• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi Kendine Ait Dünyası

bunları da daha yeni gördüm :)
güle güle kullan canım
hepsi çok şık
koltukların kılıfı flan var mı?yıkayabilcek misin?

bunları da daha yeni gördüm :)
güle güle kullan canım
hepsi çok şık
koltukların kılıfı flan var mı?yıkayabilcek misin?

fermuarlı olacak canım çıkartıp yıkarım herhalde 3-4 yılda bi :66::66::66: :84::84:
evdekiler adımı pasaklıya çıkardı da ancak 4 yılda yıkarmışım :52:
teşekkür ederim ama :65:

birazcık daha farklı straptez,kot kısa şort uzun bulsam onu da alıcam çok beğendim :62: koyu renk benimkisi ama
$st_01a - Kopya-713x1000.jpg

Olmazsın canım merak etme :)
hatta daha da özen gösterirsin
seninle en büyük aşkının evi orası
en sevmediğin işi bile severek yaparsın ki :69:

Canım aldıklarını güle güle kullan.
Bizim orayamı gelin geliyorsun :)
Bende ÇIKSALIN dayım. Hasköy e çok yakın.
Ev kendinizinmi canım ?
Yani daimi komşumuyuz...

Sevgiler...

Canım aldıklarını güle güle kullan.
Bizim orayamı gelin geliyorsun :)
Bende ÇIKSALIN dayım. Hasköy e çok yakın.
Ev kendinizinmi canım ?
Yani daimi komşumuyuz...

Sevgiler...

Teşekkür ederim canmım.
ben şuanda aynalıkavaktayım yani asıl şuanda da komşunum :52::52:
sonra da daha aşşağı hasköy,sütlüce düşünüyorum ama ev belli değil henüz :52:

Teşekkür ederim canmım.
ben şuanda aynalıkavaktayım yani asıl şuanda da komşunum :52::52:
sonra da daha aşşağı hasköy,sütlüce düşünüyorum ama ev belli değil henüz :52:

Sütlüce çok yokuşlu bir yer canım.
Madem aynalıkavaktasın bilirsin zaten.
Canım çıksalın daha sakin ve ulaşım bakımından çok rahat.
Yeni mis gibi evlerde var. Biraz araştırmanı tavsiye ederim.
Annemlerin evide Yolağzında size çok yakın.

Öncelikle hayirli olsun gülle gülle mutlu ve huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun insallah.

Senin listenden kendime alacaklar listesi olusturdum gercekten listen cok isime yaradi. Yalniz resimlerin cogu silinmis malesef.

Kina ayakabinda cok s1k gülle gülle giy..:8:

Öncelikle hayirli olsun gülle gülle mutlu ve huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun insallah.

Senin listenden kendime alacaklar listesi olusturdum gercekten listen cok isime yaradi. Yalniz resimlerin cogu silinmis malesef.

Kina ayakabinda cok s1k gülle gülle giy..:8:

Teşekkür ederim canım inşallah sende benim gibi hızlı bitirirsin ozaman madem listemde gidiyorsun :37:
resimlerde de yapacak bişey bulamadım. tek tek yeniden çekmem lazım :59: bide hızliresim. malesef.
her zaman eklemiyor :1:

Teşekkür ederim canım inşallah sende benim gibi hızlı bitirirsin ozaman madem listemde gidiyorsun :37:
resimlerde de yapacak bişey bulamadım. tek tek yeniden çekmem lazım :59: bide hızliresim. malesef.
her zaman eklemiyor :1:

benim acelem yok simdilik yavas yavas tamamliyorum zaten suanda genelde tek eksigim ev tekstil ürünleri. :50: resimlerde zamanla siliniyor ya malesef yorumlari okuyupta resimleri sayfa sayfa aradim ama cogu silinmis malesef ama eminim cok güzel ve zevkli ürünlerdir hepsi. Eminönünden beya bi alisveris yapmissin anlasilan, tam olarak nerelerden oldugunu söylersen yazda Türkiye´de bende bakmak isitoyrum bi???

Tekrar gülle gülle kullan olan resimlerle yetinmeye calistim ve bakarken zevk aldigim topiklerden biri..

Back