Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

anamm daha çok gençsinn.ve 1,5 yıllık evli.

kızlarr dikkatinize ben evde kaldımmkaydirigubbakcemile3

yok yaa olur mu ole sey:))Allah herkesın onune dogru kişiyi cıkarsın inş. hehe yok yaa ne ayıp olucak bnde gevezeyım zaten,laf lafı acar hesabı:))hepınızle tanıştogıma cok memnun oldum kıslar:))

kıslar tesekkurler,bn 20 yasındayım,1,5 yıllık evlıyım,erkencıyım yanı:)yok bebişim,unı bıtsın ondan sonra ıns. hem evlıyım hmde unı okuyorum ve daha 2 yılım var:KK43:ama bebişleri cok severim,Allah inş. hyırlı zamnda bisede nasip eder:)baska sorularınız kıslar,yok olur mu memnunıyetle cevaplarım sorularınızı:))

massallah bravo tebrik ederim canim :KK66:))

Bizim nurrr evde kalmis yazikk bi nnurr evlenememis :KK66:)))

kız zehra kaldım vala evdee.bi ben bide merve var içimizdee bekarr.
pöfffffffffffffff.bende istiomm uleeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

:KK66:))aman beee bekarliginin tadini cikar be güzelim evlenicende neolcak basinda bide kaynana kalirsa isti yemekti cocuktu oooo bende vazgectirmeye calisiyo gii konustum heralde yok yok evlen sen canimm hemen ozaman görürsün 1sene esinle canim cicim olursun sonrada tartismaya baslarsiniz:KK66:))))))))allah korusun hep mutlu olun benim gibi :KK66:))))))))sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniyerimseniben

:KK66:))aman beee bekarliginin tadini cikar be güzelim evlenicende neolcak basinda bide kaynana kalirsa isti yemekti cocuktu oooo bende vazgectirmeye calisiyo gii konustum heralde yok yok evlen sen canimm hemen ozaman görürsün 1sene esinle canim cicim olursun sonrada tartismaya baslarsiniz:KK66:))))))))allah korusun hep mutlu olun benim gibi :KK66:))))))))sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinniyerimseniben

ya kızım iide bölede zor oluoo yaa.bekleki haftasonu gelsin.aşkımla görüşeyimmm.özlüomm napimmm :KK43:(

ayy niş sizin gibi mutlu oluruzz bebeeemmm:Saruboceq:

evt öylede zordur anliyorum seni biz de gecirdik sizin zamanlarinizi simdi neoldu bi bakmissin evlenmissin cocugun olmus aile kurmussun cok güzel aslinda gercekten evlendikten sonra daha cabuk zaman geciyor yani zaman okadar cabuk geciyoki anlmiyosun suan ben öyleyim 2senelik evliyim ben tam 2sene oldu:)))))))

evt öylede zordur anliyorum seni biz de gecirdik sizin zamanlarinizi simdi neoldu bi bakmissin evlenmissin cocugun olmus aile kurmussun cok güzel aslinda gercekten evlendikten sonra daha cabuk zaman geciyor yani zaman okadar cabuk geciyoki anlmiyosun suan ben öyleyim 2senelik evliyim ben tam 2sene oldu:)))))))

nice 2 seneler geçirirsiniz inş canım benimm

günaydiiin tatlimm hosgeldin yerim ben o bebisi yaaa nazar deger kiz cek ordan oyyyy tatlim benim bizimkide kocaman olduda haberimiz yak necebuk geciyosa cok cabuk büyüyorlar xyaaaa

bulut bey sabah 4de kalktı mama yedi uyusu 7,30da aynen şimdi uyandı 3 gündür çok akıllı aglamadan yatıyo acıkınca genellikle bütün apartman sesini duyuyo oburya teyzeleri

yazdımya kuzusu.bak üstte.

nice 2 seneler geçirirsiniz inş canım benimm.boy boy çocuklarınız olsunn hemiikaydirigubbakcemile3

bulut bey sabah 4de kalktı mama yedi uyusu 7,30da aynen şimdi uyandı 3 gündür çok akıllı aglamadan yatıyo acıkınca genellikle bütün apartman sesini duyuyo oburya teyzeleri

ayy ayy yerim ben onu yaa.kurban olurumm.bi sürü bebişimiz oldu yaa.teyzesi yer onlarıı :))

nazar değmesinn canım akıllı kuzuma yaa:nazar:

:KK66:)))))))))))
Eeeee bikac ayyy cekeceksin tatlimmm olur gece kalkar hasta olur aglar ayyy bide dis cikarma zamani gelsin bak ozaman görürsün vallaaa ben cokcok korktum yaaa cok ateslendi gece hic uyumadi sabahlara kadar agliyor ayyyy ozaman okadar kötüki ben maffoluyodum bisey olcak diye

ayyy ölürüm ozaman ben onlara canları acıyo söylüyemiyorlar valla annem yakın bişeyler yaparız artık canları sagolsunda uykusuzluk hiç gelir

X