- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #2.281
kaydirigubbakcemile3 canımsın yaaa iiyim sen nasılsın evt yorumlarını takip etyorum opuyorumnanaktan oyyy canım ne istersen ısmarlayam söle bidenemmm :1hug:
istanbula yagmur yagmış gece arkadas diyodu bugün yani simdilik hava puslu gibiiiiiii nisan yagmurları basladıııııı sen daha gelmedin sevgülümmmm nur için gelsin....kaydirigubbakcemile3
şimdi ben düşenem sonra bi ara sölerimmmmkaydirigubbakcemile3
öle ucuz ve kolay bulunur bişi olmasın dimi accık yorulkaydirigubbakcemile3
şaka şaka kıyamam ben sanaaaa yawrummmm lilililili.....olumunekankayizsmileŞeniz
günaydın sekerimmmm iyi walla ne olsun sen napıyosun nasılsın kuzucummolumunekankayizsmileŞeniz
vayyyyalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:hooray:
isteee balım iste şerifee sana gurrbaaannn olsunn datlımma.s. (ayy buda bülent ersoy'ablan sana kurbannn olsun der gibi oldu):roflol:
ben pek ii deilim kuzucumm yaa.daha doğrusu gözlerimm ii deil.yanma var.ağrıo.çok kötü yaa.işe gelmek falan istemiorumm
kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: yerimseniben buyrunnnnnnnnn
at bi cigaraaaaaaaaaa:gitme:
olur yegennnnnnnnn:jeyyar:
buda ezelde ki ramız dayıdannnkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
offf offffffff birasda içelim :içelim:
))
olumunekankayizsmile :içelim: :içelim: :içelim:
melikemmm kıss noldu bugün bisee koptuk sabah sabah yaakaydirigubbakcemile3 bisim kısların toplanamaması biaraya gelemememiz bizi kötü etkiledi yaff:çok üzgünüm:
galiba canımcım nur da gitti keleeee:gitme: :gitme:
eft yafff nurumda gittii onun gösü ağrıyomuş ondan galibaa:sm_confused:
ahanda benim kociş geldi ailesini yoladı ya otogara gitmişti ya şimdi kahvaltımı yapayım onuda göreve yollayayım insallah gelirim datluşummm çok öptüm sisiiopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞeniz