Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

hg bebeeeeemm...bende öle bakam dedimm gündüz daha iyi oluyoz ciddenn şimdi hepimiz mayışıkkk delikafadulden

yarın gidicekler kaynana kayınbaba ollunca rahat giremiyom keleee eşim biliyo burda oldugumu ama onlar anlamıyo bende gülüyom bazen yazarken konusuyom nee yanlışanlarlar diye korkuyom allah koruısun kocişde ders calışıyo bende birazdan deva edicem...:gitme:

ben çatlayan karnıma yağ sürüp geliyorum geldiğimde halen burda olursanız görüşürüz yoksa iyi geceler kuşlarım size öpüldünüz...fazla geyik yapmayın yarında bırakın bişeylerrdelikafadulden

çok çalışkan benım bacımmmm maşallahh kuzumaa

tamamm canımmm çatlamış zatiii neysemmm delikafadulden

Son düzenleme:

canım dedim ya fazla kalamıycam sabah görüşürüz erken gelmeye calışırım bebelerimmhayırlı gecelerr inşallahhh hepimize tatlı rüyalarrrropuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile5 olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan sizi seviyorummm hayırlı geceler canlarr

eşinede sanada kolay gelsin çok yorma kendini emiopuyorumnanaktan

hb bidenemmmm nur denemle filiz zorlusevdali nurumda olsaydııııı ne güsel olurdu dimi....:gitme:

sabahın olmasına şurda ne kaldı sabah görüşürüz yine hep beraber oluruz inşallah..

canım dedim ya fazla kalamıycam sabah görüşürüz erken gelmeye calışırım bebelerimmhayırlı gecelerr inşallahhh hepimize tatlı rüyalarrrropuyorumnanaktan

hayırlı geceler bende kaçarım birazdan..görüşürüz yarın ben geç gelirsem korkmayın daha doğurmaya niyetim yokkaydirigubbakcemile3

allah razı olsun bebişimmmm ayy koptum yine benn yaaaadelikafadulden sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

nurummmmmm nur denem zorlusevdam hepinizi çok özledim ben yaaaa cabuk sabah olsun dicem ama uyanamıyomkiii bu bahar havası carpıyo beniiiiiiiakannehir:gitme:

tamamm canımmm çatlamış zatiii neysemmm delikafadulden
ya sen hep benimle uğraşıyorsun birgün senınde çatlakların olabilir demedi deme ozaman intikamım kötü olur baştan sölimklava:naniknanik

evet yaaa biri eksik olsa arıyoz birbirmizi alıştık bayaa kuzu gibiyiz bizz akıllı seviyeli cici kızlarızzzzzzzzz olumunekankayizsmile

mee mee mee

tamamm bacımm bende kaçtım iyi gecelerr yarın görüşürüzzzzz kaydirigubbakcemile5

iyi geceler canım sanada..ben öğleden sonra girebiliyorum merak etmeyin doğurmam daha..öpüldün sendeŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…