Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

kaydirigubbakcemile5 ne güzel olur du valla hepberaber kahvaltı burda böyle konuşyoz güzel güzel kahvaltımız dahada güzel olurdu galiba hihoyyythihoyyythihoyyyt

bi gün belki bi araya geliriz dicemdee.herkes çok ayrı yerlerde :KK70:

nese gönüller bir olsun.teklifin için saol datlışımm.hadi sen duşunu al.göbüşünü doyurr.

şimdiden afiet olsunn opuyorumnanaktan

vala sabah sabah daha uykum açılmadı.kahvaltı yapmadımmm.pek ii sayılmam canım yaa.KKde dolaşmaktan elim bişeye değmiokii :))

sen nasılsınn_?

sagol cnmcm,bn biraz önce eşimi ,şe ugurladım,kahvaltımızı yaptık bu sabh cok sukur,o yuzden ıyıyım cnm:)yaa aynn bu sıteye gırdıgımden berı elıme bı alıom o forum bu forum derken bı bakıoyurm ogle olmusdelikafadulden

ozman kalk gel hadi.kızlarıda al.kahvaltıyı burda yapalımm :))

sohbetide nette değil yüzyüze yapalımm.eminim süper olurr.:lepi:

oyy oyyy uslu bu paşa yaa.teyzesinin yerine kocaman öp onu emiiŞeniz

olur valla bana uyar kizlarrrrr gideriz degilmiii kavaltiya ne var peki sen hazirla adresi ver geliriz adreside bi bilen vardir degilmi sanki aciktim bennn yaaacokacimcoooksempatiksalakcinni

sagol cnmcm,bn biraz önce eşimi ,şe ugurladım,kahvaltımızı yaptık bu sabh cok sukur,o yuzden ıyıyım cnm:)yaa aynn bu sıteye gırdıgımden berı elıme bı alıom o forum bu forum derken bı bakıoyurm ogle olmusdelikafadulden

bağımlılık yapıo be güzelimmm.ama süper vakit geçiriorumm.öle güzel arkadaşlıklara sahip oluosunki burdaa..

bağımlılık yapıo be güzelimmm.ama süper vakit geçiriorumm.öle güzel arkadaşlıklara sahip oluosunki burdaa..

dogrudur tatlım,bn daha yeniyim ama cok gusle ınsanlarla tanısacagıma emınım,en azından herkes kaıdn,herhangı bır problemın olduugunda rahatlıkla payllasabılırsın,o yonu cok gusel:lepi:

yaaa ben resmimi koyuyorum buraya ama cok bulanik ve cirkin cikiyo profile koydum ama orasida fazla iyi degil ama burdan iyi baka bilirsiniz:KK66:)))) nurrr beni merak ediyodun ya bak tatlim ama dedigim gibi orasi güzel göstermiyor yaa

dogrudur tatlım,bn daha yeniyim ama cok gusle ınsanlarla tanısacagıma emınım,en azından herkes kaıdn,herhangı bır problemın olduugunda rahatlıkla payllasabılırsın,o yonu cok gusel:lepi:

avatardaki resminde cok genc gösteriyosun kac yasindasin tatlim senn bebisin varmi :KK66:))

olur valla bana uyar kizlarrrrr gideriz degilmiii kavaltiya ne var peki sen hazirla adresi ver geliriz adreside bi bilen vardir degilmi sanki aciktim bennn yaaacokacimcoooksempatiksalakcinni

ne istiomuşş benim bidenemm kahvaltıyaa. sen iste ben ne varsa yapimm kuzumm.
şöle balkonada otursakk.oh anamm ohhh.keyif yapsakk.

bak bak uykucu şirineler daha kalkmadıı.merve,melike,filiz,seval.

unuttuğum yok hemi datlışımm.kızlarr hadi kalkınn kahvaltıyaa bendesinizz.

kız zehram büroda ancak bundan ikram edebilirimmm kaydirigubbakcemile3

yaaa ben resmimi koyuyorum buraya ama cok bulanik ve cirkin cikiyo profile koydum ama orasida fazla iyi degil ama burdan iyi baka bilirsiniz:KK66:)))) nurrr beni merak ediyodun ya bak tatlim ama dedigim gibi orasi güzel göstermiyor yaa

vala ne seni görebildimm nede minik paşayıı :KK43:(

bu cumartesi benim patron yok.sabah bi gelcemm.çıkışa kadar kk de olcamm.keif yapcamm.ozman msn açarım bebişimm.olur dimi_?

ne istiomuşş benim bidenemm kahvaltıyaa. sen iste ben ne varsa yapimm kuzumm.
şöle balkonada otursakk.oh anamm ohhh.keyif yapsakk.

bak bak uykucu şirineler daha kalkmadıı.merve,melike,filiz,seval.

unuttuğum yok hemi datlışımm.kızlarr hadi kalkınn kahvaltıyaa bendesinizz.

