Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

valla bencede merkezde kalın orası hoşuna gider ama kazalara gidersen beğenmeye bilirsin tatlişim ama merkez çok güzel yaaa kanalboyu kernek fofffffffffffffff offfffffffffffffff özledim ya sana anlatırken:)

canım olursa lojman olmazsa tokiii diyodum dogu için ama malatyanın hangi güzergahı güzel böle polislerin felan oturdugu yer olarak soruyorum emniyete felan yakın neresi????hangi semt olarak geciyooobilmiyorumkismile

iyidir canım, azcık rahatsızım, rapor aldım okula gitmedim bugün, yatıyom evdee kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim, hoşbuldummm

bu çiçekler sizler içinnna.s.

çok tesekkürler fıstıgımmm çok gecmiş olsun bitanemmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım şimdi polisler nerde oturuyo bilmiyorum ama malatyanın merkezi güzel rahat ol her tarafı güzel.. ne zaman gidiceksiniz

sen bankacı eşin polis heeee hadi bakalım hayırlısı olsun orda sende çalışıcan dimi canikom

sen bankacı eşin polis heeee hadi bakalım hayırlısı olsun orda sende çalışıcan dimi canikom

canım ben suanda calışmıyorum evdeyim evet özel bir bankada gişe personeli olarak calışıyodum aslen adanalıyım suanda mersindeyim 10 ay önce cıkmak zorunda kaldım buraya gelme durumum olunca bide özel olunca bişi yapamıyosun tatlışım eşimde özel sektöre karsı develet memuru ol daha iyi diyo bakalım hayırlısı simdilik yeni evliyim halaaa:KK1:

canım ben suanda calışmıyorum evdeyim evet özel bir bankada gişe personeli olarak calışıyodum aslen adanalıyım suanda mersindeyim 10 ay önce cıkmak zorunda kaldım buraya gelme durumum olunca bide özel olunca bişi yapamıyosun tatlışım eşimde özel sektöre karsı develet memuru ol daha iyi diyo bakalım hayırlısı simdilik yeni evliyim halaaa:KK1:

erdemliye yakınmısın çok severim erdemliyi:)))))))))))))bak ya şimdi canım tantuni çekti
çek ordan bir tantuniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiguclubacismile

X