Sinirlerim çok bozuk

Korkuyorum insanlardan iftiralardan erkek egemenliğinden toplumun kadını suçlamasından
Yav deli olma, güçlü ol ne erkek egemenliğiymiş. Turp sıkarım onların egemenliğine. Böyle biriyle evlenilir mi kim ne derse desin, laf söyleyen de alsın kendi koynunda yatırsın bu zırtapozu.

Korkmayın ben iki kere nişan attım bir şey olmuyor sizi seven insanlar iyiliğinizi istiyor sevmeyenin de ne düşündüğünün bir önemi yok zaten
İlkini madde kullanırken yakaladım direk bitirdim
İkincisini aşırı anneci olması,sorumsuzluğu,bencilliği,cimriliği yüzünden bitirdim
Seviyor muydum ? Evet ikisini de seviyordum ama dedikleri gibi geçiyor.
Etrafımdaki herkes de çok iyi olmuş kurtuldun zaten şöyleydi böyleydi tarzı yorumlar yaptı,kimsenin de arkamdan konuştuğunu kız kötü çıktı dediğini sanmıyorum
50 sene geride kaldı onlar.

2 ay önce nişanlandım ve nişan fotoğrafını ınstsgramda profil resmi yaptım nişanlımla olan. Geçen gün nişanlımlayken güzel bir fotoğraf çekti tek olduğum profil resmimi değiştirip onu koydum. Sen nasıl bizim olan fotoğrafı silip kendini koyarsın diye tavır yaptı. Zaten ınstagramda post atmışsın niye üstüne profil yapıp bizim fotoğrafımızı kaldırdın vs dedi Sonra benle olan tüm fotolarını kaldırdı. Gerçekten kötü bir amaçla yapmadım kötü bir amacım olsa ilk gün onunla olan fotoğrafımı profil resmi yapmazdım. Şu an hala kötüyüz. Bana birkaç övgü alınca bir tarafların kalkıyor vs dedi. Genel olarak da sürekli benimle foto paylaşmak isteyen ben alıntı yapmayınca küsen biri. Ben kadın olmama rağmen o kadar değilim
Resımlerı sılmek istemiş zaten bahane arıomuş bir bahane bulmuş. Bundan sonrada dicekkı bıdaha eklemem. Bu sadece fragman

2 ay önce nişanlandım ve nişan fotoğrafını ınstsgramda profil resmi yaptım nişanlımla olan. Geçen gün nişanlımlayken güzel bir fotoğraf çekti tek olduğum profil resmimi değiştirip onu koydum. Sen nasıl bizim olan fotoğrafı silip kendini koyarsın diye tavır yaptı. Zaten ınstagramda post atmışsın niye üstüne profil yapıp bizim fotoğrafımızı kaldırdın vs dedi Sonra benle olan tüm fotolarını kaldırdı. Gerçekten kötü bir amaçla yapmadım kötü bir amacım olsa ilk gün onunla olan fotoğrafımı profil resmi yapmazdım. Şu an hala kötüyüz. Bana birkaç övgü alınca bir tarafların kalkıyor vs dedi. Genel olarak da sürekli benimle foto paylaşmak isteyen ben alıntı yapmayınca küsen biri. Ben kadın olmama rağmen o kadar değilim
Bunun devamı bakkala çıkarmayan adama dönüsmesi.

Merhaba farklı bir durumdu anlatınca çözüme kavuştu anlattığım gibi değilmiş o farklı bir konu rica etsem bu konuda kalsak olur mu
Ama her konunuz şu an yaşadığınız sorunla bağlantılı.
Nişanlınız ilişki sırasında habersiz fotoğrafınızı çeken, sizi aldatan biriymiş, bu adamla 4 yıldır sevgiliymişsiniz, beraber aynı evde de kalmışsınız, yüzeysel diye açıkladığınız birliktelikler de yaşamışsınız, doğulu olmanız hiçbirine engel değilmiş evlenmiyorum demenize de engel değil ki🤷‍♀️

Hani okutulmamış evde baskıyla büyütülmüş ailesinin seçtiği biriyle evlenmek zorunda bırakılan biri olsanız anlarım ama okumuş memur olmuşsunuz, metropolde yaşıyormuşsunuz.

Birlikte kaldığınızı ilişki yaşadığınızı söyler diye korkularınız mı var bilmiyorum ama ayrılmaz da evlenirseniz kendinize yazık edersiniz, sizi aldatmaya devam eder, maaş kartınıza el koyar ki cimriliğinden de şikayetiniz varmış, sosyal medyada sadece kendi fotoğraflarınızı paylaşırsanız şiddet de görürsünüz, kendinizi bu adama mahkum etmeyin.

Takıntılı bir tip.devam etmeye çalışmamalısın bence.

Korkuyorum insanlardan iftiralardan erkek egemenliğinden toplumun kadını suçlamasından
Kendini kandırma öyle şeyler mi kaldı.benim annem bile sormamıştı doğru dürüst neden ayrıldınız niye.herkes kendi işinde gücünde.milletin umrunda bile değilsiniz.ayrıca aynı evde falan yaşayacak cesaretin var ayrılmaya mi yok.mune yazmış.

O kadar kolay değil doğuluyuz ikimiz de ve uzaktan akrabayız öyle kolay değil
Doğulu olupta nişan atanı cok gördüm daha geçen görümcem nişanı attı. Bu bir bahane olmamalı birgün konusulur iki gün konusulur. Yarın birgün yapamayıp boşanmak istediginde hele birde elinde cocuk varsa ozaman napıcaksın?asıl ozaman herkes karsı cıkacak ayrılmana. Yapma bunu kendıne asıl ozaman sorun olcak hersey. Yol yakınken dön şimdeden sana bunları yapan evlendiginizde neler yapacagını tahmin edebiliyomusun

Nişanlandı ayrıldılar kesin kız iyi çıkmadı huyları şöyle vs diye klasik insanlar işte
Neden ağzınız diliniz yok gibi davranıyorsunuz siz? Aldattığını söyleyemiyor musunuz? Daha laf edene siz alın da hayrını görün diyemiyor musunuz? Bırakmaya gönlünüz yoksa direkt söyleyin ne gerek var bu kadar şeye, adam mı yiyoruz burda?

Elimde olsa şimdi atarım nişanı ama insanlar ne der ne düşünür tek taraflı mı suçlama yapar diye çok korkuyorum
Yapmayın Allah aşkına. Kim ne der diye evlilik mi yapacaksınız ? Nisan atmak boşanmaktan çok daha iyidir. Evlenmeyin sakın. Bu adam evlendikten sonra sizi kapı dışarı bırakmaz. Kendinizi düşünün biraz.

Tam da bu nokta ciddi düşünmeniz gereken bir nokta bence.
Acele etmeyin, daha iyi tanımaya çalışın, olmuyorsa da olmuyordur zorlamayın.

Böyle ota böceğe karışan trip yapan biri ile evlenmeyi gerçekten düşünüyor musunuz?

X