- Konu Sahibi labellevie
-
Ben de öyle düşünüyorum ama kayınvalidesiyle yaşadığı tartışma çok yeniydi tartışmanın sebebi de arkadaşımın annesi müsait olmadığı için 2 gün daha kalmasını istemesi, yani bu sebeple başlamış tartışma, arkadaşım da altta kalmamış ama eşi annesinden yana olmuş.bayramda gitmemesi kötü olmuş..eşi için gitmeliydi diye düşünüyorum..bu konu onu eşinin gözünde daha haklı çıkarabilirdi..
Ben de öyle söylüyorum ama ikisi de kabul etmiyor, hele eşi böyle bir şeye yanaşacak bir insan değil bütün suç arkadaşımda öyle düşünüyor.Klasik bir öneri olacak ama aile terapistine gitmeyi denediler mi ?
Sinirli biryle birlikte olmak, huzursuz yaşamak çok çok zor.
Haklısınız, ben de söylüyorum ama bazen düşünüyorum ben alttan aldım da ne oldu diye, kimseye alttan al diyemem, kendini savunması ezdirmemesi daha iyi.Hangimizin eşi mükemmel ki bende inatlaşsam ortada yuva olmaz, birde çocuklar ergenlikte tek başına çocuk yetiştirmesi çok zor o sinir çoğu erkekte hastalığıda olabilir eşinin mesela yüksek tansiyon çok sinir yapar
Aslında eşi gelmese bile biz ikimiz gidebiliriz, belki birşeyleri düzeltebiliriz.Boşanmak asla çare değil çünkü çocuk var ve daha küçük anladığım kadarıyla evlilik terapisti en uygun olanı ama eşi gitmek istemiyosa bile arkadaşın bi gitsin yuva yıkmak çok kolay yapması zor olanı zoru başarmışlar eşiyle oturup konuşsun böle gitmesiğini söylesin bence
Eşiyle çok samimi değilim, araya girmek te pek istemiyorum ama inanın düzeltmeye çalışacak kimse yok başka arkadaşımın ailesi daha önce çok müdahil oldukları için karışmak istemiyorlar yani daha önce birkaç defa barıştırmışlar. Ben ikisi ile yan yana konuştum ama ayrı konuşmak daha iyi sanırım çünkü olay tartışmaya dönüşüyor birden.sinirli olunmadığı normal bir zamanda oturulup konusulmalı. 2 tarafada yakınsızını anladığım kadarıyla sizde yanlarında olun. objktif bir göz olarak. eşinin haksız yanlarını sizde en azından söylerseniz oda hatasını anlayabilir. ben eşler arasına girilmeze inanmıyorum yakınsanız girebilirsiniz
Eşiniz sinirli olunca susuyor musunuz? Mesela sizi çok haksız bir nedenle kırdığında cevap vermiyor musunuz? Anlaşmak çok zordur eminim böyle bir insanla, benim eşim sinirli değil ama sinirli olduğu zamanlar insan çok kırılıyor yanına yaklaşmıyorum ben.Eşi ve eşinin ailesini ayrı tutsun bence k.validesine sinirlendi diye eşine yaptırım uygulamk bence aptalca çünkü haklı durumdayken haksız duruma düşüyo insan benim eşimde çok sinirli
Eşiniz sinirli olunca susuyor musunuz? Mesela sizi çok haksız bir nedenle kırdığında cevap vermiyor musunuz? Anlaşmak çok zordur eminim böyle bir insanla, benim eşim sinirli değil ama sinirli olduğu zamanlar insan çok kırılıyor yanına yaklaşmıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?