Sipaydi ye Yardım lütfen

sevgililer günü fikierleri..

1 ) Şeker hamuru ile kurabiye yapabilirsiniz

2 ) Her duyum ile seviyorum daha önce Röfleli bahsetmişti o olabilir

3 ) Evin her yerini balon ile süsleyim 3*4 hediye alabilirsiniz içlerine saklarsınız 10 balon oolur 3 hediye kalan 7 güzel sözler falan filan

4 ) Eve geldiği anda hadi girme diyip güzel bi yere yemeğe götürebilirsiniz küçük bide hediye :34:

5 ) Sevgili kitabından kendinize uyanları jpg yapın cd kaydedin hediye olarak verin slayt gibi izler

Bana sevgililer günü çok gerekli gelmediği için detaylı düşünmüyorum.

en güzeli şık bir yemek hazırlayın masa kurun birlikte hoş vakit geçirebilirsiniz. :54: pilav yapın mesela gıda boyası ile kırmızı kırmızı

çok şık yemek tarifleri verebilirim :37:

pilav fikri hosuma gitti :1:
sevgililer günü için degilde tanisma yildönümümüz yaklasiyor onun için biseyler yapmak istiyorum balon fikrini sevdim ama kim sisircek :111:
aa kalpli müfin kaplarim var onlarla kek yapayim bide :56:

wow baya bi fark etmiş düz fönlüde yakışmış ama şuan kahkül yaptıramıyorsundur demi :26:

ozaman permasızdı heralde :26:

bencede düğünden önce riske atma ama çokta güzel ya düşünsene o saçın içine gelin taçı taktını :31::31:

evet canim permasizdi o kahküllü halinde.. simdi yakismaz ki kahkül :26:
permanin bakimi cok kolay, sacini yika, tarama bile, bi köpük sür kurut ve tamam 2-3 gün bile yikamasan saçlarim yaglanmiyor.. tabi 2-3 gün bekleme olmuyor o ayri, nerdeyse her gün yikarim spordan dolayi..

walla hangisi diye sormuşsun ya, ne diyeceğimi bilemedim, çünkü hepsi ayrı güzel olmuş bence.. ama en çok düzü beğendim, niyeyse acaba :9: hala kendimi düz saçtan alamıyorum yaa. ama perma da çok güzel olmuş, yaa her halin güzel bense canım :nazar:

tesekkür ederim canim benim :54: düz saça bende özenirim ya, hiç bi çaba harcamadan düz saçlarim olsaydi keske :5:
brezilyan fönü denemek istemez misin? dogustan beri sen doymussundur kivirciga :nazar::1:

deryaa bencede sen karar verip hemen sipariş et :34:
evet yaa ev yapılıyor sıfırdan
sıvası bile yok daha
çok iş var çokkkk :ssz:

olur olur oda hallolur dert etme bacımmm :34::34:

DeryaWW ben senin hala göremedim şu saçalrını biyerde foton varmı gelinlik kına fotonda falan belli olmuyor :32:

Tatlı kedi bence brezilya fönünü kimse yaptırmasın ben su dalgası yaptırmıştım mesela yapılırken yanımdada birine brezilya fönü yapıyorlardı nası zor bişey çok sağlam ilaç kullanıyorlar ve saçı maf ediyor ilaçtan sonra ilaçla fön çekiyorlar o saça ortalık duman altı koafördekilere falan maske dağıtıyorlar o derece güölü bi ilaç onun yerine hergün fön çektr daha iyi :34:

benim yaptırdığım su dalgasıda normalde hiçbişeye benzemiyordu ama yıkayıp köpüklersen güzel oluyordu, belli oluyordu onun dışında çok şekilsiz düzensizdi ama hergün ugraşamadım onla ona hergün yapmak gerekiyordu bide saçım uzadıkça dipten düz saç çıkmaya başladı hiç hoşuma gitmedi o yüzden dipten düz saç çıkmasıda kötü ama brezilya fönünde mesela dipten kıvırcık saç çıkması daha çok göze batar bence :34:

Ben çok acıktım buarada yemege çıkıyorumm :3:

sipaydi kırmızı pilav hala aklımda o ne öylee:53::53:

tadı değişiyormu Allah'ım sende daha neler var acaba :44::1:

DeryaWW ben senin hala göremedim şu saçalrını biyerde foton varmı gelinlik kına fotonda falan belli olmuyor :32:

