- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #32.281
bende cok severim midyeyi sirf böyle dedin diye denicem bunu! kaydettim hemen dosyama
yaparim canim kendim insallah.. dedigim gibi müffin kabim var küçük kalpli onlarla yaparim biseyler..
O domatesli biberli kekide kaydettim ilgimi cekti valla evde biber olsa bugun yapacaktim yani
Saolasin valla orjinal fikirlerine bayiliyorum senin
Bi kere ben Islak birakmistim nasilsa sicak hava diye balayinin sonuna dogru kasiklarimdan agriyla kivrandimhakkaten degisik bikini iyi oluyor! bu senede bi tane alayim
evet canım yeşilimsiDeryaw birinci fotoya bittim, gözlerin yesil sanirsam?
düz saçta yakisiyor baya sana!
iki türdede çok güzelsin masallah
bende takım istedim ama morda model yoktubende alt üst ayrı renk aldım bakalım nasıl gelecek
benim yılllarrr önce vardı bikinim ama o zaman 38 bedenmişim :fiii tarihindne kalma yani
bence istesinler
babanda biz biraz düşünelim falan der
daha iyi olur ynai
hem prosedürler yerine gelmiş olur
aslında yüzük takılsa da güzel olur ama
hazırlık yapmak lazım ona
neee yüzük mü
çifte heyecanbabanin vermem dedigine bakma canim, o an oturup konusurlarsa uygun olani yapacaktir.. belkide oda istemez sürekli git gel yapmalarini...
hayirlisi canim
ooooooooooooooooo mutluuu, yüzük heee hadi bakalımmm:123: :118:
bu arada kedicik ben san sen gelene kadar anca bulurum foto dediydim ya, hakkaten öle oldu
ekliyorum şimdi
O ZAMNA evde kendin bişeyler yaparsın. alkollü pasta da iğrenç olur be..
midyeyi çok seviyorum tadını ona benzettim.
evet canım valla yetti her gün 3 kere değiştirdim neredeyse yemeğe giderken önce odaya çıktık hem bikinilerimi giydim. hemde ıslak kalmamış oldum.
bazılarının resimleri vardı ama hala burada var mı bilmiyorum
evet canm seviyorum her yaz alıyorum eşimin arkadaşı da getirmişti bi kaç tane 10 tane oldu.
acele etmesinler önce bi aileler tanışsın ne o öyle yangondan mal kaçırırı gibi beklesinler baban ne zaman gün verirse o zaman gelecekler.
şimdi pardon ama istemeye gelmiyorlar mı
evet canım yeşilimsi
çok teşekkür ederim canım, senin de gözlerin çok güzel
kızlarr karnıbaharı haşlamadan mı kızartıyorsunuz peki?
Ya aslında istemeye gelceklerdi ama babam öyle pat diye vermem diyince karıştı işler bilmiyorum ki ya isterlermiydi yada şimdi nolcak off ne zormuş şunu bi hayırlısıyla atlatsak
Parmağıma ip bağlıcaklarr cumartesi
ama ya babam bağlatmazsaa
hahahaYüzük yok ki daha ortada canımm bide babam öyle hemen vermem diyomuş off kafam karıştı nolcak acaba:26::26:
ama daha yüzük yok nerden çıktı bu yüzük şimdi tamam bende çok isterdim ama yok yani yüzük falan daha
saçlar insanı bu kadar mı değiştirir her resimde farklısın sanki dimi çok güzel maşallah canm
Ya aslında istemeye gelceklerdi ama babam öyle pat diye vermem diyince karıştı işler bilmiyorum ki ya isterlermiydi yada şimdi nolcak off ne zormuş şunu bi hayırlısıyla atlatsak
ı ıhhhaşlıyorsun onu söylemedim mi
baban önce tanışmak istiyor galiba .
tamam şimdi gelir istemezler tanışırsınız sonra isteme+söz bir arada bir daha gelirler baban da güzelce buna ikna etmen lazım
dene canım böyle bulduklarımı kaydediyorum daha o muffini bende denemedim ama cuma günü yaparım belki.
bu cymartesi çalışıyorum yeriz işyerinde arkadaşlarla
her sene öyle yapıyorum diyebilirim ben güneşte durmay çok sevmem denizden çıkar direk gölgeye vucuduma değmeyecek güneşüzerimde kuruması da rahatsız ediyor altıma işemiş gibi hissediyorum
evet canım yeşilimsi
çok teşekkür ederim canım, senin de gözlerin çok güzel
kızlarr karnıbaharı haşlamadan mı kızartıyorsunuz peki?
denede söyle bizede canim
ya ben günesi acayip severdim hiç dokunmazdi bana ama Antalyada senin gibi oldum, havuzdan denizden sonra direk gölgeye kaçtim her seferinde
halbuki bronzlasmak istiyordum ama tahmmülüm yoktu günese nedense..
degise degise kullanirsin iste her bikiniden heves almis olursun fenami :)
haşlıyorsun onu söylemedim mi
ben aslen antalyalıyım
ve güneşi severiz ama güneşlenmeyi asla
bu sene tatile nereye gidicez ya düşünmesi bile çok güzel olacak şimdiden
Herkese selam hayırlı bi olay var herhaldee
o ne kız
------------------------
balayı resimlerime bakınca tatili özledim yaaaaaaaaaa
hahahaolsun belki yüzük alır da gelirler
ee peki sana tek taş fln aldı mı enişte bey? almadıysa onu alıp getirir takarlar belki
baban vermem vermem diyor da, eninde sonunda verecek canım.. benimki de geldikleri güne kadar vermem diyordu, sonra tıpış tıpış verdihem de sana daha önce de demiştim, ben tek çocuğum yani, ailem çok düşkün bana..
ewt saçlar insanı çok değiştiriyor, makyaj da değiştiriyor tabi, ee kilo da ddeğiştiriyor tabişuanda kilodan epey bi değiştim
ı ıhhsöylememiştin
bu akşam arkadaşa gidiyoruz oğlunu sevicem
yarında markete gidicez
cumartesi önce kv sonra dayıma
pazar evdeyiz
yine mi haslama
valla bizde ayarlamadik daha bu zamanlarda düsünüp rezervasyon yaptirsak iyi olcak..
bu sefer Ege tarafi istiyoruz ama bakalim kismet... Ama direk Kayseri'ye geliriz Allah izin verirse, esimin akrabasinin dügünü var Ramazan bayramindan sonraki pazar.
Dügünden sonra tatil için neresi olursa, ordanda Istanbul insallah
Ay daha çok var ama cidden sabirsizlaniyorum simdiden tatil için
Siz ne yaparsiniz? bi otel ayarlayip oraya mi gidersiniz?
yine mi haslama
valla bizde ayarlamadik daha bu zamanlarda düsünüp rezervasyon yaptirsak iyi olcak..
bu sefer Ege tarafi istiyoruz ama bakalim kismet... Ama direk Kayseri'ye geliriz Allah izin verirse, esimin akrabasinin dügünü var Ramazan bayramindan sonraki pazar.
Dügünden sonra tatil için neresi olursa, ordanda Istanbul insallah
Ay daha çok var ama cidden sabirsizlaniyorum simdiden tatil için
Siz ne yaparsiniz? bi otel ayarlayip oraya mi gidersiniz?
nebilim kız uyduruyorum öyle yüzük falan yok ya ortada ondan
nerde balayı resimleriniz??
sipaydi sipit nasılsın
burnun kapıya kısılsın
o bebis malum oldu sana ozaman rüyanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?