Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

slmmm kizlarrr ben geldim kimse yokben labtopumu yaptiramadim düsmüstü olmuyo baktirdimda isi bitmis onun dediler acamiyorum artik maleseffff cok üzüldüm yaaaaaa sizi seviyorum unutmayin beni iyi gecelerrrr byee

günaydınn canımmm.ben bu haftasonu yoktum.sınavım vardı.cumarteside izin aldımm.üzerimden büyük bi yük kalktı.

ne kadarın kaldı doğuma tatlımm.eva prensesin gelmesi yakındır heralde.

bende seni öpüorumm güzelimm.grş.kibopuyorumnanaktan

slmmm kizlarrr ben geldim kimse yokben labtopumu yaptiramadim düsmüstü olmuyo baktirdimda isi bitmis onun dediler acamiyorum artik maleseffff cok üzüldüm yaaaaaa sizi seviyorum unutmayin beni iyi gecelerrrr byee

slm güzelimmm.

ama sen şimdi giremicenmi nete hiç.özlüorum kuzum yaa ( ne unutması be.unuturmuyuz hiç.bebiş nası oldu.girince yaz emi.

kib.kocaman öpüorummopuyorumnanaktan

eşim pazar günü polislere özel bi sınav vardı o yüzden adanama geldik suanda annemlerdeyim hala cuma gelmiştik bugün dönücez kısmetse ama polis kayınımda tarsusta illam ugrayın diyomus ama ben evime gitmek istiyom zaten sizinlede görüşemedimmm orda kayıtlıydınız ya hemen acıyodum sık kullanılandan burdan zor oldu bulmam sizi cok ama cok seviyorum hepinizi koccaman öptüm sekerlerrrrrrrrr

bende geldim iştee....

nerelerdesin sende yoksun herkes kayıplarda..nasılsın hayat ne alemde canım...

canım üzüldüm laptopun için.yok unutmayız seni olurmu öyle şey hiç...zaten baksana iyice dağılmış durumdayız toplaşamıyoruz artık..asıl sen unutma bizi internete girdikçe slmını eksik etme bide bebişini öpüyorummmmmmŞeniz

canım inşallah sınavın çok güzel geçmiştir emeklerinin karşılığını alırsın.sonuçlar ne zaman açıklanıcak bir bilgin varmı..mutlaka haber ver sonuçlar açıklanınca.
sanırım son 1 haftanın içindeyim doğum sancıları ufak ufak sıkıştırıyor.korkmaya başladımakannehir bende öpüyorum seni kocaman kızımda öpüyor teyzesi seniopuyorumnanaktan

weydenim,nurum,nur denem,mervem,zorlu sevdam hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlar....a.s.a.s.a.s.

canım nasılsın nevar ne yok diye sorcaktım ama zaten yazmışsın adanaya gittiğini.inşallah keyifli vakit geçirmişsindir.

insanın evi gibisi yok dimi biraz ayrı kalınca nasılda özleniyor ev...yaa fırsatın varsa gez anacım benim içinde gez kızlar içinde gez sonra bize anlat..öpüyorum seni..görüşürüz...

aynen öle walla tatlışım çok saol bitanem şimdi geldik mersine evimize annecim hep yanımda kal istiyo canı sıkılıyo ayrılırken ama napalım eşim yarın göreve gidicek işte olmuyo sen napıyosun nasılsın bidenemmmolumunekankayizsmile Şeniz

canlarımm günaydınn.ben pek giremicem kkye.işler çok yoğun .girdikçe yazmaya çalışırımm.

weydenimm canımm mayısın ilk haftası açıklanıcak sonuçlar.yeterli puanı aldıysam 2 sınav beni beklicekk.haber veriirm açıklanınca.tabi sen ozman prensesten vakit bulup girebilrsenn görürsünn:))
bende sizi çok öpüorum tatlımmm.

melikemm canımm bizde seni çok seviozzzopuyorumnanaktan

hepinizi çok özledimm canlarımm

bu arada nurummm sınavında inşallah süper ötesi gecmiştir kuzummmm

türkçe tarih coğrafya gerçekten güzeldi canımm.

ama matematikte sorun var. ama yinede türkçe öğretmneliği için yeterli mat yaptımm :))

şimdi yine bi maraton başladı.2 ay sonra edebiyat sosyal sınavım varr.sınavın ertesi günü ders çalışmaya başladım yani kzucumm.

çok özledimm güzelim seni yaa.bi araya gelemioz artıkk (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…