Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

kaydirigubbakcemile3 canımsın yaaa iiyim sen nasılsın evt yorumlarını takip etyorum opuyorumnanaktan oyyy canım ne istersen ısmarlayam söle bidenemmm :1hug:

şimdi ben düşenem sonra bi ara sölerimmmmkaydirigubbakcemile3
öle ucuz ve kolay bulunur bişi olmasın dimi accık yorulkaydirigubbakcemile3
şaka şaka kıyamam ben sanaaaa yawrummmm lilililili.....olumunekankayizsmileŞeniz

isteee balım iste şerifee sana gurrbaaannn olsunn datlımma.s. (ayy buda bülent ersoy'ablan sana kurbannn olsun der gibi oldu):roflol:

kızlar bi yagmıur yagıyo görmelisiniz yaaa sanki kış kışın böle yagmamaıştı acayip şidddetli simsek cakıyo bideeeee

ben pek ii deilim kuzucumm yaa.daha doğrusu gözlerimm ii deil.yanma var.ağrıo.çok kötü yaa.işe gelmek falan istemiorumm

hımm toz felanmı kactı acep canımcım temiz bi pamukla ve sıcak suyla pansuman etseydin keşkeee oyyyy kusumaaa kıyamam bennnolumunekankayizsmileŞeniz

ahanda benim kociş geldi ailesini yoladı ya otogara gitmişti ya şimdi kahvaltımı yapayım onuda göreve yollayayım insallah gelirim datluşummm çok öptüm sisiiopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞeniz

geldimm kuzularımm.

patron yan masada pcye bakamıomm.aniden çıkarsam kus bakmayınn.

melikem toz falan deil.pcden oluo.bide kitaptı falan yoruluoo.ondan die düşünüomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…