- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #31.701
çocuk mu daha 1,5 evliyiz biz ne çocuğu
önceden daha yeni evliyiz 1 yıl bile olmadı diyordum herkes doğru diyordu şimdi kimse kanmıyor buna da
sana 1.5'lukken baslamislar bana simdiden diyenlere ne demeli size ne ya kardesim bi gün terslicem birini fena olcak
en alakasiz insan geçen gün diyor ki eee geç kaldiniz çocuk icin yapinda sevelim
milletin sevesi var diye oldu yaparim en kisa zamanda dicektim ama kayinvalidem vardi yanimda
çocuk yapın senfonisi balayından döndüğümde başladı yaklaşık 4/5 aydır aile olarak bitmiş durumda.
baktılar bizden bir cacık olacağı yok.
camıın önüne gelen kediye babannelik yapıyor kv en çok torun isteyen o çünkü arada görümcem falan söylüyor. ama ona darılmıyorum.
sık boğaz etmiyor çünkü.
aile dışında söyleyenlere de gereken cevabı vermeyi bir borç bilirim
zaten aile içindekiler pek söylemiyor esimin tarafi bisey demez.. aile disindan bi kadindi bunu söyleyen
yazik kayinvaliden çok sekermisbenimkiside papaginimi onlara verdim kayinvalidem bakiyor torunum o benim diye
görümcenin vardi degil mi cocugu?
benimde eşimin ailesi baskı yapıyor-DU
kv alem ya gelsin hemen seviyor siz yapmazsanız ben yapacaüım falan diyor.
ötekinde var 2 tane bunu söyleyen küçüğü 20 yaşında
daha kücükmüs benim cimcimem gibi, oda 21 yasinda, yakinda da dogum günü var hem onun hem kayinvalidemin ne alsam acaba
ne hoşuna gider ki
deryaw nasılsın geç kaldın bugün
degisik, orjinal olan herseyo sever :26:
neyse bi ara gezinirim magazada ne var ne yok
evet buradakilar orada var mıdır ? en güzeli mağazalara bakmak.
benim görümcemlerle aynı ayda dğum günüm üstüste
hehenede güzel denk gelmis
ayni seyler yok malesef canim farkli genelde.. ordaki ürünler gözüme daha bi güzel gelio zaten geldigimdeonuda alayim bunuda alayim doymuyorum ordan alisveris yapmaya
gelince bol bol al kendine
evet maalesef, bilgisayarın yavaşlığından dolayı sinir harbi yaşıyorumne hoşuna gider ki
deryaw nasılsın geç kaldın bugün
insallah canim
ben biraz islere gömüleyim, burdan ayrilayim mi kalayim mi diye düsünmeye gerek kalmadan kovulcam yoksa
gelmeye calisirim yine ama olurda gelemezsem bugün, acisiz bi lazer seansi diliyorum sana
canım cevap yazdın mı bilmiyorum, göremedim ama, facede beni ekleyen ç. sen misin?insallah canim
ben biraz islere gömüleyim, burdan ayrilayim mi kalayim mi diye düsünmeye gerek kalmadan kovulcam yoksa
gelmeye calisirim yine ama olurda gelemezsem bugün, acisiz bi lazer seansi diliyorum sana
canım cevap yazdın mı bilmiyorum, göremedim ama, facede beni ekleyen ç. sen misin?
ben bilerek dantel almadim canim annem cok ugrasirdi onlarla
en azindan dizi izleyerek cabuk geciyor gercektendesimdiye kadar biriktirmedim maksimum 5-6 parca olmustur, bide esimde bende sportif takiliriz cok resmi giyinmiyoruz o yuzden utuleyecek en cok havlularim olur..
türünün tek örnegisin böcükcüm, ütüyü sevmen ilginc
hayirlisi canim is konusunda kararimi veremedim hâlâcanim nasil sigara istedi bari ikoncuk benim yerime tüttürsün
Selamm kızlarr
Bugün bikaç işim vardı işe geç geldim biraz
Sipaydii senin bu ütüler insanı öldürür hiç sevmem bende ütü yapmayıçeyizimede öle öle ütü aldım bişiy varmış gibi
ben bişiy alırken bile 40kere düşünürüm ütüsünü
tatlı kedii hayırdır işle ilgili bi problem mi var??
böcümm işinde hayırlısı olsunn inşallah , ama git paranı iste kredi bu şakaya gelmezayrıca patronun nasıl sizden habersiz ssknızı iptal ettirir
buarada ilk defa ütü seven birini duydumm şok!
röflelimmmnabersin
böcük her işini evde olduğu için yapıp kaldırıyor bide eşide gece çalışıyor. kocam evde olduğunda iş yapmamaya çalışıyorum
birlikte tv izliyoruz keyif yapıyoruz yaparsak haftasonu ancak bi ütümü o varken dizi izlerken yapıyorum..
bazen bende akşamları olmasa işimi rahat rahat yapsam diyorum ama sonra vazgeçiyorum
koltuklarımı yıkamak istiyorum kılıfları haftasonu çıkartalım makinede yıkayalım dedik yok ya olmyor çıkartırsak asla sokamayız geriye
elle silsem canım çıkar kocama sildirsem yazık günah diyorum ama bakalım bi çözüm bulmam lazım
yok faceden yazmadım, burdan yazdım zatenevet canim o benim
görmedim yazdigini canim, kapatmistim geri face'i..
ağzına sağlık tatlım yaageldim kaçıyorum
bizim muhasebeciyi kessem geçmez sinirim
o kadar saçma şeylerden faturalarımı
bordrolarımı geri yolladı ki
sabahtan beri onlarla uğraşıyorum
bayağı klayladım sayılır ama bildiğim bütün küfrüleri ettim adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?