- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #32.241
sevgililer günü fikierleri..
1 ) Şeker hamuru ile kurabiye yapabilirsiniz
2 ) Her duyum ile seviyorum daha önce Röfleli bahsetmişti o olabilir
3 ) Evin her yerini balon ile süsleyim 3*4 hediye alabilirsiniz içlerine saklarsınız 10 balon oolur 3 hediye kalan 7 güzel sözler falan filan
4 ) Eve geldiği anda hadi girme diyip güzel bi yere yemeğe götürebilirsiniz küçük bide hediye![]()
5 ) Sevgili kitabından kendinize uyanları jpg yapın cd kaydedin hediye olarak verin slayt gibi izler
Bana sevgililer günü çok gerekli gelmediği için detaylı düşünmüyorum.
en güzeli şık bir yemek hazırlayın masa kurun birlikte hoş vakit geçirebilirsiniz.pilav yapın mesela gıda boyası ile kırmızı kırmızı
çok şık yemek tarifleri verebilirim![]()
pilav fikri hosuma gitti
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
sevgililer günü için degilde tanisma yildönümümüz yaklasiyor onun için biseyler yapmak istiyorum balon fikrini sevdim ama kim sisircek :111:
aa kalpli müfin kaplarim var onlarla kek yapayim bide
![KK56 :56: :56:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk56.gif)
wow baya bi fark etmiş düz fönlüde yakışmış ama şuan kahkül yaptıramıyorsundur demi :26:
ozaman permasızdı heralde :26:
bencede düğünden önce riske atma ama çokta güzel ya düşünsene o saçın içine gelin taçı taktını![]()
evet canim permasizdi o kahküllü halinde.. simdi yakismaz ki kahkül :26:
permanin bakimi cok kolay, sacini yika, tarama bile, bi köpük sür kurut ve tamam 2-3 gün bile yikamasan saçlarim yaglanmiyor.. tabi 2-3 gün bekleme olmuyor o ayri, nerdeyse her gün yikarim spordan dolayi..
walla hangisi diye sormuşsun ya, ne diyeceğimi bilemedim, çünkü hepsi ayrı güzel olmuş bence.. ama en çok düzü beğendim, niyeyse acabahala kendimi düz saçtan alamıyorum yaa. ama perma da çok güzel olmuş, yaa her halin güzel bense canım
![]()
tesekkür ederim canim benim
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
brezilyan fönü denemek istemez misin? dogustan beri sen doymussundur kivirciga
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)