• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim bozuluyor ( resimli)

Bizim kızında bir sevgilisi var tosun her gun gelir balkonun altinda serenat yapar kac kez yakaladım kızımı balkondan kacarken 🤣🤣 tutuo içeriye alınca da koridorda bağırıp bizi protesto ederdi🤣 Kisirlastirdik simdide uzaktan sevisiyorlar vazgecmediler🤣
:KK70::KK70:
Sizin kız tam cilvenaz demek ki, 6 yaşında dişi köpeğimiz var, o da çok fena, yakışıklı bulduklarına kur yapar ama hepsi o kadar, yaklaşılmasından hoşlanmadığı yerlerine yaklaşan olursa içinden canavar çıkıyor edepsizce havlıyor :KK70:

Yanlız degilsin konu sahibi benimde bahcemdeki kedim zorla ciflesmeye mahkum oluyor uzuluyorum..Ama dogalari geregi normali yasiyorlar..Oysaki benim minnosum bu zorbaligi haketmiyor pes pese hamile kaldı yavrucagim :)

Ilk zoraki birlesmede bende konuya hakim oldugumdan pist hist host diye ses ettim ama erkek kedicik dinlemedi...Cocuklarimda kedi kediyi dovuyor diye agladi..Gelde acıkla durumu onlar da insanlar ve diger canlilar gibi ciftelesecek engel olamayiz

Dişi kediye iyice kızın bence. Boş bırakırsanız ya davulcuya ya zurnacıya gider. Kırsın dizini otursun evinde.
"Bak Hayriyelerin kedisi böyle ziv ziv geziyor mu hiç? Evden burnunu çıkarmıyor. Sen bizim adımızı mı çıkaracan" deyin.
Zeynebin harikalar diyari izlemelisiniz canlandi gozumde birden...Kedisi kizginlasma donemlerinde evden kacip geri geldiginde zeynebin ona yaptigi konusma :)) anneden kediye nasihatlar esliginde

Hahaha instagramda zeynepinharikalardiyari ve kedisi Pakize'nin böyle bir macerası var, o geldi aklıma 😂
Arkadaşlar konu sahibi geçenlerde intihar edeceğim diyordu. Çok da yüklenmeyin normal bir psikoloji değil. Anlamadığım inatla destek almıyor olması.
Benimde aklima ilk o geldi ayy tesadufe bak harika bir vlog muhakkak izlemeli herkesler :) ah o pakize yokmuu

Zeynebin harikalar diyari izlemelisiniz canlandi gozumde birden...Kedisi kizginlasma donemlerinde evden kacip geri geldiginde zeynebin ona yaptigi konusma :)) anneden kediye nasihatlar esliginde

Takip ediyorum aslında ama nasihatlere denk gelmedim hiç. Pakize'nin konuştuğunu gördüm sadece birkaç defa. Benim kız niye konuşmuyor diye kıskandım hatta 😁 Bir bakayım.
Bu kedilerin hepsi arsız demek ki, ille kulaklarını çekmek lazım 😁

Hahaha instagramda zeynepinharikalardiyari ve kedisi Pakize'nin böyle bir macerası var, o geldi aklıma 😂
Arkadaşlar konu sahibi geçenlerde intihar edeceğim diyordu. Çok da yüklenmeyin normal bir psikoloji değil. Anlamadığım inatla destek almıyor olması.
Şu arkadaşlarım içeceğime LSD atmış diyen bu üye miydi?

Bu konuyu 2 ay once acsalar cok dalge gecerdim. Ama 2 aydir brlkide 3 aydir 2.5 yasinda ki kizimin davranışları icim terapi egitimden terapi egitimine kosturuyorum. O yuzden fark ettim ki olaylara bakis acim degismis.

Zor bir bosanma geciriyorsunuz. Hem aileden hem kocadan yana darbeler alıyorsunuz. Muhtemelen bunun etkisi. Bilinc altinda erkek kedi ve disi kediyi kendi yerinize koydunuz. Ve disi kedinin anne olmasinida istemiyorsunuz ayni sebepten.

Veya belki de bende siyirdim.. siyirdiysam kusuruma bakmayin kizimin bana ceza vermek icin haliya dolaba vs. s.ctigini aslinda b.kunun sembol vs oldugunu ogrendim yenice.ondandir.

Back
X