Tatlı kedi bence brezilya fönünü kimse yaptırmasın ben su dalgası yaptırmıştım mesela yapılırken yanımdada birine brezilya fönü yapıyorlardı nası zor bişey çok sağlam ilaç kullanıyorlar ve saçı maf ediyor ilaçtan sonra ilaçla fön çekiyorlar o saça ortalık duman altı koafördekilere falan maske dağıtıyorlar o derece güölü bi ilaç onun yerine hergün fön çektr daha iyi :34:

benim yaptırdığım su dalgasıda normalde hiçbişeye benzemiyordu ama yıkayıp köpüklersen güzel oluyordu, belli oluyordu onun dışında çok şekilsiz düzensizdi ama hergün ugraşamadım onla ona hergün yapmak gerekiyordu bide saçım uzadıkça dipten düz saç çıkmaya başladı hiç hoşuma gitmedi o yüzden dipten düz saç çıkmasıda kötü ama brezilya fönünde mesela dipten kıvırcık saç çıkması daha çok göze batar bence :34:

hadi ya o kadar yogun bi ilaç kullandiklarini bilmiyordum canim! ozaman haklisin saclari yipratmaya gerek yok, hem Deryaw'nin dogustan kivirciksa daha güzel duruyordur eminim!
Hakkaten deryaw bi normal resmini koysana bi yere :26: merak ettik :27:

afiyet olsun canim :56: bende gidicem bi yarim saate..
kirmizi pilav güzel olabilir ya! benim esim kirmizi hastasi kesin sevecektir :31:
daha ben gida boyasina bakicam, listeye yazayimda unutmayim :20:
yaninada sari baska bi yemek yapsam alsana cimbomlu yemek :1: aranizda cimbomlu vardir umarim :26:

tatlıkedi ve mutluluk ;

daha çok değişik fikirlerim olabilir ama kafa patlatmak ve düşünmek lazım.

Şık bir yemek yanına kalpli kolay pasta bile olabilir ben tanışma yldönümümüzde almıştım minicik kalp pasta :34::34:

kırmızı pilav da çok değişik olur ben daha denemedim ama belki sevgililer günüde yaparım

balonda hemen şişer merak etme ben 20 tane şişirdi :34: akşam eşin senden önce çıkıyor ise sabah şişir ama kağıtları hazırla bide onları yazmakla uğraşma.

mesela gardolabın içinde rafta

buzdolabında falan gibi notlar olsun içinde

sevgililer günü fikierleri..

1 ) Şeker hamuru ile kurabiye yapabilirsiniz

2 ) Her duyum ile seviyorum daha önce Röfleli bahsetmişti o olabilir

3 ) Evin her yerini balon ile süsleyim 3*4 hediye alabilirsiniz içlerine saklarsınız 10 balon oolur 3 hediye kalan 7 güzel sözler falan filan

4 ) Eve geldiği anda hadi girme diyip güzel bi yere yemeğe götürebilirsiniz küçük bide hediye :34:

5 ) Sevgili kitabından kendinize uyanları jpg yapın cd kaydedin hediye olarak verin slayt gibi izler

Bana sevgililer günü çok gerekli gelmediği için detaylı düşünmüyorum.

en güzeli şık bir yemek hazırlayın masa kurun birlikte hoş vakit geçirebilirsiniz. :54: pilav yapın mesela gıda boyası ile kırmızı kırmızı

çok şık yemek tarifleri verebilirim :37:
14 şubat bana evlenme teklif ettiği gün, o yüzden bişiler hazırlamak istiyorum, balon fikri hoşuma gitti ama uçan balonlardan nasıl bulabilirim ki?

deryaa bencede sen karar verip hemen sipariş et :34:

evet yaa ev yapılıyor sıfırdan
sıvası bile yok daha
çok iş var çokkkk :ssz:
Anca gelir bizim oraya di mi :1:
oy oyy bana çok tanıdık geldi bu telaşlar.. geçen yıl bu zaManlar bizin evimiz de aynı sizinki gibi sıvasız flndı. Hatta elektriğimiz bile düğünden 1 ay önce fln bağlandı:1:
çok stresli günlerdi.. sıfırdan ev yapmak çok zor.. ama hepsi oldu bitti. olmaz diyorduk, ama oldu, o yüzden içini ferah tut tatlım :34:

pilav fikri hosuma gitti :1:
sevgililer günü için degilde tanisma yildönümümüz yaklasiyor onun için biseyler yapmak istiyorum balon fikrini sevdim ama kim sisircek :111:
aa kalpli müfin kaplarim var onlarla kek yapayim bide :56:

evet canim permasizdi o kahküllü halinde.. simdi yakismaz ki kahkül :26:
permanin bakimi cok kolay, sacini yika, tarama bile, bi köpük sür kurut ve tamam 2-3 gün bile yikamasan saçlarim yaglanmiyor.. tabi 2-3 gün bekleme olmuyor o ayri, nerdeyse her gün yikarim spordan dolayi..

