Sinirlerim çok bozuk

Komplekse bak. Cidden artık erkekler o kadar nazlıki kadınlar naz çekmeye başlamış. Başka göze batan şeyler de var mı iyi gözlemle evlilik kolay şey değildir böyleleriyle
Bence bu daha fragman en büyük tribini evliyken yapacak hadi 1. bölümden bahsedeyim; ilk saçma küsmesinde annesinin evine gidecek kk da meşhur koca tribidir bu :)

Kendi sizi aldattığı için siz de onu aldatırsınız diye yapıyor. Evlenince de sizi aldatacak ama sizi sokağa bile çıkarmayacak belki. O zaman hiç boşanamayacaksınız. Atın nişanı gitsin evlenilecek biri değil

Nişanlandı ayrıldılar kesin kız iyi çıkmadı huyları şöyle vs diye klasik insanlar işte
Kim bu klasik insanlar? Nişanlanan hatta boşanan insanlar için anlaşmamışlar ki ayrılmışlar; haklarında hayırlısı olsun deyip geçiyor çoğu insan.

Siz nişanlısından ayrılan birini duyunca ne diyorsunuz ?

Nişanlandı ayrıldılar kesin kız iyi çıkmadı huyları şöyle vs diye klasik insanlar işte
Ohoo insanların ne konuştuğunu dikkate alırsak evden çıkamayız. Ota b.ka laf eder sonra en alasını kendileri yapar pişkin pişkin laf etmeye devam ederler. Elaleme yaranılmaz zaten de ek olarak da sussunlar diye kimse hayatını karartmasın bir zahmet

Kim bu klasik insanlar? Nişanlanan hatta boşanan insanlar için anlaşmamışlar ki ayrılmışlar; haklarında hayırlısı olsun deyip geçiyor çoğu insan.

Çevremde çok yok o yüzden alışkın olmadığım içindir belki de

Korkuyorum insanlardan iftiralardan erkek egemenliğinden toplumun kadını suçlamasından
bundan en korkan da tanimadan etmeden ya da kötü yonlerini gördüğü halde nisanlanmaya en hevesli olan oluyor nedense. ben de bunu anlayamiyorum cidden, sacma geliyor.
madem yasadigin cevre böyle ne demeye tripcanla nisanlandin? hic tripcan degildi, cok olgundu da bir anda guncelleme mi geldi?

ha bir de doguluyuz uzak akrabayiz- konusulur demissin, onceki konunda adamla ayni evde yasiyordun. seni çoktaaaan konusan konuşmuştur aldirma. koy noktayi bir sekilde

Evlendiğiniz de elaleme birlikte o eve girmeyeceksiniz. Kulağınızı tıkayıp bir karar vermeniz gerekiyor ya bir ömür boyu mutsuz olacaksınız ya da 1-2 sene laf işitip mutsuz olup sonra mutlu olacaksınız. Tercih sizin

Aileniz zorla mı nişanlandırdı sizi. Tanıdığım doğulu bi kız vardı (siz dediniz diye böyle diyorum yoksa bölge ayırmıyorum) ailesi zorla bir akrabalarıyla nişan yaptı. Bikaç ay sonra kız ayrılmak istedi ailesi şiddetle karşı çıktı. Kız intihar ederim dedi zorla ayrıldı. Öyle yapın demiyorum ama kim ne derse desin yarın öbür gün çocukla hiç ayrılamazsınız. At nişanı gitsin.

X