Sinirlerim çok bozuk

Masal123459

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
152
58
29
2 ay önce nişanlandım ve nişan fotoğrafını ınstsgramda profil resmi yaptım nişanlımla olan. Geçen gün nişanlımlayken güzel bir fotoğraf çekti tek olduğum profil resmimi değiştirip onu koydum. Sen nasıl bizim olan fotoğrafı silip kendini koyarsın diye tavır yaptı. Zaten ınstagramda post atmışsın niye üstüne profil yapıp bizim fotoğrafımızı kaldırdın vs dedi Sonra benle olan tüm fotolarını kaldırdı. Gerçekten kötü bir amaçla yapmadım kötü bir amacım olsa ilk gün onunla olan fotoğrafımı profil resmi yapmazdım. Şu an hala kötüyüz. Bana birkaç övgü alınca bir tarafların kalkıyor vs dedi. Genel olarak da sürekli benimle foto paylaşmak isteyen ben alıntı yapmayınca küsen biri. Ben kadın olmama rağmen o kadar değilim

2 ay önce nişanlandım ve nişan fotoğrafını ınstsgramda profil resmi yaptım nişanlımla olan. Geçen gün nişanlımlayken güzel bir fotoğraf çekti tek olduğum profil resmimi değiştirip onu koydum. Sen nasıl bizim olan fotoğrafı silip kendini koyarsın diye tavır yaptı. Zaten ınstagramda post atmışsın niye üstüne profil yapıp bizim fotoğrafımızı kaldırdın vs dedi Sonra benle olan tüm fotolarını kaldırdı. Gerçekten kötü bir amaçla yapmadım kötü bir amacım olsa ilk gün onunla olan fotoğrafımı profil resmi yapmazdım. Şu an hala kötüyüz. Bana birkaç övgü alınca bir tarafların kalkıyor vs dedi. Genel olarak da sürekli benimle foto paylaşmak isteyen ben alıntı yapmayınca küsen biri. Ben kadın olmama rağmen o kadar değilim
Nişanlınız 18 yaşında mı?

çok çocukca hareket geldi bana. Bilemiyorum daha nasıl huyları ortaya çıkar
uzatın Nişanlılık sürenizi naçizane düşüncem.evlilik yoluna girince işler hallaç pamuğuna dönüyor zorlaşır işler. Allah kolaylık versin

çok çocukca hareket geldi bana. Bilemiyorum daha nasıl huyları ortaya çıkar
uzatın Nişanlılık sürenizi naçizane düşüncem.evlilik yoluna girince işler hallaç pamuğuna dönüyor zorlaşır işler. Allah kolaylık versin
Elimde olsa şimdi atarım nişanı ama insanlar ne der ne düşünür tek taraflı mı suçlama yapar diye çok korkuyorum

Hiç evlenmek istemiyorum dediğiniz insanla bir ömür yaşlanmaya kadar nasıl duracaksınız Ayrılın öyleyse sevdiğiniz sevildiğiniz düzgün insan bulursunuz bu adama ömrünüzü harcamayın
O kadar kolay değil doğuluyuz ikimiz de ve uzaktan akrabayız öyle kolay değil

Hiç mi nişanlanıp ayrılan yok biraz konuşur susarlar bence . Kötüyü çağırmak istemem ama evlenince ayrılmak istemen daha zor olur nişanlıyken bile böyle stres yaşıyorsan .

23 Nisan 2024 konunuz:
Sevgilimle 4 yıldır evliyiz ikimiz de ailemizden uzak aynı şehirde memuruz ağustosta sözümüz vardı. Aileler biliyordu çeyiz hazırlığı mobilya falan bakıyorduk. Taa ki fake hesabını yakalayana kadar… bu süreçte aynı evde yaşarken bugün bir anda bir mesaj geldi ve gizledi. Zorladım bakmak içşn. Tesettürlü Bir kızla uygunsuz konuşmalarını gördüm. Kendini doktor olarak tanıtmış kız inanmış. İki üç gün önce zaten sevgilime ait uygunsuz kendisine sit fotolar görmüştüm kendini çekmiş (anlayın) ama geçiştirdi. Şimdi bizzat yazışmaları görünce beynimden kaynar sular aktı. Önce arkadaşına attı suçu sonra kabul etti. Sadece sanal alemde yaptım gerçekte görüşmedim. Seni aldatmadım diye inkar etti ama bana göre aldatma illa gidip aynı yarağa yatmak değil. 30 yaşına gelmişiz bu olacak iş değildi. Bir keresinde benzer bir şeylerini görmüştüm ama geçicidir diye uzatmadım ama bu sondu. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar.

Pardon 4 yıldır birlikteyiz demek istedim

Sizi aldatan adamla mı nişanlandınız ?

Elimde olsa şimdi atarım nişanı ama insanlar ne der ne düşünür tek taraflı mı suçlama yapar diye çok korkuyorum

Zamanında aldatıldığını öğrendiğinde ayrılsaydın kimse sana niye ayrıldın diyemezdi. Ayrıca şimdi de kimsenin bir şey demeye hakkı yok sonuçta bu adamla bir ömür geçirecek olan sensin. İlerde evlenince bu adamın daha beter şeyler yapmayacağı ne malum? çocukların olduğunda ayrılmak daha zor olmayacak mı? Göz göre göre istemediğin biriyle devam etmek niye?

Sizce amacı ne bu kadar paylaşım yapma isteği neden? Gösteriş mi yapmak istiyor
Bu kadar önemsemesi garip geldi, kadınlar hadi önemsiyor onu biliyoruz. Ama erkeğin resminizi değiştirdiğinizi farketmesi bile garip. Sürekli girip bakıyor profilinize demekki. Bişeyler arıyor gibi. Nişanlı iken yaşadığınız sorunların x 10 ile evlilikte yaşarsınız. Karısı yokken telefonu alıp , akrabalar, yaşlı erkekler dışında tüm erkekleri arkadaşlıktan çıkartan biliyorum. Büyük ölçüde kıskançlık var gibi si profil resmini onunla beraber yapmadığınızda sizin gözünüzün dışarda olduğunu, kurul sakladığınızı düşünüyor gibi. Sanki tüm erkekler pusuda bekliyor sanıyor. Bu durum daha çok kendine aşırı güvensizlik belirtisi. İşiniz zor iyi düşünün taşının.

Zamanında aldatıldığını öğrendiğinde ayrılsaydın kimse sana niye ayrıldın diyemezdi. Ayrıca şimdi de kimsenin bir şey demeye hakkı yok sonuçta bu adamla bir ömür geçirecek olan sensin. İlerde evlenince bu adamın daha beter şeyler yapmayacağı ne malum? çocukların olduğunda ayrılmak daha zor olmayacak mı? Göz göre göre istemediğin biriyle devam etmek niye?
Kalbimi acıttı bu yorum

ellalem hep konuşur. sen kötü Olsan da konusur iyi olsan da. iyi düşün derim hayat senin. mesela evlenip boşansan dul diyecekler zart zurt şeyler . saçma sapan şeylere takılcan psikolojini bozcan. Ailen arkandaysa yol yakınken dön içindeki sesi hep dinle o seni doğru yola götürür🍀

X