:çiçek: :çiçek: ceo cuğum , ve zeynepciğim ben araştırdım bu bitki heryerde bilinen bir bitki değilmiş, onun için eğer sinüzitinizden bitkisel yolla kurtulmaya kararlı iseniz sizlere yardımcı olacağım.
şöyle ki: msn adresime posta adresinizi bildirin, ben de size bir hesap no su vereceğim bitkiyi size ve sizin gibi sinüzitinden kurtulmak isteyen K K üyelerine gönderebilirim.
herkese geçmiş olsun
acı kavun die bişi var duyduymu hiç bilmiyorum genellikle baharda yol kenarlarında felan olur
onun suyundan 1-2 damla damlat burun deliklerine bulabilirsen tabi iyi geliyomuş ben öyle duydum ama yapmadım
burnun nezle gibi sürekli akıyomuş ve rahatlatıyomuş ama fazla değil fazlası zararlıymış sadece 1-2 damla
aman be güselim niye uğraşıyosun aferin sinüs diye bi ilaç var yut gitsin...
kızlar bir süredir ben buraya bakmamıştım mesajlarınızı görmedim kusura bakmayın geç kalmadıysam diye yazıyorum ,ben bu kafa süpürgesi bitkisini bir süre eskişehirde bir aktardan alıyordum, şimdi ankarada ağbeyim var ona getirtiyorum bitki yi aktarların hepsi tanımıyor onun yerine KARABAŞ OTUveriyorlarben size bitkiyi tarif edeyim de ona göre arayın
küçük küçük açık yeşil yaprakları var çiçeği tohum gibi görünüyor çayını yaptığınızda da mentollü bir kokusu oluyor bitkiyi hep kuru halde aldığım için ancak bu kadar tarif edebildim inşallah bulabilirsiniz ,
geç kaldığım için kusuruma bakmayın malum üç çocuk bide koca:bbo: :bbo: :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?