Sinirlerim çok bozuk

2 ay önce nişanlandım ve nişan fotoğrafını ınstsgramda profil resmi yaptım nişanlımla olan. Geçen gün nişanlımlayken güzel bir fotoğraf çekti tek olduğum profil resmimi değiştirip onu koydum. Sen nasıl bizim olan fotoğrafı silip kendini koyarsın diye tavır yaptı. Zaten ınstagramda post atmışsın niye üstüne profil yapıp bizim fotoğrafımızı kaldırdın vs dedi Sonra benle olan tüm fotolarını kaldırdı. Gerçekten kötü bir amaçla yapmadım kötü bir amacım olsa ilk gün onunla olan fotoğrafımı profil resmi yapmazdım. Şu an hala kötüyüz. Bana birkaç övgü alınca bir tarafların kalkıyor vs dedi. Genel olarak da sürekli benimle foto paylaşmak isteyen ben alıntı yapmayınca küsen biri. Ben kadın olmama rağmen o kadar değilim
Nişanlınız regl de oluyor mu?

2 ay önce nişanlandım ve nişan fotoğrafını ınstsgramda profil resmi yaptım nişanlımla olan. Geçen gün nişanlımlayken güzel bir fotoğraf çekti tek olduğum profil resmimi değiştirip onu koydum. Sen nasıl bizim olan fotoğrafı silip kendini koyarsın diye tavır yaptı. Zaten ınstagramda post atmışsın niye üstüne profil yapıp bizim fotoğrafımızı kaldırdın vs dedi Sonra benle olan tüm fotolarını kaldırdı. Gerçekten kötü bir amaçla yapmadım kötü bir amacım olsa ilk gün onunla olan fotoğrafımı profil resmi yapmazdım. Şu an hala kötüyüz. Bana birkaç övgü alınca bir tarafların kalkıyor vs dedi. Genel olarak da sürekli benimle foto paylaşmak isteyen ben alıntı yapmayınca küsen biri. Ben kadın olmama rağmen o kadar değilim
Ah bu sosyal medya yok mu..Tüm hayat o olmuş...Yazık.Soruna bakın..

Aynı evde kalırken elalem ne düşünür diye korkmadınız ama ayrılmaktan mı korkuyorsunuz, kusura bakmayın yanlış anladıysam düzeltin lütfen.

Merhaba farklı bir durumdu anlatınca çözüme kavuştu anlattığım gibi değilmiş o farklı bir konu rica etsem bu konuda kalsak olur mu
Anlatınca çözüme mi kavuştu 🤔nasıl yanj bir kadınla yazışması kendisinin uygunsuz fotoğrafları olmasının bir açıklaması vardı yani valla bazı insanlar hayatından hiç dert yanmasın bence

bence kendi kaldırmak istiyordu zaten, senin kaldırman ona güzel bahane olmuş. manipüle ederek hem kendi istediğini yapıyor hem seni kötü hissettiriyor. basit, bunda anlamayacak ne var? tripkolik erkekle ömür geçmez

Takıntılı ve kıskanç maalesef bi dönem eşimde öyleydi ama iyi değil böyle insanlara da laf anlatmıyorsun biraz da elalem ne der kafasında oluyolar ama sen içinden geleni yaptın ve buna saygı duyması gerekiyor güzel dille anlat. Nışanlanınca evlenince bişey değişmez sen yine aynı kişisin. Erkekler kadınlara göre daha şüpheci ama belli etmiyorlar sanırım ya değişirse yada başka biri mi var gibisinden düşünüyorlar herhalde başka bir şey aklıma gelmiyor sevgiliyken veya bekarken de tek paylaşıyordun bunu anlatabilirsen ne mutlu sana

X