- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
kayın validenler gelmiş benimkilerde gelcek yakında torunlarını görmeye
melikemm zehracım senle bana nazlanıoo bugünn.yerimm kız senii.Şeniz
evetya ALLAH şifasını versin kolay degil kanserle ugraşmak
nur tanemmm
bi tanemmm.
sensizz buraların tadı yokk
hadi işlerinn bittyse gel hemenn
melikemle özledikk senii.olumunekankayizsmile
oluomu melikemmkaydirigubbakcemile3
ayy ask olsunnn canımcımmm walllaaaaaaa hade kısss nurrrr başlayalımmmm
nur tanesiiiii nur tanesiiiiiii hade yaaaa gel artık canım arkadsım sen yoksun bizim halimiz harap nirdesin keleeee yada söle nerdeysen biz gelekkk olmazmı canım hadeeee ya seni çok özledikkk amaa olmuyoki böleeee nu denemmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan Şeniz
evet canım hep burdalar zatenkaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun bitanemm allah saglık sıhhat versin canım torunda basak oluyo yaa biz istedik işte olmadı düşük oldu onuda anlamdık seyahat etmiştik gece yarısı kanamam geldiii bagıra cagıra öldüm aglamaktan eşimde çokk üzüldü en çok o yıktı zaten şimdi yeni ıraktık sınavlara yogunlaıyoz bakalım hakkımızda hayırlısı canımcımmm:gitme:
melkeeeeeeee yagci yaglara zam gelmisss birdennn ben saten burdsayimmm tatlimmm baska nur tanesimi var da ariyonuz bilemem
sizzzz dalga gecinn bakiyimmm görürsünüz amaaaa
sizzzz dalga gecinn bakiyimmm görürsünüz amaaaa
çok üzüldüm canım benim yaa.(
hayırlısıylaa seninde olur bebişinn tatlım benimm:Saruboceq:
nur denem sen demedinmi senle nurdan hele hiç sanmam beni özelyip siz cagırmazsın diye bende yazarım diyom gösteriyom işte nurada yazdırıyom süper yaneeeeeolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
Benim burda oldugumu biliyonuzzz amaaa ben dedim diye yapiyonuzhemmm demesem akliniza bile gelmez beeee herneyse yaaaa)))))):lepi::dance::teytey:a.ssırnaşık şey:roflol:eyvahedigeldismile:1closedeyes:yerimsenibenŞeniz:teselli:hihoyyyt
çok soal bidenemm allah razı olsun hakkımızda hayırlısı olsun su okulu sag salim tamamlayıp elime diplomamı alayım hayırlısıyla kociiş gibi polis olayımda gerisi olur zaar:hulya:
Benim burda oldugumu biliyonuzzz amaaa ben dedim diye yapiyonuzhemmm demesem akliniza bile gelmez beeee herneyse yaaaa)))))):lepi::dance::teytey:a.ssırnaşık şey:roflol:eyvahedigeldismile:1closedeyes:yerimsenibenŞeniz:teselli:hihoyyyt
ya kızım ne dalgasıı.
sevioz işte senii.sölüozz.
ama yaranamıozz
inş her istediğinn olcak bitanem benimm.dualarım seninle:Saruboceq:
inş bütün istediklerin olur canım dua ediyoruz