrılık getirirmiş

doru sölüyosun canm neyse ya nasıl olursa olur artık napıyım ben iyi davranıyom elimden geleni yapıyorum oda kendi bilir :31:

röflelinin dediğine katılıyorum.

baştan mesafeli olmakta yarar var kimse mesafeden zrar görmez zamanla yakınlaşıp samimiyetinizi kurarsınız.
bizim öyle oldu 3 yıl içinde böyle samimi olduk. bize gelir kalırlarr. ama inan bunlar karşılıklı bana böyle iyi davranmasalar bak nler oluyor.
o zaman biizm 2göücede kesin bir derdim var topiğinin müdavimi olurlardı :1::1:

ama iyiki varlar. ikisini de çok seviyorum

sende az değilsinnn :9::9:

yumuşak anına denk getir belki verir belli olmaz

akşamüstüne doğru sölemeyi düşünüyorum şimdi başı kalabalık 2 gün aldım zatide nasıl desem ki 1gün daha çok tırsıyom ama biyandanda düşünüyom zaten gitcekler akşam olcak onlarla dönmek istemiyom kesin illa bizle gel der sevgilim onlar gidince biraz ailemle oturup konuşmak istiyom ama vaktimde olmıcak onlar arabayla ben otobusle ardarda gitmemde komik olcak bi gün daha olsa ertesi sabah çıkarım yola bi gece daha ailemlen vakit geçirirmde gelde bunu patrona anlat :31:

akşamüstüne doğru sölemeyi düşünüyorum şimdi başı kalabalık 2 gün aldım zatide nasıl desem ki 1gün daha çok tırsıyom ama biyandanda düşünüyom zaten gitcekler akşam olcak onlarla dönmek istemiyom kesin illa bizle gel der sevgilim onlar gidince biraz ailemle oturup konuşmak istiyom ama vaktimde olmıcak onlar arabayla ben otobusle ardarda gitmemde komik olcak bi gün daha olsa ertesi sabah çıkarım yola bi gece daha ailemlen vakit geçirirmde gelde bunu patrona anlat :31:

olmadı salı günü çalış zaten erken gitsende herşeyi yapmış olacaklar. salı akşam ilk otobüsle git gerekirse işten çık direk otobüsle git
çarşamba perşembe izin al daha iyi olur sonrasında dinlenirsin. :35:

slm canlar
ctesı olmadığım için işler karışmış halatoparlamaya çalışıyorum
oku oku ama bı yazamadım süreklı patron dıbımde:ssz:

sipidim cok güzel olmuşsun cnm bıraz göben var ama abartmışlar bence bendede var o kadar göbek bana sen hep aynısın dıyolar oysa aynı değilim bılıyorum:1:

benım h sonum harıka geçtı tabısı:27:ama cok yorgunum
sabah kocem arıyoo çamaşırlar yıkanmamış ne gycem dıye:53:manyak ya oysa daha gyce ona şeyı varkı gömlek pantolon o sanıyorkı 1 gömlek cıkınca hemen yıkanıp asılcak bı gömlek için makına açılır mı yda dolmaz hemen yıka dıo ıyıkı benden garu olırda dınlemıyorum onu:27:

mutlucummm streslı sinirli olmanız cok normal inşallah hıc bı kırgınlık olmadan bugunlerınızı atlatrsınız
göremceklere yada genel olarak herkese cok samımı olmazsan sonra sorun olduğunda daha az üzülürsün
bende büyük görumcemı cok sevıyom kucukköyde görüşmeyız pek tel harıcınde ama benı severler ee ılk ve tek gelınım sevsınler demı:1:

röflelım slm cnmm sanada:38:

he bıde h sonu bılezık aldım 21 gram baya düşmüş altın benden demesı 19 gram olanla aynı paraya aldım nerdeyse bılgınız olsun
bıde kuyumcular ınanılmaz kalabalıktı:37:mıllet amma kirliçıkı ben gıbı

böcük ; nasıl geçti haftasonu güzel bir tatil yaptın biraz yaza sakla ama deniz kum güneş bunun yeri çok başka oluyor.
bilmiyorum millet pek hevesli hamle görmeye sanırım..
senin kilon yok üst bölgen fazla gögüslerden dolayı yapılı duruyorsun ona da çare yok zaten. yoksa boyunla kilon bana göre orantılı.

tüm altınlarınla mı aldın canım sürekli altın atıyordun 1 tane bilezik mi oldu ya harcadın mı yoksa ?

