- 11 Mart 2008
- 56.543
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
benim acelem yok simdilik yavas yavas tamamliyorum zaten suanda genelde tek eksigim ev tekstil ürünleri.resimlerde zamanla siliniyor ya malesef yorumlari okuyupta resimleri sayfa sayfa aradim ama cogu silinmis malesef ama eminim cok güzel ve zevkli ürünlerdir hepsi. Eminönünden beya bi alisveris yapmissin anlasilan, tam olarak nerelerden oldugunu söylersen yazda Türkiye´de bende bakmak isitoyrum bi???
Tekrar gülle gülle kullan olan resimlerle yetinmeye calistim ve bakarken zevk aldigim topiklerden biri..
teşekkür ederim. genelde herşeyimi oradan aldım diyebilirim.
mercan yokuşu ve kürkçü han canım :82: bu iki yerde genelde yollarda da var ama orada daha ucuz.resimler genelde son sayfadan geriye doğru gidince görebilirsin. ilk sayfalar gideli çok oldu
artık viledam da var evlenebiliim:90::90::90:
Eki Görüntüle 131936
tesekür ederim tatlim izinde bir bakarim artik annemle anneme simdiden dedim bak senle eminönüne gidicez ceyiz alisverisine diye sizlerden görüp görüp hevesleniyorum ya. itiraf etmeliyim ki senin ve bazi arkadaslarin topigine girip girip fikir olusturuyorum. Begendigim olursada hop liseme...
oh oh masallah son ayrintilarda tamamlaniyor.. rabbim her isten genc kiza (basta ben olmak üzere) bu tatli telaslari nasip etsin insallah...
ay bizde bi hoşuz kendimi sanıodum tek temizlik ürünü alan sevindim bak şimdi
geçenlerde bende indirime girmiş bulaşık mak. deterjanı tuzu parlatıcısını almıştım birde nişanlımın çalıştığı yer bazen verio temizlik ürünleri 12 tane cif almış
evlenince alıncak hiçbişiy bırakmadık
ama benim hala vileda yok
kına ayakkabılarında çok hoş güle güe kullan cnm
vallahi bende sevindim şimdi heeee
beğendiğine sevindim bak senin viledan yok büyük eksik heee kalırsın evde söyleyim
bozulmayacak herşeyimi alıcam ara ara işte hem sonunda pahalıya gelmez hemde birikmiş olur
valla büyük eksiğim var sipitim
tamamlamam lazım en kısa zamanda.
ben daha başka bişiy almıcam ya evde yer kalmadı ztn 1 ay sonra ev tutcaz artık baharatlarıda o zaman alırım
beyaz esyanıdamı sen aldıııııııııııııııın :26:
adaşımm, aldıklarını güzel günlerde kullanmayı nasip etsin allah :) hepsi çok güzellerr:) her detayı düşünmüşsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?