Sipaydi Kendine Ait Dünyası

bende öle istiyodum ama vazgeçtim
çünkü siyah çok toz gösteriyo ben beyaz alıcam yatak odamı kırmızı aksesuarlar kullanıcam
oturma odamı siyah kırmızı yapıcam
salonumda da lilayı kullanmayı düşünüyorumm

Diğer Odaları net düşünmedim Ama Allahın izniyle Yatak odamı böyle istiyorumç
Bizim evdede salon siyah ilk başlarda toz sorunu çok çektik.
Ama ahşap temizleyici ile 1 hafta iyi oluyor olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Diğer yerlerde Salonum Renkli olur herhalde gerçi ortada ev yookimafoldumben

hayal kurmakta güzel oluyo ama

not: yine anne tecrübesinden ; braun'dan şaşmayın diyo

aslında doğru 1 kez al çok para ver yıllarca kullan ama
zaten alacak şey çok en iyisi orta karar bişey sanırım boshayallersmile

braunda çok pahalı yaa ne gerek var o kadar pahalıya işimi görsün yeter.

sanırım orta derecede iyi biraz uygun bişeyler almak olumunekankayizsmile

Şu sıralar Hakanla konuşuyoruz.
Çamaşır+bulaşık+Buzdolabı için.

sıemens-bosch-profilo-arçelik bunlardan birisi olacak ama kampanyada alıcaz

mesela bi ara sıemensten buzdolabı alana tv hediye gibi.

Kızlar yaw bu beyaz eşyalarda neler dikkat etmeli

ben siemens derim benim bulaşık makinem ve fırınım siemens çok memnunum eşimin ailesi önceden vestel almışlar buzdolabı ve çamaşır makinesini 1 sene 4 aylık evliyim bazı sorunlar çıktı ama bulaşık makinemde fırınımda çok şükür bişey olmadı teyzemin profiloydu beyaz eşyaları birkaç seneye varmadı bozuldular ve deiştirdi şimdi.. bide ekmek kızartma makinesi almana hiç gerek yok canım bende almadım ben philips in küçük ev aletlerini almıştm bi ızgaralı olanı almıştım bide küçük cucina nın kini genelde küçük tost makinesini kullanıyorum hem tost için hem ekmek kızartma için ızgaralı olanıda patates falan kızartıyorum hem yağsız oluyo hemde çok leziz:lepi:

bizimde büyül ihtimalle sıemens olacak.
3 programlı bulaşık yıkama makinesi özellikle kısa programlı
6/7 kiloluk çamaşır yıkama makinesi
no frosht buzdolabı A+ serisinden.

ekmek kızartma olmayacak tost makinesi olacakolumunekankayizsmile

tatlım neden samsung düşünmüyosun biz samsung alıcas kısmetse çam mak ve küçük ev aletlerimin (senin kırmızı serinin inox olanını aldım bende ) hepücüğü arçelik buzdolabı bulaşık ve tvyi de samsung alalım diyoruz bence bi bak derim ama kampanya varmı yokmu onu bilmiyorumbilmiyorumkismile

Hımmmm ben onu da bi araştırıyım,
Kampanya falanda var ise oda olabilir :1rolleyes:

merhaba speedy, bende bende bir kaç yorum yapiim :)
bu yaza evleniyorum ve mobilyalarımı yatak odamı yemek odamı falan beyaz aldım. çok ferah duruyo. yatak odasında kırmızı kombinasyonlar yapıcam. yemek odam da soft renkler kullanıcam. beyaz ağırlıkta:)
küçük ev aletlerine gelince daha bunları tam araştırmadım ama senin sayfandaki yorumları okudum ve biraz olsun fikir edindim canım...

hımmmm canım bizimde beyaz eşyalar aldı vestelden indirim vardı onun için güzelde çok beğendim gri oldu
bak pazartesi tüm detayları ile aldıklarımı eklerim resimleri ofiste

hayırlı olsun canım.. ne tesadüf bizde bugün vestele baktık indirimler vardı fiyatlar cazip geldi de kalitesi, teknik servisi hakkında bir fikrim yok.. resimlerini bekliyorum canım... güle güle kullanmak nasip olsun...

Canım Resimleri ilk sayfaya ekledim.

canım önce hayırlı olsun çok güzel aldıkların birşey sormak istiyorum.bu vestelden aldıgın çeyiz kampanyasında orda beyaz ya ürünler sen gri dedin hepsi gri almak için üstüne farkını felan vermek gerekiyormu.birde kaç taksit yaptınız.ögrenebilirmyim.televizyonda 82 ekranmı oluyor.yani 32

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…