N
_NURUM_
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #2.161
hoşgeldinn canımmm
slm seker naberrrrrrolumunekankayizsmileŞeniz
nbrsiniz kızlar_?
slm şekerr iidir sen nassın bidenemm şükürr enazından bikaç kişi varız şimdi bari yaşasınnhihoyyyt
3 kişiyizz.hiç yoktan iidr dimi :lepi:
ben iiyim şerifecimm.biraz acıktımm amacokacimcoook makarna yapıorumm.yermisinizz :))
sen naptınn bakemm güzelim
iyi wala şeker kaynana kayınbaba pc nin oldugu odada işte uyukluyo ikiside çok korkuyom kayınbaba sanki her an bişi olucakmış gibi bkaışları felan ürkütücü yaaaaeyvahedigeldismile
melikemm tatlım sen naptnn tatlımm_?
3 kişiyizz.hiç yoktan iidr dimi :lepi:
ben iiyim şerifecimm.biraz acıktımm amacokacimcoook makarna yapıorumm.yermisinizz :))
sen naptınn bakemm güzelim
afiyet olsun canımcım daa iş yerindemi yapıyosun makarnayııı:uhm:
evt yaa bunadda şükür 3kişiyizhihoyyythihoyyyt makarna mııcokacimcoook banada banada şutarafagitti
evet canımcım biz hep varızda malüm bende kaynan kyınbaba var carsamba gideriz diolar bakalımmmşutarafagitti
gell kuzusu.beklerimm vala :))
istediğin makarna olsunn
ayy tekmisin canımmm ya
evet tatlımm.patronun karısı istedi.ayy hazır yemekten bıkıo insann.ev yemeği istioo.
dışardan bişey yiyesim gelmediği için makarna yapalımm dedikk
işte kaynana kayınbaba var ne bilim korkuyom her an bişi olucak gibi iyi deil beaa rabbim günaha yazmasında benim evde bişi olmasın psikolojim çok bozulur bu evde oturamam diyommmm:gitme:
inşallah canım gidince söle de şöle bi cooşalım veda partısı falansositosositosositosositosositososito
afiyet olsun kusumaaaaaaaolumunekankayizsmileŞeniz