Sinop///57

süper yani ayzuncuğum kilo transferi mümkün olsaydı valla seve seve 5-10 kilo verirdim helalinden yabancı değilsin nede olsa hemşomsunsırnaşık şey

sağol cnmmm demen yeterli ama kilo vermek isteyen o kadar çok ki anlatamam sana.olmuyor işteeeeee ... :)

valla cnm iyiyim diyim bende donuyorum çalışamıyoru hatta o kadar yanii.bugünde cnm pek çalışmak istemiyor.sabah bi olayla karşılaştım hala etkisi altındayım.okumak istersen ah erkekler bölümünde önemli arkadaşlar okuyun lütfen başlıklı.hala şaşkınım cnm onun içinde.

canım ya malesef hayatın gerçekleri bunlar canını sıkma sen üzücü ama elden gelen birşeyde yok ne yazıkki

evet cnm ne yazık ki yapıcak bişşeyde yok bunlar için.bu erkekleri anlamıyorum anlamıycamda sanırım.neyse cnm ya.güzel bi gün olsun inş. :)

herkese selam ben sinop erfelek liyim.uzun süredir bu siteyi takip ediyordum ama hep başka konularda,bu gece dikkatimi çekti bu başlık."sinop" adını görür görmez heycanlandım.Hani hep derlerya "memleketim diye söylemiyorum ama çok güzeldir".işte ben gerçekten memleketim diye söylemiyorum ;
bambaşka bir yerde doğmuş olsaydım da yinede sinop yaşamak isteyeceğim yer olurdu.Şuan işim yüzünden ikamet edemesemde ailemin orada olduğunu bilmek,tatillerde bana verilen bir ödül gibi koşa koşa sinop a gelmek çok güzel.Bu güzellik sadece görsel olarak değil öylesine temiz,kötülük düşünmeyen insanların da içinde yaşadığı için memleketimi çok ama çok seviyorum

merhaba ozlumcum sinoplu hemşerim benimmm.memleketinmiz bambaşka kesinlikle.özlem duyduğum yer benimde.aramıza hoşgeldin cnmm.güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle arkadaşlar..

kimse yazmıyordu ne zmandır arkadaşlar ozlum inşalalh devamı gelirde arada sohbet ederiz güzel memleketimizden bahsederiz ya.
ayzun seninlede yazışamadık bayağıdır umarım her şey yolundadır görüşürüz inşa.s.

MERHABA KIZLAR herkes hoşgeldi nisa ayhancım gerçekten arayı uzattık ya.en azından herkes saahları bi günaydınla güne başlayalım birbirimizi unutmauyalım.bu arada bende sinop ayancık kızlar bilmeyenler için.tanışalım kızlar istanbulda oturuyorum bende anne baba sinop ayancıklı ben burda doğdum büyüdüm ama memleketime her yaz gitmişizdire.iki sneelik evliyim bu sürede hiç gidemedim bu yaz kısmetse bir kaç günlüğünede olsa gitmek istiyorum çok özledim memleketimi çünküü yaaaaaaaaaaaaa

doğma büyüme sinop merkezliyim ve sinop aşığı bir gencim süper bir yer denizi yeşilliği her şeyi birbirinden harikaa yaşancak bi yer heleki büyük şehirden bıkanlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…