tesekkür ederim canim benim :54: düz saça bende özenirim ya, hiç bi çaba harcamadan düz saçlarim olsaydi keske :5:
brezilyan fönü denemek istemez misin? dogustan beri sen doymussundur kivirciga :nazar::1:
hıımm spordan dolayı di mi :23:
ben de hergün yıkıyorum :1: :23: artık fön düzleştirici kimyasal fln hiç bişi yapmıyorum saçıma, jöle bile sürmüyorum walla :1:

dur canım pc de varsa ekliyim buraya albüme bi fotomu..

tatlıkedi ve mutluluk ;

daha çok değişik fikirlerim olabilir ama kafa patlatmak ve düşünmek lazım.

Şık bir yemek yanına kalpli kolay pasta bile olabilir ben tanışma yldönümümüzde almıştım minicik kalp pasta :34::34:

kırmızı pilav da çok değişik olur ben daha denemedim ama belki sevgililer günüde yaparım

balonda hemen şişer merak etme ben 20 tane şişirdi :34: akşam eşin senden önce çıkıyor ise sabah şişir ama kağıtları hazırla bide onları yazmakla uğraşma.

mesela gardolabın içinde rafta

buzdolabında falan gibi notlar olsun içinde

evet benden önce cikiyor valla kagitlari hazirlarim o kolay is hatta simdiden yazmaya baslayim!
Balonlarida o gün isten izin alip 1 saat erken gider sisiririm napim :53: geldiginde de basim dönmüs yerde baygin olurum artik :52:
benim dogumgunumde yapti o notlari heryere yazmis... ben balona koycam al patlat dicem :9:
ufffff gel mayis gel heyecan yaptim simdiden :52:

14 şubat bana evlenme teklif ettiği gün, o yüzden bişiler hazırlamak istiyorum, balon fikri hoşuma gitti ama uçan balonlardan nasıl bulabilirim ki?

hıımm spordan dolayı di mi :23:
ben de hergün yıkıyorum :1: :23: artık fön düzleştirici kimyasal fln hiç bişi yapmıyorum saçıma, jöle bile sürmüyorum walla :1:

dur canım pc de varsa ekliyim buraya albüme bi fotomu..

valla uçan balon daha güzel olur düsünsene evin tavani full balon :1:

spordan spordan :17: deli :54:
ekle canim ama ben 3'e dogru anca gelirim hemen kaldirma :)

hadi gorusuruz kizlar afiyet olsun :56:

evet benden önce cikiyor valla kagitlari hazirlarim o kolay is hatta simdiden yazmaya baslayim!
Balonlarida o gün isten izin alip 1 saat erken gider sisiririm napim :53: geldiginde de basim dönmüs yerde baygin olurum artik :52:
benim dogumgunumde yapti o notlari heryere yazmis... ben balona koycam al patlat dicem :9:

oldu işte hazır bile :1::1: yemekle uğraşmam dersen dışardan ayarla sen pasta al :54::54:

anladım canım uçan balon bulsan da içine helyum gazı koyuyorlar hazır alman lazım ancak parkta falan bulabilirsin
parka da gidemem ki:26: neyse, uçmayanından yaparım ben de :D merdivenlere bağlarım iplerini, sanki uçuyormuş gibi olur :60::60: ne kadar yaratıcıyım bugün ben yaa :37::27:

valla uçan balon daha güzel olur düsünsene evin tavani full balon :1:

spordan spordan :17: deli :54:
ekle canim ama ben 3'e dogru anca gelirim hemen kaldirma :)

hadi gorusuruz kizlar afiyet olsun :56:
hehehe :60:

yaa zaten pc de o kadar çok gereksiz foto kalmış ki, içlerinde kıvırcık olan bi fotomu bile bulamadım nerdeyse :9: hepsi ya düz ya maşalı :60: sen gelene kadar anca bulur da eklerim, merak etme :1:
hadi afiyet olsun tatlım :56::54:

Sipaydii ya 1500 kere istedim ama bana şu muffin tarifini bidaha versene hani peynirli falan yaptıgın vardı ya :44:

bide bişey söylicem bizim slikon muffin kabımız yok onun yerine küçük küçük metal eskiden kalma kurabiye kaplarımız var acaba onda yapsak olur mu ki:44:

size yeni bir tarif veriyim. geçen annem yapmış harikaydı.

