- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.741
onu şimdi gördüm güzelmiş nişanlığı
hemen baktım bu siteden bişey aldım mı hatırlamıyorum ama sanki site değişmiş gibi geldi
içindekileri gördüm çünkü
ben hala sevgililer günü için bişey almadım hala da almayı düşünmüyorum
Cookies çok güzel gözüküyordu haftasonu bende kek yaptım ıslak kek eşim istedi diye..
----------------------------
Günaydın hepinize
Cuma günü kuzenime gittik annemlerle bizim eve yakın olana bu sene içinde taşınmıştı. gayet iyiydim valla o gün.
Ertesi gün bir kalktım burnum deli gibi akıyor. direk ilaç içtim evi temizledim falan filan.sonra taksime gittim eve geldim pert olmuşum. yatış o yatış pazar gününe kadar full yattım ve devamlı ıhlamur adaçayı içtim.
Nişana hazır olmak için nişanda çok güzel geçtivalla
bana yaz canım ama daha 10 msjın varben sözde 1000. kişiye hediye vercektim ama kaçırmışım nasıl bi çene varsa artık bende 1065de gördüm geçtimi
günaydınn tatlımm
nişanın iyi geçmesine çok sevindimmçokta güzeldin bence
ee anlatsana nişan nasıldı neler yapmışlar belki banada azcık yol gösterir
buarada ben biraz heycanlanmaya başlamış olabilirim :44:
yeni ekledim canım
--------------
dün kuaförde merdiven silen kadın ile karşılaştık ne zaman doğum yaptın dedi
dedim yok daha bebek falan ama seni hamile gördüm falan dedi. tamam kilo aldımda o kadar değil falan dedim. 2 hamile arkadaşım var onu görmüşsündür dedim.
sonra salonda herkes hamile misin diyip durdu. ya cidden kilo aldım yada millet fazla beklenti içinde. kuzenin bebği ( kucağımda olan ) bazıları benim falan sanmış
Sevgilim 1-2gündür çok karmaşık bi ruh halinde ara ara melek gibi oluyo bazende çok gergin özel günümüdür nedir
Günaydin kizlar
Hediye almadiysan bi kaç güne geliomus elinizi çabuk tutun yetisir gibi
Cookies'ler çok güzeldi ya herkes bayildi özellikle esim cumartesi aksami cayla 3 tane götürdü hemen
Bi dahakine evde damla cikolata bulundurcam ve antep fistigi ile denicem bakalim, malzemeleri evde olan malzemeler üstelik cok kolaydi..
Geçmis olsun canim ya simdi nasilsin? Kaçta geldiniz ya eve? Pazar pazar dügün nisan mi olurmusburda hep cumartesi aksami olur ki millet pazara dinlensin yani.. Cok güzeldin ama bu arada hiç hasta gibi durmuyordun
yaaa baktigim 999'du canim ya ne ara 10 azaldi anlamadim yada ben karistirdim bilmiyorum :26:
Menünüz cok güzel, mezeler fazla bile canim ama annem durmaz yapar diyorsan bilemem
Cayin yaninada yeter ya cok fazla yenmez zaten, pasta bile yeterdi
Cuma aksami disarda yicektik ama ben isten geç ciktim, islandim eve giderkende, esime tam telefon edicektim çay koyarmisin kahvalti yapalim diye sonra üsendim aramaya. Neyse eve gittim esime diyorum dusa gircem sen bi zahmet cayi koyuversene dedim, oda su kalmamis dedi (satin alma suyu kullaniyoruzda) hadi ya nasil olur falan diyerek mutfaga bi girdim kahvalti hazir cay demlenmisbu mutlulugu hicbiseye degismem ya
ondan sonra caya doyamadik sinemaya giderken termosa koyduk götürdükvarya yakalansak yasak bizi içeri sokmazlardi ama yakalanmadik..
Cumartesi annemlerdeydik, esim evde dolaplari söktü bizde annemle gezdik eksikler varmis yeni ev icin biraz onlari tamamladik..
