Sinirim Dağ Gibi Büyüyor

Ve fedakarlık bekliyor senden hala bencilce...
Evlisiniz. Karı-kocasınız...
Önce siz..Sonra anne-baba...Asıl aile siz oldunuz.
Sen git o gelsin bence
Biz onla yazışalım. Sende sıkıntı yok kıııı

Yatak-Baza neden bu kadar cok büyük bi parcaymış gibi algılanılıyorki...
Sanki bana eve mobilya al dedin...
Çöpe atılan paraymış. Neden çöpe atılsın yahu. Şimdi bildiğin çıkma suntada yatıyorum, altta takozlar. Bu mu benim hakkım? Benim hayallerim 2 bin liralık baza etmiyor demek ki. Başka açıklaması yok.

Ne demek cöpe...Kırcakmısınızki.Baza zaten yatagın altında. Üstünde nevresim takımı falan...
Yatagın üstüne konulmuyor baza.Yatak.
Bahane ya...Resmen bahane...Hiç bişey almadık. Bari bunu alımda içinde ukde kalmasın diyip düşünmek yok...

Peki ne yapmayı düşünüyosun?

Yok biliyorum, ezberledim artık bilmem kaçıncı kere okuyorum belki kaçırdığım bir şeyler vardır diye:)
Farklı şehirlerde olduğumuz için o kısım sorun oldu ve açıkçası ben gidene kadar bana sürpriz yapacağını ve öyle güllerle bezeli bir yatak göreceğimi zannettim. Geldiğimde o takozları görünce şok olmuştum. Söylene söylene bir dolap alındı ama zaten tıkış tıkış oda daha bir sıkıştı. Sanki öylesine eşyaları atmışsın gibi, toplamıyorum ve süpürmüyorum bile o odayı.

Ne bileyim nasıl bir mantık. Ya beyazdan vazgeçip kahve falan alırsak diyor galiba. E almayız yahut alırız neden boşa giden para olsun ki? Ailesinin ne zaman çıkacağı belli değil, 2 sene sürerse 2 senede 2 bin lirayı çöpe attım diyelim.Çok mu?
Şu an için tek planım yeni yeni oluşan çevremi genişletip gezmek, spora ya da yüzmeye gitmeyi de düşünüyorum. İşim neyse ki eğlenceli evet yoruluyorum ama şimdi 23 Nisan hazırlıkları, geziler falan derken zaten yoğun olurum.
Konuşarak çözeceğim bir şey olmadığına eminim. Konuşması bana bir şey ifade etmiyor, ağzıyla kuş tutsa anlamı yok çünkü yeterince gördüm. 6 ay önce de düzelirim diye söz veriyordu 1 sene önce de. İnanmıyorum, konuşmayacağım. Bir kaç kere denedik ve sonu hep benim küfredip defol git dememle, onun sabah günaydın aşkım diyerek hiç bir şey olmamış gibi yazmasıyla bitti.

Fedakarlık yapan karına 2bin az bile...
Ailesi şehirde ayrı evde oturup kira vermiyor...Size gelip sizde kalıyor...
Onların kirasına saysın 2bini bi zahmet....

Zamana bırak bakalım..Senin için nabıcak gör...
Gez toz...Valla...Dünyaya bidahamı gelcez sanki.

Gidince değiştir odayı büyük odaya göre eşyalar al, misafirlerinizin başka evi de var, başka çocukları da var. Anneciğim ben artık o takozlu şeyde yatamayacağım yatak odası mobilyası alacağız malum oda küçük normal odaya göre yaptırıyoruz, siz diğer odaya geçersiniz. Çok güzel olacak İnşallah de sevinçle doğal doğal istediğin şekilde de döşe, artan eşya olursa da ya depoya ya yazlığa gitsin.

o konuya gırmek ıstememıstım ama uzuldum
sadece bunu sana esının layık gormesınden gecıyorumda anne babadada bence cok buyuk kabahatler var
bu cocuk bunları yaaprken o ınsanlar gormedımı
sakın yanlıs anlama asla ovunmek ıcın soylemıyorum benım yatak odamı 3 sene evvel 7 bın tl aldık bız
bence evlenmek ıcın ortaya cıkan adam o evede bakacak o esyayıda alacak ha borcla odersınız napar bılemem ama karısının arkasında duracak, laf gecırmeye soz soyletmeye gelınce onlar erkek . o zaman evet tam manasıyla kullansınlar vasıflarını

Ailesi 1 senelik kirayı bize verdi ama artık 15. Ay oldu. Hala kira alıyorlar haliyle... Maddi bir kayıpları yok hatta kara geçmi durumdalar...Ben kendi işime bakacağım, hayatım kocamdan ailesinden ibaret değil sonuçta. Başka şeylerle daha mutlu olabilirim ve onlara yönelmeyi düşünüyorum. Hiç valla, kas kas nereye kadar...

