- 23 Mart 2010
- 506
- 2
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
tamam canım benimm.paşamı kocaman öp.senide öpüorumm.inş gleir tembeller.
seviorum seniopuyorumnanaktan
tamam cani m öperimmmm
bende sizi öptüm grsz nur uyandir su psikopatlarida basindan asaga su devir gitte ikisininde dur ben damates atiyimd akalkarlar belki)))):tomato:bu merveye:tomato:buda menekseye
benim bebisim uyandiii hadi grsz canlarimmm)))))
ayy kıyamam kuzuma yaa..zorlanıon dimi tek başınaa.keşke gelebiceğim bi yerde olsaydınn.vala gelirdimm yardımaa.ama sen bırak yakında olmayı türkiyede bile değilsinnmafoldumben
evt tatlimm maleseff yaa pesnide geziyorumm öyle aman kafasuíni vurcak aman suralari yikcak aman suraya cikcak asindda birakiyorum ellemiyorum ama ellemincede biyerini mutlaka acitiyo bide
menekşe kim kızz.melike duymasın bak alınır :))
hadi bebişine bak canımm.öpüorumm sizi
yanlis yazdimm tatlim aman sende biran önce gitsin siyomus gibi hadi bebisine bak ayyyyyyymervenim dedigi bi cadinsin isteeee
kizlarrrr ben cok fazla durdum burda yaaa sonra grsz ben cikiyorum meldigimde belki merveyle melikede burda olur onlarda ammada tembelmis yaaaaa
anammm melikemm gelmişş.hoşgeldinn datlışım.kulakların çınladımı kuzucummm.sabahtn beri gelseler die bekliozz.
uykucu güzell.naptınn bakim_?
aaaaaaaaaaaaaaaaa inanmiyorummmkallessin sen melikeeeeee
ben cikiyommmm sen geliyonnnn sen varyaa sen nurrr sana demedimmi allhaskina biz cikasiz bunlar gelir dedim bak birazdan mervede gelirrrr siz var yaaaaklava:al sana
aaaaaaaaaaaaaaaaa inanmiyorummmkallessin sen melikeeeeee
ben cikiyommmm sen geliyonnnn sen varyaa sen nurrr sana demedimmi allhaskina biz cikasiz bunlar gelir dedim bak birazdan mervede gelirrrr siz var yaaaaklava:al sana