Sinirimi Bozdular

evet cnm cok haklisin. hic başıniza geldimi bilmiyorum ama telefonda wifiden internete bagliyken birseylerle ugrasirken aniden bi ekran cikiveriyor karşına bizim operatorun internet hizi baglandigin wifiden cok daha iyi hemen 1 GB ek pakey al diye altta evet hayir butonlari var. Ne olduğunu anlayamadan kazara evete basiverirsen gitti 9 tl. boşuna internet paketi almış oluyorsun. eşimin başına geldi bu da

benim de 30 liram gitti. üstelik onaylamadığım halde.

Ben telefon aldım faturada ek sırf mecburum diye bana 45 50 liralık fatura çıkardılar telefonda var etti sana 86 TL inan azıcık sesini çıkaracaksın kimse kusura bakmasın bizde en son eşim konuştu karşıda ki adam küfür etti bize sanki kendi şirketi adama diyoruz ki tamm yetkilini bağla hattı iptal edicem ne kadar cezası varsa odeyecegiz diyor eşim karşıda ki halen geveliyor eşimde anlama engellimisin kardeşim diyince adam bize bir sürü küfür etti bide böylesi var tabi haklı biz olsakta hakaret işittik

ooovvv sizin durum daha fenaymis. benim konuştuğum kisiler hep cok kibardi ama çözüm odakli degiller malesef. bi de işin kötüsü her seferinde karşına baska birisi çıktığı icin derdini en baştan anlatman gerekiyor. her yeni kişi bi öncekine suç atiyor

Canım bir daha niye derdini anlatıyorsun ki zaten konuşma yapmadan önce görüşme kaydedilecektir uyarısı veriyor oradan dinleyin sizi şikayet edeceğim dersin çünkü o olaydan sonra daha kibar olamıyorum kimse de kusura bakmasın kendi çözemiyorum yetkili bağlayacak para almaya gelirken oh ne ala hizmete gelirken ortada muhatap olacağın 1 tane adam yok

cok haklisin cnm bi de şuna da sinir oldum müşteri temsilcisine baglanmak icin yarim saat ugrasiyorsun ve o senin konusma paketinden gidiyor yani utanmadan para aliyorlar o beklemeye

Malum operatör gecen mesaj atti. Bilmem ne tarifesi kullanima kapatilmistir size bununla ilgili gelen mesaji lütfen dikkate almayin diye. Lütfettiler !

ben de neffret ediyorum ya bilgisayarla konuşmaktan. Hiç anlamıyor. Hele bi bankanın surekli sesim benim şifremdir dedirtmesi yok mu.. Çok sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…