ben yine bu ay arta kalan paramı harcadım :17: amn napıyım dolar biriktiriyoruz extra olmasa da olur :32::32:

slm canlar
ctesı olmadığım için işler karışmış halatoparlamaya çalışıyorum
oku oku ama bı yazamadım süreklı patron dıbımde:ssz:

sipidim cok güzel olmuşsun cnm bıraz göben var ama abartmışlar bence bendede var o kadar göbek bana sen hep aynısın dıyolar oysa aynı değilim bılıyorum:1:

benım h sonum harıka geçtı tabısı:27:ama cok yorgunum
sabah kocem arıyoo çamaşırlar yıkanmamış ne gycem dıye:53:manyak ya oysa daha gyce ona şeyı varkı gömlek pantolon o sanıyorkı 1 gömlek cıkınca hemen yıkanıp asılcak bı gömlek için makına açılır mı yda dolmaz hemen yıka dıo ıyıkı benden garu olırda dınlemıyorum onu:27:

mutlucummm streslı sinirli olmanız cok normal inşallah hıc bı kırgınlık olmadan bugunlerınızı atlatrsınız
göremceklere yada genel olarak herkese cok samımı olmazsan sonra sorun olduğunda daha az üzülürsün
bende büyük görumcemı cok sevıyom kucukköyde görüşmeyız pek tel harıcınde ama benı severler ee ılk ve tek gelınım sevsınler demı:1:

röflelım slm cnmm sanada:38:

he bıde h sonu bılezık aldım 21 gram baya düşmüş altın benden demesı 19 gram olanla aynı paraya aldım nerdeyse bılgınız olsun
bıde kuyumcular ınanılmaz kalabalıktı:37:mıllet amma kirliçıkı ben gıbı

böcümmm hoşgeldinnn :34:

inşallah atlatırız hayırlısıyla bugünleri:34:

hakketen he bizde bnm alıncakları almaya gittimizde öyleydi bende dedim bedava veriyolar galiba :1:

hayırlı olsun kuzum inşallah evinin temelleri olur hatta inşallah gerek bile kalmasın bileziklerine:34:

banada 13 grlık bi bilezik aldılar sen kaça aldın?

böcük ; nasıl geçti haftasonu güzel bir tatil yaptın biraz yaza sakla ama deniz kum güneş bunun yeri çok başka oluyor.
senin kilon yok üst bölgen fazla gögüslerden dolayı yapılı duruyorsun ona da çare yok zaten. yoksa boyunla kilon bana göre orantılı.

tüm altınlarınla mı aldın canım sürekli altın atıyordun 1 tane bilezik mi oldu ya harcadın mı yoksa ?

ben yine bu ay arta kalan paramı harcadım :17: amn napıyım dolar biriktiriyoruz extra olmasa da olur :32::32:

bende bu ay bi geçsin 3-5 ne olursa dolar euro fln alıp kenara koymayı düşünüyorum :44: zormuş bu işler masraflı baya:31:

süper geçtı cnm harıkaydı ınsanın sevdıkleryle olması gıbı yok.:69:
karadenıze gtmek ıstıyorum bakalım ınş cnm sonrada iç anadolu annemlerın yanı zaten cok tatıl olmuo olursa 10 gün ancak:31:buraları gezebılırım

kesınlıkle mıllet bızden heveslı herkes aynı şeyı banada dıo yapcek bişi yok dıom 5.yılımda düşünüyorum:12:kısmetse ınşallah
ahh o üst bölge benı mafedıo belım ağrıo taşıycam onları dıye:1:
yok ama bendede göbek oldu son zamanlarda çünkü işyerınde kımse yok kendımız hazrlayıp yıyoruz ölede olunca arkadaşlar falanda oluo otur otur doymak bılmıyoruz bıde kocem yüzünden yatana kadar yer mı ınsan yaa benıde kendıne benzetcek:22:

yok cnm önce ceyrek alıyorum sonra bılezığe çevırıyorum onu 1 tane değil harcamadım hiç:17:

bende 1 tl bırıktırıyom 120 tl olmuş 10 günde onada ceyrek alıp kenara koycam :31:

böcümmm hoşgeldinnn :34:

inşallah atlatırız hayırlısıyla bugünleri:34:

hakketen he bizde bnm alıncakları almaya gittimizde öyleydi bende dedim bedava veriyolar galiba :1:

hayırlı olsun kuzum inşallah evinin temelleri olur hatta inşallah gerek bile kalmasın bileziklerine:34:

banada 13 grlık bi bilezik aldılar sen kaça aldın?

