Sipaydi Kendine Ait Dünyası

teşekkür ederim. genelde herşeyimi oradan aldım diyebilirim.
mercan yokuşu ve kürkçü han canım :82: bu iki yerde genelde yollarda da var ama orada daha ucuz.resimler genelde son sayfadan geriye doğru gidince görebilirsin. ilk sayfalar gideli çok oldu

tesekür ederim tatlim izinde bir bakarim artik annemle anneme simdiden dedim bak senle eminönüne gidicez ceyiz alisverisine diye sizlerden görüp görüp hevesleniyorum ya. itiraf etmeliyim ki senin ve bazi arkadaslarin topigine girip girip fikir olusturuyorum. Begendigim olursada hop liseme...

artık viledam da var evlenebiliim :90::90::90:

Eki Görüntüle 131936

oh oh masallah son ayrintilarda tamamlaniyor.. rabbim her isten genc kiza (basta ben olmak üzere) bu tatli telaslari nasip etsin insallah...

tabiki canım bakıcaksın bende son zamanlarda hep çeyiz listelerini gezdim unuttuklarım mutlaka oluyor.
hemen listeme ekledim. ama Liste büyük kolaylık aldığımı da unutmuyormm
şimdi ufak tefek detaylarımız kalıyor artık. son zamanda zorlanmamak için. alıyorum deterjanlarımı falan da almam lazım

ay bizde bi hoşuz kendimi sanıodum tek temizlik ürünü alan sevindim bak şimdi
geçenlerde bende indirime girmiş bulaşık mak. deterjanı tuzu parlatıcısını almıştım birde nişanlımın çalıştığı yer bazen verio temizlik ürünleri 12 tane cif almış
evlenince alıncak hiçbişiy bırakmadık
ama benim hala vileda yok
kına ayakkabılarında çok hoş güle güe kullan cnm

vallahi bende sevindim şimdi heeee
beğendiğine sevindim bak senin viledan yok büyük eksik heee kalırsın evde söyleyim
bozulmayacak herşeyimi alıcam ara ara işte hem sonunda pahalıya gelmez hemde birikmiş olur

valla büyük eksiğim var sipitim
tamamlamam lazım en kısa zamanda.
ben daha başka bişiy almıcam ya evde yer kalmadı ztn 1 ay sonra ev tutcaz artık baharatlarıda o zaman alırım

valla büyük eksiğim var sipitim
tamamlamam lazım en kısa zamanda.
ben daha başka bişiy almıcam ya evde yer kalmadı ztn 1 ay sonra ev tutcaz artık baharatlarıda o zaman alırım

BİZİMDE 1 oda iptal işte ne alırsam atıyorum oraya.
bi ara gidip ağzı kapalı diğer alacaklarımı almam lazım bozuk para biriktirip

adaşımm, aldıklarını güzel günlerde kullanmayı nasip etsin allah :) hepsi çok güzellerr:) her detayı düşünmüşsün :)

saçlarım birazcık hasssas onun için daha önce kullandığım bu tarakları tercih ettim

Fön Fırçası.

Düz Tarak.

Saç açıcı Tarak.

ve yine kırmızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…