• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi Kendine Ait Dünyası

canım önce hayırlı olsun çok güzel aldıkların birşey sormak istiyorum.bu vestelden aldıgın çeyiz kampanyasında orda beyaz ya ürünler sen gri dedin hepsi gri almak için üstüne farkını felan vermek gerekiyormu.birde kaç taksit yaptınız.ögrenebilirmyim.televizyonda 82 ekranmı oluyor.yani 32

Teşekkür Ederim canım Şeniz
Ürünlerin gri olmasını ben kendim istedim ürün fiyatı değişmiyor yine aynı yani fiyat.
Taksit ise 12 Taksit olabiliyor sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Televizyon ise 32 inç 82 ekran oluyor opuyorumnanaktan

Teşekkür Ederim canım Şeniz
Ürünlerin gri olmasını ben kendim istedim ürün fiyatı değişmiyor yine aynı yani fiyat.
Taksit ise 12 Taksit olabiliyor sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
Televizyon ise 32 inç 82 ekran oluyor opuyorumnanaktan

çok sagol canım ya peki bu inoxmu oluyor yani.

Tamam canım pazartesi en detaylı şekilde eklerim bzim aldığımız kampanya çok iyiydi

hayırlı olsun canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
o kampanyadan haberim var benimde ama vestel marka kullanmadığımız için hiç bir fikrim yok marka olarak nasıldır ileride servisi nasıldır diye. fiyatları çok çok uygun ama güvenilir bir markamı onu bilemiyorum işte :uhm: o yüzden diğer markalara yöneldim ben.. samsung, beko ve bosch araştırıyorum şuan da.... kararsızlık çok kötüüüüüü delikafadulden delikafadulden

hayırlı olsun canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..
o kampanyadan haberim var benimde ama vestel marka kullanmadığımız için hiç bir fikrim yok marka olarak nasıldır ileride servisi nasıldır diye. fiyatları çok çok uygun ama güvenilir bir markamı onu bilemiyorum işte :uhm: o yüzden diğer markalara yöneldim ben.. samsung, beko ve bosch araştırıyorum şuan da.... kararsızlık çok kötüüüüüü delikafadulden delikafadulden

Bende ilk başlarda öyle düşündüm ama arasında çok maddi fark var
vestelin genelde hep buzdolabını överler bizde çamaşır makinesini kullanıyoruz 3 yıldır memnunuz
bulaşık yıkaması hakkında net bilgim yok ama şans işi inşallah sıkıntı olmaz
garantisi de toplamda 7 yıl olucak ne olursa olsun hiç biyer yapmıyor böyle
Güzel dileklerin için teşekkür ederim sende alırsın canım inşallah gönlündekini en kısa sürede

kizlar biz vestel kullandik evde elektronik esyalarindan hic memnun kalmadik..O yuzden ben dusunmuyorum vestel tabii biraz da sans isi bazi seyler..

beyaz eşyada öyle oluyor şansa bırakıyorum bende herkez ayrı düşünüyor
eee arçelik diyorlar bizim evde de arçelik var bizde ona sıcak bakamıyoruz
en iyisi kaderimizi yaşamak adam bi çok şey anlattı beyaz eşya ile ilgili mantıklı da geldi bana

:nazar: Vestelden Bu kampanyayı aldım 32n televizyon ile birlikte ama grileri olucak :nazar:
1733.jpg

:nazar: Aryıldızdan bu porselen Takımları aldım 310 YTL fiyat ile :nazar:
1739.jpg

Arçelikten LAL serisini aldım 660 YTL aldıklarım ise
1744.jpg
1746.jpg

1747.jpg
1749.jpg
1751.jpg
[/COLOR]

:nazar: Bu da işyerimizden Arkadaşımızın bana hediyesi 4 tencere+1 tava :nazar:
1758.jpg

Buda Güral Porselen Kahvaltı Takımım.- 44 parça
1391.png
1395.png

Buda Mini Fırın-SıNBO

1398.jpg

Son düzenleme:
iyi günlerde kullan canım benim opuyorumnanaktan
hakkaten ya bende mi konu açsam acaba :uhm:

Böyle çok güzel olacak biliyorum sende aç takip et canım istersen.
bide resmi olayıp evde olanlar var onları da çektiğimde eklerim.

Back