seni bu kadar sinirlendiren şey ne? eşini seviyor musun? yaşadığın ve unutamadığın hatta affedemediğin bir travma falan mı var?
eşimi çok seviyorum ama bu tavırlarımla adam bıkacak benden.uzaklaştı.sinirimi neden yenemiyorum bilmiuyorum.misal iş yerimdeortada bi haksızlık varsa bi defa söylüyorum.sonra susuyorum içime atıyorum.millet beni sesini çıkarmaz pısırık olarak görüyor.sinirleniyorum kimseye bişey diyemiyorum sonra.sinirlenirsem çünkü istifa etmem gerek.durduramıyorum kendimi.
Arkadaşlar sinir hastası olup çıkıcam.(gerçi üniversitedeyken sinir hapı kullandım,o zaman hep uyuyordum şimdi mümkün değil..bebek düşünüyorum)siniri nası yenicem allah aşkına..psikolog bile derdime deva olamıyor şu anda.ona bile sinirliyim.sorunumu çözemediği için.eşime,işime,iş arkadaşlarıma hepsine sinirliyim.eşime sinirlenirsem genellikle ortalık ayağa kalıyor sinir krizleri,tabaklar çanaklar havada uçabiliyor..ortamdaki arkadaş denen kişilere sinirliyim..hatta eşimin iş arkadaşlarına bile sinirleniyorum..kalbim tekliyo günüm mahfoluyo..nası yenebilirim ?
belki de doktorunu değiştirmelisin? psikolog değil de bir kez daha psikiyatristi dene bakalım. ilaç kullanmak kötü bir şey değildir. miden ağrıyınca mide ilacı içiyorsun değil mi? ya da başın ağrıyınca ağrı kesici? e ruhun hastaysa neden ilaç içmek kötü olsun ki? gebelik düşündüğünü doktoruna söylersin ona göre yardımcı olur.
acaba sosyal biri değilsin de ondan mı kendini bu kadar kötü hissediyorsun? ya da kilolu musun? hoşuna gidecek şekilde giyinemiyor musun? kısaca özgüven eksikliğin falan mı var? belki de kimse seni öyle görmüyor ama sen kendin öyle hissediyorsun???
( ayrıca gün içinde bol bol la havle yi çek lütfen )
tamam her insanda sinir olurda...tabak canak biraz abartili geldi banaa...sinir aninizda kendinizi engelleyecek biseyler yapinnn...
doktor değiştirmeyi düşünebilirim.önerin için teşekkür ederim ama sinir hapları uyku yapıyor çok.işim gereği kullanamıyorum.zaten noramlde uykuya meyilliyim.işten çıkmam lazım onun için.bi dahaki gittiğimde aynı sonucu alırsam doktor değiştiricem..
bende ilaç kullanıyorum. 2. kutudayım. bana uyku yapmadı. uyku probleminizi de danışırsınız. ona göre bir hal çaresine bakılır. ama senin sorunun büyük. büyük diyorum çünkü öfke kontrolün sıfır. hepimiz ara ara zıvanadan çıkıyoruz ama kırkta bir. muhakkak bilinçaltında seni tetikleyen bir problem olmalı. hangi şehirde yaşıyorsun. kendi doktorumu tavsiye edebilirim. benim derdime deva oldufazlasıyla ilgili bir doktor.
Merhaba gunde okuyabildiginiz kadar ya halim ve ya kuddus esmalarini okumanizi oneririm..sevgilerbelki de doktorunu değiştirmelisin? psikolog değil de bir kez daha psikiyatristi dene bakalım. ilaç kullanmak kötü bir şey değildir. miden ağrıyınca mide ilacı içiyorsun değil mi? ya da başın ağrıyınca ağrı kesici? e ruhun hastaysa neden ilaç içmek kötü olsun ki? gebelik düşündüğünü doktoruna söylersin ona göre yardımcı olur.
acaba sosyal biri değilsin de ondan mı kendini bu kadar kötü hissediyorsun? ya da kilolu musun? hoşuna gidecek şekilde giyinemiyor musun? kısaca özgüven eksikliğin falan mı var? belki de kimse seni öyle görmüyor ama sen kendin öyle hissediyorsun???
( ayrıca gün içinde bol bol la havle yi çek lütfen )
eşimi çok seviyorum ama bu tavırlarımla adam bıkacak benden.uzaklaştı.sinirimi neden yenemiyorum bilmiuyorum.misal iş yerimdeortada bi haksızlık varsa bi defa söylüyorum.sonra susuyorum içime atıyorum.millet beni sesini çıkarmaz pısırık olarak görüyor.sinirleniyorum kimseye bişey diyemiyorum sonra.sinirlenirsem çünkü istifa etmem gerek.durduramıyorum kendimi.
Sanırım panik atak ilaçları uyku yapıyor. Depresyon ilacı kullandım bende sersemlik uyku ve bağımlılık yapmadı.mesela ne olabilir? sinirimi yenemediğim için soruyorum.kendimi durduramıyorum kriz anlarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?