- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.313
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Nasıl bı fakeyimki ben 2017 yılından beri buradayımGitgide fake oldugunuzu düşünmeye başlıyorum.
Durumunuz o derece ciddi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bı fakeyimki ben 2017 yılından beri buradayımGitgide fake oldugunuzu düşünmeye başlıyorum.
Durumunuz o derece ciddi
Aynen geldide geçiyor.en son annecigime beraber gidelim demiştim ama bian kendimi eşyalarımı toplarken buldum .çok.kotu kavga ettik te ogun .şimdi korkuyorum söylemeye .ben beraber gidelim istiyorum
Bozulmucak gibi degilkiŞaka mı bu?
Bence sizin bir şeylere fena halde sinirleriniz bozulmuş..
Sizin bahcede yaşıyor olabilirler tabiki bizim binamızın da bahcesinde bir suru kedi var ama kimse niye ciftlesiyorsunuz ulan diye tribe girmiyor. Normal degilsinizPeki tamam sen kazandın sokak kedisi onlar bizim kedimiz değil .ama bahçe bizim onlarda bahçede yasiyor bunda anlaşalım![]()
Olabilir :)Acaba paralel bir evrende kedi de konu açmış mıdır bu kadın bizden ne istiyor diye![]()
SaolunSizin bahcede yaşıyor olabilirler tabiki bizim binamızın da bahcesinde bir suru kedi var ama kimse niye ciftlesiyorsunuz ulan diye tribe girmiyor. Normal degilsiniz
Karsina al ve de ki aptal aptal aptalFirdevs Hanımmi :))
Bunun yılla bir alakası yok ki.Nasıl bı fakeyimki ben 2017 yılından beri buradayım
Benim çocuğum var zaten gün boyu onunla eğleniriz genelde öğle ve bu saatlerde uyuyor oğlum.heralde o uyuynca bende kediyi benimsiyor um onunla uğraşıyorum.oglum uyanıkken okadar fırsatim olmuyorÇocuğunuz gibi mi görmeye başladınız yoksa?
Hani insan çocuğunu o şekilde düşünmek istemez ya?
Gerçi öyleyse de normal değil ama iyice sahiplendiğiniz kesin.
Ya gerçekten ben kimseyi inandırmak zorunda değilim hakkımda istediğinizi düşünmekte özgürsünüz .ama bunu bilesiniz benim böyle slk slk şeylerle ugrasicak vaktim yok .yani fake olucak en son insan benimBunun yılla bir alakası yok ki.![]()
Ahaha gözümde canlandıRahat bırakın şu hayvanları yahu.
Biri sizin yatak odanıza girip durun dese hoş mu yani?![]()
Benim annem düzelmeden ben düzenlemem çünkü oyuzden annemle gitmek istiyorum .asıl annemin ihtiyacı var buna .1 gün Mersin'e gitti ohh dedim dünya varmış nasıl huzurluyum bugün yine geldi biz yine basladik kavgalarakedileri boşverin, kendinizi boşverin oğlum var demişsiniz kendi çocuğunuz için çabalayın. Ne yaşadınız bilmiyorum ama bu ne vazgeçmişlik yahu? Kaç yaşındasınız neler yaşadınız bilmiyorum ama profesyonel destek almak için de anneyle gitmeyi beklemek ne bileyim gerçekten boşvermişsiniz değer mi? Çocuğunuza her açıdan sağlıklı bir anne olmaya mecbursunuz.
Şimdi benim de canlandı, hiç hoş değilmiş hakkaten.Ahaha gözümde canlandı![]()
Nerelerdesin sen yine kuzum ya .valla iyi geliyosun ortalıktan kaybolma .tam kafa kadınsın halden anliyosun . :) 7.8 kedi var bı bu beyaz kediyi sevdim oda yerinde durmuyorKız karpuz güldürdün beni
çok sevip sahiplenmişsin Kediyi belki ondan sinir oluyırsundur
Bence sorun sizde sokakta yasayan hayvana karisan insan evde nelere karışıyordur. Ben annenizin yaptigini onaylamıyorum ama sizde duzelmek icin bir sey yapmiyorsunuzBenim annem düzelmeden ben düzenlemem çünkü oyuzden annemle gitmek istiyorum .asıl annemin ihtiyacı var buna .1 gün Mersin'e gitti ohh dedim dünya varmış nasıl huzurluyum bugün yine geldi biz yine basladik kavgalara