Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

ben geldım kıslar,doktora gııtttım ıltıhaplanma var dedı,kndını üşütmücen dedi,verdi ilacyaa ben corap gıymekten neret edıyorum yaaaa

ben geldım kıslar,doktora gııtttım ıltıhaplanma var dedı,kndını üşütmücen dedi,verdi ilacyaa ben corap gıymekten neret edıyorum yaaaa

çok gecmiş olsun kusum annemde bana hep bunları sölerdi yapmadık hep betona bastık ahanda bebişimiz gelmiyoo işteeeeemafoldumben

çok gecmiş olsun kusum annemde bana hep bunları sölerdi yapmadık hep betona bastık ahanda bebişimiz gelmiyoo işteeeeemafoldumben

ayyy cnm benım sorma yaa ne buyuk dert hee,bnm annmde az demez "bak yalın ayakla gezme cocugun olmaz"ahh annem,cokk saogl bıdenem,ılac verdı,artık dıkkat etcem ama:)

selamm canlarrr sizi çok özledimmm....yarın sabah yola çıkıyoruz sivasa gidiyorummmm.....1 hafta veya 2 hafta kadar yokumm en kısa zamanda net bağlatcam...beni unutmayın sizi seviyorumm :a015: olumunekankayizsmile Şeniz mafoldumben :gitme: opuyorumnanaktan

:a015: kendinize iyi bakın Allaha emanet olunn....gelemedım dunde bugunde annemin diş işleri vardı hastaneye götürdüm gitmeden ondan giremedim sizi unuturmuyum hiççç.....opuyorumnanaktan beni unutmayınn :gitme: en kısa zamanda gelcem hemen net bağlatcamm :a015: mafoldumben :gitme:

canımcım unutrmuyuz hayırlı yolculuklar...

bacım gidiyonmu yaa bizde seni çok özlicezzzz kuzum cabuk git gel güle güle bebegemmm:gitme:

inşallah kusum yaa hayırlı yolculuklar rabime emanet ol bebişkocummmmm seni çok seviyoyuzzzzolumunekankayizsmileŞeniz

heytt buradyım kusum yaa dunde cılt testı yptrmıstımda sıyah nokta olsumu var ıı bır temızlık yapılmaıs faln gereko dedı,bana urun satmaya calıstoda onu arastıryodum cnmcm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…