• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirlerim bozuluyor ( resimli)

Ya sizin yasadiklariniz insanda psikoloji mi birakir cidden? Bence biraz kendinize dinlenmek icin zaman ayirin her gun biraz biraz yuruyuse cikin muzik dinleyerek veya bir cay keyfi yapmaya calisin biraz kendinize sefkat gosterin bence.

Psikolog arkadaşlar daya iyi bilir ama bence burda anahtar cümle: “Erkek kedi çiftleşirken ona zarar veriyor gibi hissediyorum.”
Bence siz olumsuz cinsel deneyimler yaşamış olabilirsiniz. Cinsellik hem erkek hem kadın için zevk verici bişey. Kediler zevk alıyor mu bilmiyorum ama içgüdüsel olafak yapmaları gereken bişey ve zarar verme durumu yok. Bence bu psikolojinin üzerine eğilin. Kedi dişi olduğu için kendinizle özdeşleştirmişsiniz. Erkek kedide kocanız veya sevmediğiniz erkeklerle özdeşleşmiş. Sağlıklı bir düşünce değil. Aşmaya çalışın bunu dünyada iyi erkekler iyi kadınlar olduğu kadar kötü erkekler kötü kadınlar da var. Karakter meselesi.
Bende zaten isteksizlik vardı hep vardı açıkçası . Esimide seviyodum aslında neyse ya derine inmek istemiyorum ama konu eşim değildi bende sorun vardı

Yani neden kedinizin çiftleşmesi den rahatsız oluyorsunuz?hamile kalmasını istemediğiniz için mi?Bu kedi çok güzel beyaz bir kedi ,ciflestigi kedi fazla mı sıradan ?yoksa sizi sadece ciftlesmeleri mi rahatsız etti?Tam olarak aslında sizi ne rahatsız etti ?Tüm bunları la birlikte sizin cinselliğe bakışınız ve cinsel hayatiniz nasıl ?

Üzgünüm .ama bu beyaz kediyi seviyorum ben .sanki erkek kedi ona zarar veriyomus gibi hissediyorum
Ben sizi anladım ya benim muhabbet kuşum vardı beni çok severdi ben de onu çok severdim odadan çıktığım anda bağırırdı arkamdan aşkım fıstık fıstık derdi bigün arkadaşın kuşuyla yan yana getirdik aman Allahım kuşum beni görmüyor nasıl sinir oldum nasıl kızdım kuşumu hemen diğer kuştan uzaklaştırdım evli evine köylü köyüne kuşum ölünce çok üzülmüştüm aklıma gelince hala bi tuhaf olurum bir daha da evcil hayvan almadım sanırım sizinki de böyle bişey

Bence sorun sizde sokakta yasayan hayvana karisan insan evde nelere karışıyordur. Ben annenizin yaptigini onaylamıyorum ama sizde duzelmek icin bir sey yapmiyorsunuz

Niye yani ısrarla beni kiskirtiyosunuz ? Sen benimle aynı evde yasiyomusun sen benim nasıl bı insan olduğumu biliyomusun da bukadar net konuşuyosun.sen sadece benim size burda anlattığım kadarıyla tanırsın ondan öte taniyamazsin .ben anne düşmanı bı kadin değilim bend anneyim .annemi seviyorum ama uzaktan seviyorum artık biz birbirimize yaklaşınca o bardak niye orda diye bile kavga ediyor benimle ..psikolga beraber gidelim dediğim için eline ne geçtiyse fırlattı eşyalarımı topladım çekil gidicektim busefer önüme geçti gidersen abime söylerim seni öldürsün.gitmesemde ağzıma siciyor zaten..annemin sorunu başkalarına sinirlenip sınırını evdekiler den çıkarmak.babam su iciyodu biraz ses cikarardı diye iki ton kavga etti.ya ben niye anlatıyorum ki . özgürsün hakkımda istedigijni dusunebilirsin

IMG_0330.webp

Kedi behlül duacınız olacak🤣
8 yaşında sokak kabadayısı, çapkın çok kötü fena:)) mahallenin tüm kedilerine saran bir erkek kedim var, erkek kedi anası olarak müdahale etmek boynumun borcu oldu:KK70:adam o kadar kötü ki bizle bile yaşamıyor, sokaklarda racon kesiyor, ancak hiç yemek bulamazsa gelir, onun dışında yüz bile vermiyor mikrop, oysa biz büyüttük ama onun derdi tasası dişi kediler, yer gök siyah beyaz yavru oldu onun yüzünden hahahahahahaha

8 yaşında sokak kabadayısı, çapkın çok kötü fena:)) mahallenin tüm kedilerine saran bir erkek kedim var, erkek kedi anası olarak müdahale etmek boynumun borcu oldu:KK70:adam o kadar kötü ki bizle bile yaşamıyor, sokaklarda racon kesiyor, ancak hiç yemek bulamazsa gelir, onun dışında yüz bile vermiyor mikrop, oysa biz büyüttük ama onun derdi tasası dişi kediler, yer gök siyah beyaz yavru oldu onun yüzünden hahahahahahaha
Bizim kızında bir sevgilisi var tosun her gun gelir balkonun altinda serenat yapar kac kez yakaladım kızımı balkondan kacarken 🤣🤣 tutuo içeriye alınca da koridorda bağırıp bizi protesto ederdi🤣 Kisirlastirdik simdide uzaktan sevisiyorlar vazgecmediler🤣

Dişi kediye iyice kızın bence. Boş bırakırsanız ya davulcuya ya zurnacıya gider. Kırsın dizini otursun evinde.
"Bak Hayriyelerin kedisi böyle ziv ziv geziyor mu hiç? Evden burnunu çıkarmıyor. Sen bizim adımızı mı çıkaracan" deyin.
Hahaha instagramda zeynepinharikalardiyari ve kedisi Pakize'nin böyle bir macerası var, o geldi aklıma 😂
Arkadaşlar konu sahibi geçenlerde intihar edeceğim diyordu. Çok da yüklenmeyin normal bir psikoloji değil. Anlamadığım inatla destek almıyor olması.

Back
X