• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi Kendine Ait Dünyası

benim acelem yok simdilik yavas yavas tamamliyorum zaten suanda genelde tek eksigim ev tekstil ürünleri. :50: resimlerde zamanla siliniyor ya malesef yorumlari okuyupta resimleri sayfa sayfa aradim ama cogu silinmis malesef ama eminim cok güzel ve zevkli ürünlerdir hepsi. Eminönünden beya bi alisveris yapmissin anlasilan, tam olarak nerelerden oldugunu söylersen yazda Türkiye´de bende bakmak isitoyrum bi???

Tekrar gülle gülle kullan olan resimlerle yetinmeye calistim ve bakarken zevk aldigim topiklerden biri..

teşekkür ederim. genelde herşeyimi oradan aldım diyebilirim.
mercan yokuşu ve kürkçü han canım :82: bu iki yerde genelde yollarda da var ama orada daha ucuz.resimler genelde son sayfadan geriye doğru gidince görebilirsin. ilk sayfalar gideli çok oldu

artık viledam da var evlenebiliim :39::39::39: :90::90::90:

$vileda%20temizlik%20seti.jpg

teşekkür ederim. genelde herşeyimi oradan aldım diyebilirim.
mercan yokuşu ve kürkçü han canım :82: bu iki yerde genelde yollarda da var ama orada daha ucuz.resimler genelde son sayfadan geriye doğru gidince görebilirsin. ilk sayfalar gideli çok oldu

tesekür ederim tatlim izinde bir bakarim artik annemle anneme simdiden dedim bak senle eminönüne gidicez ceyiz alisverisine diye sizlerden görüp görüp hevesleniyorum ya. itiraf etmeliyim ki senin ve bazi arkadaslarin topigine girip girip fikir olusturuyorum. Begendigim olursada hop liseme...

artık viledam da var evlenebiliim :39::39::39: :90::90::90:

Eki Görüntüle 131936

oh oh masallah son ayrintilarda tamamlaniyor.. rabbim her isten genc kiza (basta ben olmak üzere:9:) bu tatli telaslari nasip etsin insallah...

tesekür ederim tatlim izinde bir bakarim artik annemle anneme simdiden dedim bak senle eminönüne gidicez ceyiz alisverisine diye sizlerden görüp görüp hevesleniyorum ya. itiraf etmeliyim ki senin ve bazi arkadaslarin topigine girip girip fikir olusturuyorum. Begendigim olursada hop liseme...
oh oh masallah son ayrintilarda tamamlaniyor.. rabbim her isten genc kiza (basta ben olmak üzere:9:) bu tatli telaslari nasip etsin insallah...

tabiki canım bakıcaksın bende son zamanlarda hep çeyiz listelerini gezdim unuttuklarım mutlaka oluyor.
hemen listeme ekledim. ama Liste büyük kolaylık :1::1: aldığımı da unutmuyormm :52::52:
şimdi ufak tefek detaylarımız kalıyor artık. son zamanda zorlanmamak için. alıyorum deterjanlarımı falan da almam lazım :1:

:1: ay bizde bi hoşuz kendimi sanıodum tek temizlik ürünü alan sevindim bak şimdi
geçenlerde bende indirime girmiş bulaşık mak. deterjanı tuzu parlatıcısını almıştım birde nişanlımın çalıştığı yer bazen verio temizlik ürünleri 12 tane cif almış :D
evlenince alıncak hiçbişiy bırakmadık :D
ama benim hala vileda yok :9:
kına ayakkabılarında çok hoş güle güe kullan cnm

:1: ay bizde bi hoşuz kendimi sanıodum tek temizlik ürünü alan sevindim bak şimdi
geçenlerde bende indirime girmiş bulaşık mak. deterjanı tuzu parlatıcısını almıştım birde nişanlımın çalıştığı yer bazen verio temizlik ürünleri 12 tane cif almış :D
evlenince alıncak hiçbişiy bırakmadık :D
ama benim hala vileda yok :9:
kına ayakkabılarında çok hoş güle güe kullan cnm

vallahi bende sevindim şimdi heeee :23::23::23:
beğendiğine sevindim bak senin viledan yok büyük eksik heee kalırsın evde söyleyim :52::52::52:
bozulmayacak herşeyimi alıcam ara ara işte hem sonunda pahalıya gelmez hemde birikmiş olur :37:

vallahi bende sevindim şimdi heeee :23::23::23:
beğendiğine sevindim bak senin viledan yok büyük eksik heee kalırsın evde söyleyim :52::52::52:
bozulmayacak herşeyimi alıcam ara ara işte hem sonunda pahalıya gelmez hemde birikmiş olur :37:

valla büyük eksiğim var sipitim :D
tamamlamam lazım en kısa zamanda. :9:
ben daha başka bişiy almıcam ya evde yer kalmadı ztn 1 ay sonra ev tutcaz artık baharatlarıda o zaman alırım

valla büyük eksiğim var sipitim :D
tamamlamam lazım en kısa zamanda. :9:
ben daha başka bişiy almıcam ya evde yer kalmadı ztn 1 ay sonra ev tutcaz artık baharatlarıda o zaman alırım

BİZİMDE 1 oda iptal işte ne alırsam atıyorum oraya. :40::40:
bi ara gidip ağzı kapalı diğer alacaklarımı almam lazım bozuk para biriktirip :51:

adaşımm, aldıklarını güzel günlerde kullanmayı nasip etsin allah :) hepsi çok güzellerr:) her detayı düşünmüşsün :) :21:

saçlarım birazcık hasssas onun için daha önce kullandığım bu tarakları tercih ettim :53:

Fön Fırçası.

1306.jpg

Düz Tarak.

1310.jpg

Saç açıcı Tarak.

1314.jpg

ve yine kırmızı :47:

Back