How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sinirden içimi dökmek istedim.

Bu şey değilmiş umutsuz :KK53:

Neyse koca benim koca olduğundan problem yok buhahaha diyr gülseydin :KK70: bu arada ararsa asla açma ekran fotosu al ve kocana at o arasın sen diyecegini demişsin eşinde görmüş şimdi sessiz ve mağduru oynama zamanı 😈

umutsuzdan daha vahim. Diğer mesajlarına göz gezdirmeli. :KK53:

Öyleymiş tuhh gene kandırıldık 🤦🏼‍♀️
sen borcunu ödeme yok 4 kopek bakiyormuş ihtiyaci yokmuş sana ne nedemek yani köpeklere bakmasın bize mi baksın utanmadan got bide ev al insanlar ne kadar rahat ve yüzsüz 😳
Köpeklere bakıyomuş.🤩 Kadın işini biliyor.

Tabii yiyeceksiniz abisinin parasını ne saçma laf. Görümce ya küçük ya evlenememis biri sanırım. Açmayın kendi kendine kursun. Tam terbiyesizmis.
Bu arada hayırlı olsun içinde huzurla oturun inşallah
Evli kendisi aslında bendende iki yaş büyük . Bi an dayanamadım sinirle söylendim bende

Eşinizin kardeşine borcu yok muydu?
Üç ay önce açtığınız konu bu:

Borcunuzu doğru düzgün ödemeden ev alıyorsanız görümceniz yine iyi ses çıkarmamış bile.
Bir de durumumuz yok diye yazmışsınız buraya bile; elbette ortada görümceye geri ödenmeyen borçlar ve maddi durumdan böyle yakınmalar varsa "Hangi parayla alıyorsunuz evi" diye sorar.
Kadının sizi kıskandığı da yok, muhtemelen vaktinde abisine verdiği borcu "Ödemesen de olur" diye öteleyen bir yengesi olduğunun farkında. Sizin para konularına bakışınızı bildiğinden de kendince abisini koruyor.
o zaman durumlar değişir.

Evli kendisi aslında bendende iki yaş büyük . Bi an dayanamadım sinirle söylendim bende
Deniz ben seni çok iyi anladım. Acını paylaştım. Ama peki ya sen cukkaladığın paraları ne yaptın?
İnsan biraz utanır diyeceğim de neredeeee ? Suç sende değil kocan olacak adamda.

ya ilk defa görümceyi savunacam, inanamıyorum
kadının parasının üstüne yatmışsınız, ev aldık derken utanmadınız mı hiç ?
isterse karun kadar zengin olsun, borç namustur, ödemek zorundasınız
Görümceler güzeldir , tatlıdır , şekerdir :KK70: arada sivilcesi çıkar çirkinleşir, tatlısı bayatlarsa, bayar ve şekeri fazla kaçarsa boğaz yakar:KK70: 🙆‍♀️
Görümceler beğeni butonuna bekleniyorsunuz 😎

Kızlar selam.
Sinirden içimi dökmek istedim rahatlamak istedim. Eşimle eski de olsa bi ev aldık yatırımlık ikimizinde tazminatları ve düğünde takılan altınları bozdurduk hepsini olmasa da hayırlısı ile aldık çok şükür. Neyse ; eşim ailesiyle görüntülü konsuurken söyledi ev aldık diye annesi fln hayırlısı olsun fln dedi ama görümcem alla alla hangi parayla aldınız acaba dedi eşimde bilmiyorsun sanki ikimizinde tazminatları fln vardı dedi heee tabi dedi sen olmasan abi zor alırdınız tapuyu kendi üstüne yapsaydın dedi bende dayanamadım farketmez kimin üstüne olması nasılsa ikimizin dedim ikimizin birikmişi nasılsa sen takılma böyle şeylere dedim. Çok biliyorsun sen dedi . Sana ne oluyor dedim ne bu tavır sanane ayrıca dedim eşimde hayırdır tersinden mi kalktın dedi fln en sonunda kv girdi araya susturdu kızını kıskanmasın onunda olur dedim bi sinirle . Sonra bana mesaj atmış kendisi abisinin parasını yiyormuşum, her şeyi çok biliyormuşum bu zamanda bu harcamaya ne gerek varmış zamanımıymış vs vs diye cvp vermedim kendisine eşime şu kardeşini sustur bana msj atmış daha kötü olmasın sonra dedim . Gece tlfnda konısucaz senle yazmış (gece abisi işe gidiyor ) bakalım arayacak mı hanfendi. ..
Görümcenize ne canım ay bu insanları anlamak ne zor kendinizi sakın ezdirtmeyin

Back