- 18 Ocak 2018
- 692
- 374
- 33
-
- Konu Sahibi Ponciginannesi
güney olduğu için sabahtan akşama kadar güneş alıyormuşKat kaylt giyip lahanaya donerse tabi yakmadan oturabilir
Cimrilikten yakmayan cok kar yagdiginda bile battaniye sarilip oturup yakmayanlar var
bende güney evler bu kadar avantajlı mı diyorum kendimce.. çok üzülüyorum eğer öyle ise.. yani ne bileyim bu güneş ne kadar fayda edebilir ki evin içerisine peki kombiyi hangı ayda kapatıyorsunuzEvimin bazi odalari tum gun gunes goruyor bazi odalar sadece sabah 10 dk gunes goruyor fakat suanki gunes evi isitmiyor.
1 aydir dogalgazim yaniyor..
Ufak bebegim var gunes gorsede yakmadan oturulmaz bu havada.
Kimi insan sicagi sevmez o yuzden yakmaz kimisi pintidir para gidecek diye yakmaz. Komsunuz ikisinden biri
sadece akşamşlarımı yanıyor peki ?Evim güney cephede. Akşama kadar güneş gayet iyi ısıtıyor ama akşam soğuk oluyor. Yakıyorum tabi ki. Siz ona bakmayın,cimriliğinden konuşuyordur. Ayrıca yazın gerçekten nefes alamayacak kadar sıcak oluyor.
ya zaten birde olmayacağım sinir ediyor beni bende üzülüyorum çok yakıyoruz güney evler ne güzel diye..Amerikada bir söz vardır: En iyi görünen ama duyulmayan komşu. Ona göre sizi sinir ediyorsa muhatap olmayin olsun bitsin
şimdi hava güneşli şu an ama akşamları buz gibiEski evim güney cephe ve 3 tarafı güneş alıyordu. Şimdiki evim akşama doğru az güneş alıyor. Bu eve taşınınca dedim ki dünya varmış. Yazın nefes alamazdık evde sıcaktan... Mantolama olduktan sonra ısıtmak sorun değil ki. Ayrıca eski güney cephe evimde en geç Kasım gibi yakıyorduk kombiyi. Kışın güneş olmuyor ki ev ısınsın. Hava atıcam diye ne söyleyeceğini şaşırmış resmen.
bizde bursadayz o zaman cidden gerçekten avantajlıEvim guney cephe ve evet avantajlari gercekten cok yuksek. Yazin da ben cok rahatsiz olmuyorum açıkçası. Nerde Oturdugunuza bagli, ben Ankarada su an aksamlari da yakmiyorum. Bebegim olsa bir ihtimal yakabilirdim.
şimdi hava güneşli şu an ama akşamları buz gibi
güney evin bu kadar avantajlı olduğunu düşünmüştüm cidden..
biz birde nisana kadar yakıyoruz nisan sonuna kadar mecburen ısımıyor çünkü sonra kapatırız.. yazında serin bir şekilde otururuz.