Sinop///57

ben nette erfelek in resmini gördüm asik oldum bende sinopun fahri hemserisi kabul ediyorum kendimi . selamlar

canlarım;benim eşim sinop-erfelekli.gerçekten çok güzel yerler oralar.sinop şehir gibi değilde bakir kasabalar gibi....temzi ve sıcak...denizi çok güzel.hele şehre girerken sol yanınızdan uzanan ince burun manzarası yokmuu...harikulade....

Arkadaslar Ben Aslen Izmirliyim Fakat Yazin Sinopa Gelip Tatil Yapmak Istiyoruz Fakat Hiç Bilmiyoruz Sinopu En Guzel Tatil Nerede Yapabiliriz

Sinoplu değilim ama burda oturuyorum,görev icabı...
Bir yanımız deniz bir yanımız orman ama malum Karadeniz hava hep kapalı...
Denizine de hiç güven olmuyor bir bakıyorsun durgun deniz bir anda fırtınayla dalga dalga inanamazsın...
Geleli 3 yıl oldu artık bizde burda denize giriyoruz,ama Ege'yi yada Güney'i tutmuyor açıkçası...
Yazın festivaller ve spor müsabakaları oluyor daha çok,,,
Yine de seviyorum Sinop'u...Gelirseniz Hamsilosa ve İnceburuna gidin...
Hamsilos denizin içlere kadar girip,bir nevi göl oluşturmuş hali.Biz burda kamp yaptık,güzeldi,istersen dene...
Benden bu kadar netten inceleyebilirsin,kolay gelsinnnn

eşim sinop boyabatlı.ben zonguldaklıyım ama boyabat devlet hast. 4 yıl görev yaptım.yani orada dünyaya getirdiğim birçok bebek yani çocuk var.şimdi izmirdeyim.forumu açan arkadaşıma teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar bende boyabatlıyım yerimseniben sinop demeye gerek bile yok Boyabatın adı yeter Ben yazları gidiyorum Br ayım orada geçiyor Bo:çiçek: :çiçek: :çiçek: yabatlı arkadaşlarımız neresinden olduklarını ve gidip gitmediklerini yazarlarsa sevinirim:enbuyukkk:

selam anne tarfından boyabatlıyım.aslında baba tarafından çok anne tarafını tanıdığım için boyabatı daha yakın bulurum kendime.

arkadaşlar bende gerzeliyim ve hemşerilerimle çok tanışmak isterim..

selam benim annem çakallı köyünden babam ise karanlık köyünden..

o köyü dutydum burcu eniştem oralı olması gerekiyor..

pelinn gerzeye en son ne zaman gittin.

eşim gürsökülü,gerzede evleri var eşimin dedesi o köyün muhtarıymış kahya hasan derler,sen kimlerdensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…