Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

amiiiiinnnnnnnnn ozaman ya çok halsizim kızlar dün d kontrol hapının sonuydu ama içmeyi unuttum bişe olurmu ilk kutu daha bilginiz varmı

amiiiiinnnnnnnnn ozaman ya çok halsizim kızlar dün d kontrol hapının sonuydu ama içmeyi unuttum bişe olurmu ilk kutu daha bilginiz varmı

valla nurtanem bilirr.ben sadce dkontrol hapını adet sancısı için içmeye başlamıştım oda azalma oldu diye bıraktım ben çok snacılı oluyorum ve 7 gün

filizimin kontrol hapının son günüymüş.içmeyi unutmuşş.bişey olurmu diyo.mervemle ben bilgi veremicemm.sen cevaplıcann kuzum.bilsen bilsen sen bilirsinn

oooo havada kapardım kız senii.maşallah çok güzel benim meleğimbayanssulusmile

ayyyy canim beniimm tesekkürler tahminmi ediyosun yoksa gördünmü anlamadim:KK66:)))))) ben hepinizide götdüm bi melikeyi görmedimm

mervemde cok seker filizimde nurumdaa hepinizde güzelsiniz fistiklarrrrr:KK66:)))

heeee bebekten sonra vitamin veriyolar di onumuu yok beee nolcak ben hic kullanmadim ya hic biseyde olmadi korkmana gerek yok sekerim bisey olmazz yaaa

ayyyy canim beniimm tesekkürler tahminmi ediyosun yoksa gördünmü anlamadim:KK66:)))))) ben hepinizide götdüm bi melikeyi görmedimm

mervemde cok seker filizimde nurumdaa hepinizde güzelsiniz fistiklarrrrr:KK66:)))

ayy canım gördümyaa.maşallah pek bi güzelsinn.eniştem çok şanslı :))

nurtanemi,melikemi gördüm mervemi gördüm.bi filizimi bide sevali göremedim:KK43:(

ayyy ayyy yesinlerr ama profilde ki güel cikmadi bee bulanik az bisey cirkin gösteriyo sende cok sekersin bebisim tesekkür ederimm bende sadece melikeyi görmedim filizi gördümm

ayyy ayyy yesinlerr ama profilde ki güel cikmadi bee bulanik az bisey cirkin gösteriyo sende cok sekersin bebisim tesekkür ederimm bende sadece melikeyi görmedim filizi gördümm

saol kuzusuu.o bakan gözlerin güzelliği.

hiçte bile.gayet güzel çıkmışsınn.nazar değmesinn:nazar:

heeee korunmasi icinmiii

bilmiyorumki tatlim ben ilac kullanmiyorum doktoruna sorr sen yinede bikereden bisey olmaz yaa sürekli icmemesizlik yapiyosan illaki sen doktora git

ayyyy sinirlendıler yaaaa ben kötü birşey yaptım adınd konu açmışlarr bende yorum yaptım bekaret önemlidir diyeee vay bunu dıyen senmısın taşlıcaklar nerdeyseeeeeee

X