Şu an içimden gelmiyor biliyor musun? Zaten o oda küf içinde. Bir senelik bina ama yalıtıö boya vs yapılacak her yer rezalet... İstemiyorum hiç bir şey. Ben kendimi ev dışında da mutlu ederim.

Arkadaşım sen niye özel günlerde evini terkediyorsun ki onlar başka yerde kutlasın orası senin de evin. Canın ister kafa dinlersin tatilse canın isterse özel gününü annenlerle geçirirsin neden meydanı onlara bırakıyorsun ki?

Annesi demiş ama bizimki susturmuş söylediğine göre.
Bilemiyorum demiştir, bana bile diyor odanız yok diye. Yoksa sebebi ben miyim? Herkes kafasına göre yerleşmiş be gelip oturmuşum. Bir de evi tekrar yaptırmak lazım duvarlar mahvolmuş küf içinde, parkeler nemden kabarmış. Güya sıfır ev alındı...

Evim gibi hissetmiyorum çünkü, bana ait değil gibi. Onlar başka yerde kutlamaz bana sorulmuyor bile. Yazın görümcem gelip doğum gününü bizim evde kutladı. Kayınvalide falan herkes ayarlanmış ben sadece uyuyorum. Beni de aramıyor eşimi arayıp Koalina bir şey yapmasın ben yaparım diyor.Biz daha 2.5 aylık evliyiz...

Son düzenleme:
Şuan için çözüm olarak sadece ailemin evinizdenn taşınması görünüyor.kiraya filan çıksınlar yoksa çok net söylüyorum o ev bitene kadar kesinlikle boşanmış olursunuz.çok çok afedersiniz ama eşiniz çekilir dert değil sizin hiç bir hareketinize anlam veremiyor sadece siz dqha çok sinirlenmeyin uzamasın diye anlamış rolu yapıyor,yani he deyip geçiyor.böyle insanlarla ilerlemek çok zor.bence tatil dönüşğnüzü bir milad gibi görmesini sağlayın döndüğümde şunları şunları isteöiyorum bu artık böyle olacak diye çok net söyleyin.vallla çok üzgünüm ama bu adamıda çok sallamayın yoksa sinir hastası olursunuz

yok ben ınanmam annesını susturduguna yanız ıra eskıler daha ıyı bılınır ''yenı gelin'' kavramını, özlemni , hevesini bence
kapılara bile dantel havlular koyarlarmıs eskıden .
buarada bız yatak odamızı kırada oturdugumuz mınıcık yatak odamıza gore yaptırmıstık metre akresını hatırlamıyorum ama ne kadar desem cok kucuk yatakla dolap bırlesıktı
suanda kendı evımızde oturuyoruz oda oldukca genıs sere serpe duruyor odada degıstırmeyı hıc dusunmedık

Anlamadığını biliyorum sorduğu sorulardan bu da beni daha da sinirleniyorum.
Ona göre olaylara iyi tarafından baksaymışım...zaten baktığım için bunlar oldu. Yoksa ne ev alınırdı ne altınları izinsiz bozdurabilip motor alırdı ne de erkenden evlenirdik...Bunları anlaması zor, ona göre kendisi perde astığı diğer erkekler asmadığı için süper erkek, çamaşır astığı için bulunmaz hint kumaşı.

Hadi acemiymişsin, yeni evliymişsin o zaman boşluğuna getirmişler, yönetime el koy sen de. Sen çekilirsen at koşturan çok olur. İpleri verme, ele al artık.

Aman tanrım bunları benım eşimde yapıyor
üstelik ben her aksam kurulu sofraya oturuyorum
niye calısıyoruz cunku ıkımızde erkek gıbı para kazanıyorsak evde ıslerıde bolusmek zorundayız .
koalına sen ızmıre gıtmıstın bence sen suanda kapa netı fılan gıt gez erkendende uyanmısın hep tatılde ozlıcen bu gunlerını ama ınsan huzurlu olmayınca bılırım yapamaz

Altınkarınızu yerine tekrar koymasını isteyin. Ne süper erkekmiş, artık bütün erkekler iyi kötü iş yapıyolar ki normal olanda bu sanki lütufmuşcasına anlatmasına gereke yok.valla beni tanışaydınız çevremdeki insabları tartışma halindeyken çileden çıkaracak kriz geçirecek kadar sakin , otokonrollü ve soğukkanlıyımdır ama eşiniz beni bile dehşete süşürüyor anlamazlığıyla.bence daha da fazla fedakarlık yapmayın..kimseyi küçümsemek ezmek değil amacım ama şöylede bişey var artık köyden küçük kızlar bile ayrı ev iatiyılar kayınvalideyle oturmuyolar ki normalide bu zaten

Yok canım ya İzmir'de değilim:) pek gezecek bir yer yok burada şu an herkes uyuyor hatta. Ama öğleden sonrası için planlarımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…