kız zehram büroda ancak bundan ikram edebilirimmm kaydirigubbakcemile3

Ayyyyy olamaz yaaa valla canim istedi taze simit sicacik cay peynir oooooo cok bile allah bereket versin cook tesekkür ederim caniiimmm :=))))

melike merve onlar uyuyorlardir bosver biz kavaltimizio yapalim birazdan damlarlar merak etme günayyydin ben geldim derler:KK66:))))sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Ayyyyy olamaz yaaa valla canim istedi taze simit sicacik cay peynir oooooo cok bile allah bereket versin cook tesekkür ederim caniiimmm :=))))

melike merve onlar uyuyorlardir bosver biz kavaltimizio yapalim birazdan damlarlar merak etme günayyydin ben geldim derler:KK66:))))sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kuzu yaa bizim burdada süper simit yapan bi yer varr.burda olsaydınn.seninle bi simit ziyafeti yapardıkk hee.

uyuyan güzeller anam onlarr.bak biz nasıda erkenciyizzkaydirigubbakcemile3
onlar gelcekte.bnm iş yoğunlaşacakk.ben sohbete pek dahil olamıycamm :KK43:(

evet tatlım yaa.zehraya katılıorumm.çok gençsinn.kaç yaşındasınn.bebiş varmı_?
kaç senelik evlisin.

ay ne çok soru sordum sabah sabahkaydirigubbakcemile3

evt cok soru sordunn sorguyami cekiyon kizi aaas cok ayip gelir gelmez kendimizden biktircezzz:KK66:)))
Biz tanistimizdan beri böyleyiz tatlim alinma sende mervecimm bak bi mervemiz daha oldu negüzel:)))))))yerimseniben

kıslar tesekkurler,bn 20 yasındayım,1,5 yıllık evlıyım,erkencıyım yanı:)yok bebişim,unı bıtsın ondan sonra ıns. hem evlıyım hmde unı okuyorum ve daha 2 yılım var:KK43:ama bebişleri cok severim,Allah inş. hyırlı zamnda bisede nasip eder:)baska sorularınız kıslar,yok olur mu memnunıyetle cevaplarım sorularınızı:))

evt cok soru sordunn sorguyami cekiyon kizi aaas cok ayip gelir gelmez kendimizden biktircezzz:KK66:)))
Biz tanistimizdan beri böyleyiz tatlim alinma sende mervecimm bak bi mervemiz daha oldu negüzel:)))))))yerimseniben

aa ayıp olmaz yaa.dimi mervecimm :)) tanımaya çalışıoz şurdaa. sabah sabahta çenem yine yerlerde.napimm kuzucumm.sordukça sorasım gelioo :KK70:

kız vala iki mervemiz oldu.aralarına girip dilek tutalımm.kaydirigubbakcemile3

vala ne seni görebildimm nede minik paşayıı :KK43:(

bu cumartesi benim patron yok.sabah bi gelcemm.çıkışa kadar kk de olcamm.keif yapcamm.ozman msn açarım bebişimm.olur dimi_?

benim profile baka bilirsin koydum resim ben benim ismiminmi remiminmi ne üstüne ciklican heralde seni gördüm askinla cok tatlisiniz yakismissiniz yaaa insallah hep mutlu olursunuz aminnnnn:):KK66:))

kıslar tesekkurler,bn 20 yasındayım,1,5 yıllık evlıyım,erkencıyım yanı:)yok bebişim,unı bıtsın ondan sonra ıns. hem evlıyım hmde unı okuyorum ve daha 2 yılım var:KK43:ama bebişleri cok severim,Allah inş. hyırlı zamnda bisede nasip eder:)baska sorularınız kıslar,yok olur mu memnunıyetle cevaplarım sorularınızı:))

anamm daha çok gençsinn.ve 1,5 yıllık evli.

kızlarr dikkatinize ben evde kaldımmkaydirigubbakcemile3

benim profile baka bilirsin koydum resim ben benim ismiminmi remiminmi ne üstüne ciklican heralde seni gördüm askinla cok tatlisiniz yakismissiniz yaaa insallah hep mutlu olursunuz aminnnnn:):KK66:))

saol canikomm benimmm.

kız baktımm fotonaa.o ne güzelllikk öle yaaa.aman nazar değmesinn benimm datlışımaa.kaşı bi yerlerini kızzkaydirigubbakcemile3

aa ayıp olmaz yaa.dimi mervecimm :)) tanımaya çalışıoz şurdaa. sabah sabahta çenem yine yerlerde.napimm kuzucumm.sordukça sorasım gelioo :KK70:

kız vala iki mervemiz oldu.aralarına girip dilek tutalımm.kaydirigubbakcemile3

heee olur dilek tutalim kabul olur kesin:KK66:))))

diger merve tembel melikede tembel uyuyorlardir kalkin kizlarrrr misafirimiz var beeeee

X