Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

kayın validenler gelmiş benimkilerde gelcek yakında torunlarını görmeye

evet canım hep burdalar zatenkaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun bitanemm allah saglık sıhhat versin canım torunda basak oluyo yaa biz istedik işte olmadı düşük oldu onuda anlamdık seyahat etmiştik gece yarısı kanamam geldiii bagıra cagıra öldüm aglamaktan eşimde çokk üzüldü en çok o yıktı zaten şimdi yeni ıraktık sınavlara yogunlaıyoz bakalım hakkımızda hayırlısı canımcımmm:gitme:

nur tanemmm

bi tanemmm.

sensizz buraların tadı yokk
hadi işlerinn bittyse gel hemenn
melikemle özledikk senii.olumunekankayizsmile

oluomu melikemmkaydirigubbakcemile3

olmazmı canımm süperrrrrrizz wallaaa hersey nur denemiz içinnnnnolumunekankayizsmile

melkeeeeeeee yagci yaglara zam gelmisss birdennn ben saten burdsayimmm tatlimmm baska nur tanesimi var da ariyonuz bilemem

çok üzüldüm canım benim yaa.(

hayırlısıylaa seninde olur bebişinn tatlım benimm:Saruboceq:

melkeeeeeeee yagci yaglara zam gelmisss birdennn ben saten burdsayimmm tatlimmm baska nur tanesimi var da ariyonuz bilemem

nur denem sen demedinmi senle nurdan hele hiç sanmam beni özelyip siz cagırmazsın diye bende yazarım diyom gösteriyom işte nurada yazdırıyom süper yaneeeeeolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

çok üzüldüm canım benim yaa.(

hayırlısıylaa seninde olur bebişinn tatlım benimm:Saruboceq:

çok soal bidenemm allah razı olsun hakkımızda hayırlısı olsun su okulu sag salim tamamlayıp elime diplomamı alayım hayırlısıyla kociiş gibi polis olayımda gerisi olur zaar:hulya:

nur denem sen demedinmi senle nurdan hele hiç sanmam beni özelyip siz cagırmazsın diye bende yazarım diyom gösteriyom işte nurada yazdırıyom süper yaneeeeeolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

Benim burda oldugumu biliyonuzzz amaaa ben dedim diye yapiyonuzhemmm demesem akliniza bile gelmez beeee herneyse yaaaa)))))):lepi::dance::teytey:a.ssırnaşık şey:roflol:eyvahedigeldismile:1closedeyes:yerimsenibenŞeniz:teselli:hihoyyyt

Benim burda oldugumu biliyonuzzz amaaa ben dedim diye yapiyonuzhemmm demesem akliniza bile gelmez beeee herneyse yaaaa)))))):lepi::dance::teytey:a.ssırnaşık şey:roflol:eyvahedigeldismile:1closedeyes:yerimsenibenŞeniz:teselli:hihoyyyt

aşkolsun zehraa.niyee inanmıonn bizee.

walla canım ne diyimkii o senin düşüncen ama ben öle birisi degilim nurda deill sadece benim tek sorunum bu hafta yogun olmam canım yoksa kudurum walla burda sizinleee:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…