Sinop///57

buralara arada bir uğranıyor pek bir sessiz bizim sinop havasından mıdır suyundanmıdıryerimseniben
ben genelde buralardayım ama hemşolara ulaşamadığımdan yazmıyom bende ne yazıkki :1rolleyes:

selam hemşolar iyice kopmuşuz ya ama sağlık olsun
HEPİMİZ BİR ZAMANLAR ÇOCUKTUK 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNN a.s.

:nazar:SİNOP:nazar:
Sinop yöresi, Hitit, Frig, Lidya, Pers, Büyük İskender, Selevkes, Roma, Bizans, Selçuklu, Candaroğlu ve Osmanlı hakimiyetinde kalmıştır
Sinope Irmak Tanrısı Osopos'un güzeller güzeli kızıymış. Rivayete göre mutlu bir hayatı varmış. Bir gün Tanrılar Tanrısı Zeus kendisini görmüş ve o anda aşık oluvermiş. Zeus bu, gönlünü kaptırdığını elde etmek için yapmadığı üç kağıtçılık yokmuş. Ama Sinope, Zeus'un bile başını döndürecek bir güzellikteymiş. Eli ayağı, dili dudağı dolaşmış Tanrılar Tanrısının, Sinope'ye aşkına karşılık her istediğini yapacağını söylemiş. Korku içindeki genç kız, kendisine dokunmamasını kız olan kız kalmak istediğini söylemiş heybetli Zeus'a. Tanrılar Tanrısı, sözüne sadık kalmış ve Sinope'yi alıp en sevdiği yerlerden olan Karadeniz'in cennete benzeyen yemyeşil kıyılarına bırakmış. Yani bugün Sinop ilimizin bulunduğu yere.

mesutfoto15dm5iz9.th.jpg

sevgli sinoplu arkadaslarben busene sinopa gelmek istiyorum cok güzel bir yer oldugunu duydum nerleri gezebilriz yöresel yemekler yiyebilecegimiz bir yer varmi tersane diye bir yer varmis orda var diyorlar denizi nasil girilebilecek sahil varmi saolun varolun simdiden

mrb arkadaşlar bugün katıldım aranıza bende sinop merkezdenim,bu kadar sinopluyla bir arada olmak çok keyif verici gerçekten :sm_cool: tüm hemşerilerime selam olsun yerimseniben

mrb arkadaşlar bugün katıldım aranıza bende sinop merkezdenim,bu kadar sinopluyla bir arada olmak çok keyif verici gerçekten :sm_cool: tüm hemşerilerime selam olsun yerimseniben

hoşgeldin aramıza canım ben ayancıklıyım ama sinoptada evimiz var artık sinoplu olmak bir ayrıcalık zaten yerimsenibena.s.

esracığım yaş kaç ya ve şu an dada sinopta yaşıyosun sanırım eğer öyleyse ne kadar şanlısın var ya benim kadar yaşadığı şehirden nefret eden yoktur heralde :çok üzgünüm: ben sinopu oralrı öyle özlüyorumki hele bu mevsimde süperdir oralar şimdi ayyy mis gibide kokar benim yerime havasını çek içine bacım derin derinŞeniz

yaş 24 hemşom evet sinoptayım ve başka yere gitmeye de niyetim yok,dediğin gibi buralar gerçekten çok güzel her mevsimin hatta her ayın tadı bi başkadır burda.her neredeysen kaç gel cnm buralara seni yalı kahvesine götürürüm ama çayları sen ısmarlican :roflol: a.s.

yaş 24 hemşom evet sinoptayım ve başka yere gitmeye de niyetim yok,dediğin gibi buralar gerçekten çok güzel her mevsimin hatta her ayın tadı bi başkadır burda.her neredeysen kaç gel cnm buralara seni yalı kahvesine götürürüm ama çayları sen ısmarlican :roflol: a.s.

ayıpsın hemşom ya 1 çayın lafımı olur :içelim: en son 2 sene önce geldim oraya tadı damağımda kaldı sorma gitsin dağına taşına kurban olurum orlaarın ..
bu yaz düğünüm var gelemem ama bir dahaki yazları inşallah orda olucam allah izin verirse ah ahh:1rolleyes:

canım ya sağol bende iyyim valla ne olsun iş güç çalışıyorum işte.eşimi sinopa haftanonu 3 günlüğüne götürücem canlarım memeleketimi görsün dime ama zaten çok merak ediyor kısa olucak ama anca tatile başka yere gidicez çünkü temmuzda u ay yada haziranda biraz daha havalar sıcak olsunda gidicez inş. çok özledim ya memleketimi nisacımmm sormaa yani o kadar çok hemde

böle konuştukça ayzuncuğum acayip istek duyuyorum anlatamam babam gidecek kardeşimle beraber bu ayın sonunda evin tatilat işleri için imkanım olsada gitsem diyom ama çalıştığım için gidemiyorum ve yazın herkes gidecek ben yine gidemeyeceğim en kötüsüde bambaşka bir memlekette olacağım ne koyuyor var ya:çok üzgünüm:

X