Sinop///57

ayancukluyummmmmmm :))))))))))))))))))))) harika bir memleket yazın herkesi ayancık a beklerim tatil için müthiç bir kasaba denize nazır otelimizde var

aaaaa çok ayıp ama yaaa nerdesiniz hemşeriler bu kadar az olamayız dimi yok yok olmayız nerde o yazın sahilde plajda volta atan çıtırlar hadi bakalım burdada gösterin kendinizi :))))

merhaba kızlar günaydın ne mutlu sinopta yaşayanlara özeniyorum gerçekten.

selamlar herkese umarım herkesin keyfi yerindedir yazamıyodum kaç zamandır buralardayım kimse ilgilenmiyo diye şevkim kırlıdıydı ama yazılmış benden sonra a.s.bu çarşamba annemler gidiyorlar sinopa merkezden ev alacaklar allah nasip ederse ve inşallah ömrümüz ve şartlarımız el verirse yazları orda olacağız çok güzel bişey yani:teytey:

canim merhabaaa ben burdayim herkese iyi aksamlarr kizlarrrrr.sinoplu guzeller

sinopumu özledimmmmmmm kaldım çölün ortasında:bbo:hazirana az kaldıı dayan yavrum dayan:1closedeyes::teytey:

günaydınlar güzel şehrimin güzel insanlara.s.ı herkese güzel geçecek bir hafta diliyorum bahar havası mis gibi kimbilir bizim oralar ne güzeldir şimdi inşalalh bu yaz bende giderim ya:1rolleyes:

selam hanımlar paylaşımımız pek olmuyor ne yazıkki birimiz varsa diğerimiz yok kimse yazmıyor diyedehiç birimiz yazmıyoz sanırım:uhm: umarım hepiniz iyisinizdir güzel hemşolarım görüşmek dileğiylea.s.

*Merhabaaaaaaaa......

Bende Sinop,Erfelek......

Tek kelimeyle doğa harikasıdır Sinop..

Türkiyem, tektir yeryüzünde eşsizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…