- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
Kızlar yemek odası takımı,yatak odası falan olursa ben çok beğenirim
Aklımızda fikir olsun diye paylaşalım
Mesela ben yatak odasını siyah-beyaz istiyorum kırmızı da biblolar falan 3 renk:Saruboceq::jeyyar:
bende öle istiyodum ama vazgeçtim
çünkü siyah çok toz gösteriyo ben beyaz alıcam yatak odamı kırmızı aksesuarlar kullanıcam
oturma odamı siyah kırmızı yapıcam
salonumda da lilayı kullanmayı düşünüyorumm
Diğer Odaları net düşünmedim Ama Allahın izniyle Yatak odamı böyle istiyorumç
Bizim evdede salon siyah ilk başlarda toz sorunu çok çektik.
Ama ahşap temizleyici ile 1 hafta iyi oluyor olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Diğer yerlerde Salonum Renkli olur herhalde gerçi ortada ev yookimafoldumben
hayal kurmakta güzel oluyo ama
not: yine anne tecrübesinden ; braun'dan şaşmayın diyo
braunda çok pahalı yaa ne gerek var o kadar pahalıya işimi görsün yeter.
sanırım orta derecede iyi biraz uygun bişeyler almak olumunekankayizsmile
Kızlar yaw bu beyaz eşyalarda neler dikkat etmeli
ben siemens derim benim bulaşık makinem ve fırınım siemens çok memnunum eşimin ailesi önceden vestel almışlar buzdolabı ve çamaşır makinesini 1 sene 4 aylık evliyim bazı sorunlar çıktı ama bulaşık makinemde fırınımda çok şükür bişey olmadı teyzemin profiloydu beyaz eşyaları birkaç seneye varmadı bozuldular ve deiştirdi şimdi.. bide ekmek kızartma makinesi almana hiç gerek yok canım bende almadım ben philips in küçük ev aletlerini almıştm bi ızgaralı olanı almıştım bide küçük cucina nın kini genelde küçük tost makinesini kullanıyorum hem tost için hem ekmek kızartma için ızgaralı olanıda patates falan kızartıyorum hem yağsız oluyo hemde çok leziz:lepi:
tatlım neden samsung düşünmüyosun biz samsung alıcas kısmetse çam mak ve küçük ev aletlerimin (senin kırmızı serinin inox olanını aldım bende ) hepücüğü arçelik buzdolabı bulaşık ve tvyi de samsung alalım diyoruz bence bi bak derim ama kampanya varmı yokmu onu bilmiyorumbilmiyorumkismile
Canım Resimleri ilk sayfaya ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?