Aksamda eve gelince cookiesleri yaptim
Pazarda görümcemin dogumgünü için aksam oraya gittik, yenildi içildi vee pazartesi oldudarisi diger haftasonlarinin güzel geçmesine insallah
günaydın kızlar bende gelebilir miyim aranıza
heralde beklenti içindelero kadarda göbegin yok yani, hele dogum yapmis göbek hiç degil
Günaydin kizlar
Hediye almadiysan bi kaç güne geliomus elinizi çabuk tutun yetisir gibi
Cookies'ler çok güzeldi ya herkes bayildi özellikle esim cumartesi aksami cayla 3 tane götürdü hemen
Bi dahakine evde damla cikolata bulundurcam ve antep fistigi ile denicem bakalim, malzemeleri evde olan malzemeler üstelik cok kolaydi..
Geçmis olsun canim ya simdi nasilsin? Kaçta geldiniz ya eve? Pazar pazar dügün nisan mi olurmusburda hep cumartesi aksami olur ki millet pazara dinlensin yani.. Cok güzeldin ama bu arada hiç hasta gibi durmuyordun
:
röflelim geri gittin galiba sanada selam canim
sipaydi bu arada kizin saç rengiyle kiyafetinin renginin tezatligina bayildim cok hos gözükmüs
sipaydi bencede ne göbeği yaa sende takam sen milleeti
tanıtayım 22 yaşındayım açık lise okuyorum sosyoloji bölümü bekarım çalışmıyorum ismim tuğçe
hoşgeldin canım ekledin mi twitterden geçnlerde istemiştin.
Buarada kızlar şu tanışma olayından beri görümcem bi tuhaf ya bi havalarda ne yapsan yaranamıyorsun kv fln solda sıfır bırakır memnun etmek bi mucize :26:
galiba biraz kıskanıyor, özeniyordur belki çok görmüyorum ama çok canım sıkılıyor bu duruma ne var sanki yanımızda olsa böyle zamanlarda biraz destek olsa bizeherşeye muhalefet hiçbişeyden memnun olmuyor yüzü hiç gülmüyor
azönce albüme bakıyodumda tekli resmimde arkamdaki siyahlı buarada görümcem
Buarada kızlar şu tanışma olayından beri görümcem bi tuhaf ya bi havalarda ne yapsan yaranamıyorsun kv fln solda sıfır bırakır memnun etmek bi mucize :26:
galiba biraz kıskanıyor, özeniyordur belki çok görmüyorum ama çok canım sıkılıyor bu duruma ne var sanki yanımızda olsa böyle zamanlarda biraz destek olsa bizeherşeye muhalefet hiçbişeyden memnun olmuyor yüzü hiç gülmüyor
azönce albüme bakıyodumda tekli resmimde arkamdaki siyahlı buarada görümcem
hahha ayy kuzum çok gülesim geldi
dur daha yaa
tanışma olalı
kaç gün oldu
ne tavrında olacak
bence sana öyle gelmiş
henüz bişey yaşamadınız ki yaranamayasın
bence sen biraz abartıyorsun olayları
ama bu iyi değil
kendi kendini üzüyorsun yokj yere
canım kimseyi memnun etmek zorunda değilsin ikiniz memnun olun yeter.
ve abisini paylaşmak istememesi çok normal seninde yaklaşımınla zamanla düzelecektir.
burada seninde iyi niyetli olman lazım ileride annesi bile belki oğlunu paylaşmak istemeyecektir...
oğlunu ellerinden almayacağını tavırlarını anlatman iki taraf içinde rahatlatıcı olacaktır. yeterki iyi niyetini görsünler
ayrıca bazen düşünmek istediğimizi yaşarız böyle düşünmezsin herşey daha iyi olacaktır... seni daha önceden de tanıyor
kıskanacak çekemeyecek olsa önceden de olurdu düşünme kurma böyle şeyler kafanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?