Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

nurtanemm senide yerim oğlunuda.kurban olurum size yaa.

annesine çektiyse pek bi tatlıdır benim yeğenimm :))

şımar kız.hakkın vala :KK70:

mervee nediyon sen yaa kimi sikayet edicen konunun adine kimle tartistin anlamadimkiii:)))

konu adı ben çok kötü birşey yaptım yazmış bayan bekaretle ilgili....bende bunun önemli olduğunu dile getirdim gocunanlar oldu elbette..ve çirkin sözlere kadar vardı...onlar tarafından tabi

mervemm kimi sikayet etiin yaa ben görmüstüm aslinda biyerde sikayet et felan diyodu hatirlamiyorum vallaaa unuttum bosver yaa nurun dedigi gibi ugrasma konunun adi neeeee

ben öyle bi konu görmedim ben cok kötü bisey yaptim konumu simdi:KK66:))))))))))))))))))))))))))))))))

kız o konuya bende yorum yaptımsırnaşık şeysırnaşık şey aman baktım millet uzatıyo takılacak yer arıyo kaçtım ordan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evt nurcum şerife ben yerimseniben iidir valla ne olsun işte sen napyoosun nasın canımmm

bende iiyim canım.çay içiom çerez yiorumm.buyrunn gelin canlarımm.

kuzularım takılmayalımm kimseye.uzak duralımm .

mervecimm inş adalet bulur yerini.sıkma canını

kız o konuya bende yorum yaptımsırnaşık şeysırnaşık şey aman baktım millet uzatıyo takılacak yer arıyo kaçtım ordan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende kaççamdaa benım yazıklarımı alıp alıp yorum yapmışlar cevap hakkı doğduu npam haksızlığa asla gelemıyorum yaa

X