Karnıbahar kızartması

sos

2 yumurta
•3-4 yemek kaşıgı un
•yeterince tuz ve karabiber
•1 su bardagi soda

Karnıbaharları buna buluyorsunuz sonra kızartıyorsunuz üzerine sarımsaklı yoğurt mis gibi

Sipaydii ya 1500 kere istedim ama bana şu muffin tarifini bidaha versene hani peynirli falan yaptıgın vardı ya :44:

bide bişey söylicem bizim slikon muffin kabımız yok onun yerine küçük küçük metal eskiden kalma kurabiye kaplarımız var acaba onda yapsak olur mu ki:44:

Bana kalırsa küçük olur kağıt kek kalıplarından al onlara yap daha iyi olur sonra çıkartırsın burada da öyle yapmışlar.

Domates ve Biberli Muffin | KEVSER'İN MUTFAĞIKEVSER'İN MUTFAĞI

Gıda boyası bulabilirsen canım.

Kek kalıplarına normal kek yap üzerine krem şanti yap rengi beyaz oluyor boya ekle renkli olur kek üzerine koy buun gibi olur

$images.jpg

size yeni bir tarif veriyim. geçen annem yapmış harikaydı.

Karnıbahar kızartması

sos

2 yumurta
•3-4 yemek kaşıgı un
•yeterince tuz ve karabiber
•1 su bardagi soda

Karnıbaharları buna buluyorsunuz sonra kızartıyorsunuz üzerine sarımsaklı yoğurt mis gibi

bu süper bişeye benziyor :56: çok severim karnıbahar :16:

Bana kalırsa küçük olur kağıt kek kalıplarından al onlara yap daha iyi olur sonra çıkartırsın burada da öyle yapmışlar.

Domates ve Biberli Muffin | KEVSER'İN MUTFAĞIKEVSER'İN MUTFAĞI

küçük olmaz bence ben daha çok büyük olmasında korkmuştum çünkü dediğim kaplar kek kağıtlarından birazcık daha büyük ama bencede onda yapmasak daha iyi metal çünkü parçalanır yazık olur yaptımıza kek kağıdı hiç aklıma gelmemişti iyi fikir :34: ben yapmıcam zatende tlfda annemlerle konuştuk kardeşim yapcak senin tarifi ona yönlendiriryorum :1::1:

bu süper bişeye benziyor :56: çok severim karnıbahar :16:

küçük olmaz bence ben daha çok büyük olmasında korkmuştum çünkü dediğim kaplar kek kağıtlarından birazcık daha büyük ama bencede onda yapmasak daha iyi metal çünkü parçalanır yazık olur yaptımıza kek kağıdı hiç aklıma gelmemişti iyi fikir :34: ben yapmıcam zatende tlfda annemlerle konuştuk kardeşim yapcak senin tarifi ona yönlendiriryorum :1::1:

karnıbahar midye gibi oluyor bayıldım ben.. eşim dün koca bir karnıbahar almış en kısa sürede yapacağım :125:

benim düşündüğüm ufak kek kalıbıydı büyükse de yapma en iyisi kapıt çıkması da daha kolay

Gıda boyası bulabilirsen canım.

Kek kalıplarına normal kek yap üzerine krem şanti yap rengi beyaz oluyor boya ekle renkli olur kek üzerine koy buun gibi olur

Eki Görüntüle 621348

çok güzell gözüküyorr :16::16:

ama ben cuma gecesi orda olcam maalesef burdan yapıp götürme şansımda yok yollarda perişan olur eşyalarım falanda var :34:

bunuda isteyemem bizimkinlerden istesem yaparlar sağolsunlar ama gıda boyası falan arattırıp yormak istemiyorum bidaki geldiklerinde inşallah ben malzemelerimi alıp giderim ozaman yaparım
bunuda :16::16:

Back