h bulduk tatlım

ınşallah zaten öle heycanla cabuk gecıyorkı ınan bişi anlamıyorsun önemlı olan kırgınlık olmadan atlatmak
ınanılmaz kabalaıktı ya sıra vardı bıde ben aynı model alıyorum cok yardımcıda oluyolar sağolsunlar beklemek zorundaydım

cnm evın için bıle harcasam eşmin haberı olmadığı için ablamın derım sonra alcaz hesabıyla alır gene koyarım kenara yoksa eşime ben desem böle her zaman kenardakını hesap eder olmasa bıle erkekler böle:)

ben 1900 küsüre aldım cnm bıde çeyrek aldım

Son düzenleme:
cumartesi günü
bende kendime şans kolyesi aldım
bilekliğim vardı
ona takım oldu :17: :17:

birde annemler bana düğünde taksın diye kolye aldık yine
sarı altın o
zinciri ve kolye ucu 920 ye geldi
ön tarafında allah yazıyor
arkasında da Allah'ın 99 adı yazılı
çok hoşuma gitti

bilezikde sordum
24 gr 2090 tl dedi :26: :26:

süper geçtı cnm harıkaydı ınsanın sevdıkleryle olması gıbı yok.:69:
karadenıze gtmek ıstıyorum bakalım ınş cnm sonrada iç anadolu annemlerın yanı zaten cok tatıl olmuo olursa 10 gün ancak:31:buraları gezebılırım

kesınlıkle mıllet bızden heveslı herkes aynı şeyı banada dıo yapcek bişi yok dıom 5.yılımda düşünüyorum:12:kısmetse ınşallah
ahh o üst bölge benı mafedıo belım ağrıo taşıycam onları dıye:1:
yok ama bendede göbek oldu son zamanlarda çünkü işyerınde kımse yok kendımız hazrlayıp yıyoruz ölede olunca arkadaşlar falanda oluo otur otur doymak bılmıyoruz bıde kocem yüzünden yatana kadar yer mı ınsan yaa benıde kendıne benzetcek:22:

yok cnm önce ceyrek alıyorum sonra bılezığe çevırıyorum onu 1 tane değil harcamadım hiç:17:

bende 1 tl bırıktırıyom 120 tl olmuş 10 günde onada ceyrek alıp kenara koycam :31:

bilmez miyim canım insan sevdikleri ile olması gibisi yok zaten Allah yokluklarını göstermesin inşallah.

bu sene bizimde planımızda karadeniz turu rizeye gitmek istiyoruz özellikle akrabaların yanına samsuna bide diğer yerlere fırsat kalır mı yada bu dedğimiz olur mu bilmiyorum yaz gelince yine boşver diyip otele gidiyoruz deniz kum güneş keyif yapıyoruz ama bakalım..

inşallah canım ne zaman isterseniz olur ama bebek olduktan sonra daha da büyüyecek asıl sorun o zaman aman olmadı gider küçültürürsün :34::34::34:

bilmez miyim canım insan sevdikleri ile olması gibisi yok zaten Allah yokluklarını göstermesin inşallah.

bu sene bizimde planımızda karadeniz turu rizeye gitmek istiyoruz özellikle akrabaların yanına samsuna bide diğer yerlere fırsat kalır mı yada bu dedğimiz olur mu bilmiyorum yaz gelince yine boşver diyip otele gidiyoruz deniz kum güneş keyif yapıyoruz ama bakalım..

inşallah canım ne zaman isterseniz olur ama bebek olduktan sonra daha da büyüyecek asıl sorun o zaman aman olmadı gider küçültürürsün :34::34::34:

amin cnm amin
kapı kapı dolaştım gece yarıları eve döndum kocede yok bekar gıbı gezdım durdum süperdı:69:

ınşallah cnm karadenız daha güzel ınan ordada dınlenırsın cnm:38:ben cok merak edıyorum bıde herkes cok merak edıyomuş benı hergun bırınde kalırz artık bıde eşimin işinden gıdemezsek gıdemeyız bı tek ona hıc tatıl yok yazın:ssz:

ınşallah cnm aslında bu yıl sonu düşünüyordum bebek:17:ama bı aksılık oldu maddı olarak ertelemek zorunda kaldım tabı Allah kısmet edersede hayır denmez
bıde bana sankı hala 1 yıllık falan olmuş gıbı gelıoo
dün gıttığımablamla bekarken görüşmştuk en son 4 yıl olmuş o bıle ınanamıyo sen değişmemışsın ama dedı şımardım:27:

Back