- 23 Mart 2010
- 275
- 0
- 34
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
anamm daha çok gençsinn.ve 1,5 yıllık evli.
kızlarr dikkatinize ben evde kaldımmkaydirigubbakcemile3
kıslar tesekkurler,bn 20 yasındayım,1,5 yıllık evlıyım,erkencıyım yanı:)yok bebişim,unı bıtsın ondan sonra ıns. hem evlıyım hmde unı okuyorum ve daha 2 yılım varama bebişleri cok severim,Allah inş. hyırlı zamnda bisede nasip eder:)baska sorularınız kıslar,yok olur mu memnunıyetle cevaplarım sorularınızı:))
heee olur dilek tutalim kabul olur kesin))))
diger merve tembel melikede tembel uyuyorlardir kalkin kizlarrrr misafirimiz var beeeee
massallah bravo tebrik ederim canim))
Bizim nurrr evde kalmis yazikk bi nnurr evlenememis)))
kız zehra kaldım vala evdee.bi ben bide merve var içimizdee bekarr.
pöfffffffffffffff.bende istiomm uleeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3
))aman beee bekarliginin tadini cikar be güzelim evlenicende neolcak basinda bide kaynana kalirsa isti yemekti cocuktu oooo bende vazgectirmeye calisiyo gii konustum heralde yok yok evlen sen canimm hemen ozaman görürsün 1sene esinle canim cicim olursun sonrada tartismaya baslarsiniz ))))))))allah korusun hep mutlu olun benim gibi ))))))))sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniyerimseniben
evt öylede zordur anliyorum seni biz de gecirdik sizin zamanlarinizi simdi neoldu bi bakmissin evlenmissin cocugun olmus aile kurmussun cok güzel aslinda gercekten evlendikten sonra daha cabuk zaman geciyor yani zaman okadar cabuk geciyoki anlmiyosun suan ben öyleyim 2senelik evliyim ben tam 2sene oldu:)))))))
günaydın kızlar nasılsınız
bulut bey sabah 4de kalktı mama yedi uyusu 7,30da aynen şimdi uyandı 3 gündür çok akıllı aglamadan yatıyo acıkınca genellikle bütün apartman sesini duyuyo oburya teyzeleri