• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim bozuluyor ( resimli)

Aynen geldide geçiyor.en son annecigime beraber gidelim demiştim ama bian kendimi eşyalarımı toplarken buldum .çok.kotu kavga ettik te ogun .şimdi korkuyorum söylemeye .ben beraber gidelim istiyorum

kedileri boşverin, kendinizi boşverin oğlum var demişsiniz kendi çocuğunuz için çabalayın. Ne yaşadınız bilmiyorum ama bu ne vazgeçmişlik yahu? Kaç yaşındasınız neler yaşadınız bilmiyorum ama profesyonel destek almak için de anneyle gitmeyi beklemek ne bileyim gerçekten boşvermişsiniz değer mi? Çocuğunuza her açıdan sağlıklı bir anne olmaya mecbursunuz.

Peki tamam sen kazandın sokak kedisi onlar bizim kedimiz değil .ama bahçe bizim onlarda bahçede yasiyor bunda anlaşalım 🙏
Sizin bahcede yaşıyor olabilirler tabiki bizim binamızın da bahcesinde bir suru kedi var ama kimse niye ciftlesiyorsunuz ulan diye tribe girmiyor. Normal degilsiniz

Çocuğunuz gibi mi görmeye başladınız yoksa?
Hani insan çocuğunu o şekilde düşünmek istemez ya?
Gerçi öyleyse de normal değil ama iyice sahiplendiğiniz kesin.

Çocuğunuz gibi mi görmeye başladınız yoksa?
Hani insan çocuğunu o şekilde düşünmek istemez ya?
Gerçi öyleyse de normal değil ama iyice sahiplendiğiniz kesin.
Benim çocuğum var zaten gün boyu onunla eğleniriz genelde öğle ve bu saatlerde uyuyor oğlum.heralde o uyuynca bende kediyi benimsiyor um onunla uğraşıyorum.oglum uyanıkken okadar fırsatim olmuyor

kedileri boşverin, kendinizi boşverin oğlum var demişsiniz kendi çocuğunuz için çabalayın. Ne yaşadınız bilmiyorum ama bu ne vazgeçmişlik yahu? Kaç yaşındasınız neler yaşadınız bilmiyorum ama profesyonel destek almak için de anneyle gitmeyi beklemek ne bileyim gerçekten boşvermişsiniz değer mi? Çocuğunuza her açıdan sağlıklı bir anne olmaya mecbursunuz.
Benim annem düzelmeden ben düzenlemem çünkü oyuzden annemle gitmek istiyorum .asıl annemin ihtiyacı var buna .1 gün Mersin'e gitti ohh dedim dünya varmış nasıl huzurluyum bugün yine geldi biz yine basladik kavgalara

Psikolog arkadaşlar daya iyi bilir ama bence burda anahtar cümle: “Erkek kedi çiftleşirken ona zarar veriyor gibi hissediyorum.”
Bence siz olumsuz cinsel deneyimler yaşamış olabilirsiniz. Cinsellik hem erkek hem kadın için zevk verici bişey. Kediler zevk alıyor mu bilmiyorum ama içgüdüsel olafak yapmaları gereken bişey ve zarar verme durumu yok. Bence bu psikolojinin üzerine eğilin. Kedi dişi olduğu için kendinizle özdeşleştirmişsiniz. Erkek kedide kocanız veya sevmediğiniz erkeklerle özdeşleşmiş. Sağlıklı bir düşünce değil. Aşmaya çalışın bunu dünyada iyi erkekler iyi kadınlar olduğu kadar kötü erkekler kötü kadınlar da var. Karakter meselesi.

Benim annem düzelmeden ben düzenlemem çünkü oyuzden annemle gitmek istiyorum .asıl annemin ihtiyacı var buna .1 gün Mersin'e gitti ohh dedim dünya varmış nasıl huzurluyum bugün yine geldi biz yine basladik kavgalara
Bence sorun sizde sokakta yasayan hayvana karisan insan evde nelere karışıyordur. Ben annenizin yaptigini onaylamıyorum ama sizde duzelmek icin bir sey yapmiyorsunuz

Back
X