How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Sinirden içimi dökmek istedim.

Ayyy şoklardayım 😱😱 ozaman görümce%100 haklı az bile demiş... Hatta parasını isteseymiş keşke...

Kardeşi işte, sıkboğaz etmiyor kadın; borç üzerine bir şey demiyor. Abisi de bulup buşurup kazandığından küçük küçük veriyor kendince. Bu hal de konu sahibine dert olmuş önceki konusunda "Geçinemiyoruz biz zorlanıyoruz ödemeyiversin şimdi bi acelesi yok, maddi durumu iyi görümcenin 4 köpek bile besliyo, ona koymaz" diyor, eşine de bu yönde telkin veriyor sürekli. Özeti bu mevzuların. :)

Ha 3 ayda borcu kapattılar da üzerine ev için para çıktı mı onu bilmem ama o zaman da denmiş "Düğünde takılan altın maltın yok mu ödeseniz görümceye" diye, kendisi de "Zaten pandemiye denk geldi düğün, pek altın yok öyle" demiş geçmiş. Şimdi ev için altınlar anca bozdurulmuş filan yani. Bilemiyorum artık. :)

Kendisi işten de ayrılıyor, çalışmayacakmış öyle karar almış. Çocuk yapacakmış çalışmayıp.
"Görümceye borç nolcak, ödeyemez bu şekilde eşim durumumuz yok diyorsunuz" demişler, kendisi "Yaa bi aciliyeti yok ki görümcenin durum iyi, ödemeyiz demiyorum ki ama ödemesek de şimdi olur, acil değil ki" filan demiş. :) Böyle de rahat kendisi.

Eski konularını okuyun sıradan, sorunun kimde olduğunu hemen anlarsınız.
Koca parası yemekle kalmamış görümcenin de parasını yemiş

Allah Allah. Herkes kocasının parasını yiyor, onu yemeyip kimin parasını yiyecektin? Bak o öyle denmez. "Çatır çatır yiyorum, sefam olsun. '' diye şişman kahkahası atacaksın," Sen de bul koca sen de ye. '' diyeceksin. Böyle bu işler şekerim, yapana yaptı diyemezler, yapmayanın yakasından düşmezler.
Katibim eski konusunu oku
Görünceye borçları varmış
Ödemeye gelince para yok
Ev almaya gelince para çok

Koca parası yemekle kalmamış görümcenin de parasını yemiş

Sonra da vay efendim görümce ev alacak parayı nereden buldunuz diye sordu, vay efendim bari senin üstüne olsun abi dedi. :KK45:
Ya kızın her dediğine takık bi de:
İşte üzülme demeler vs gayet iyi bir konusma geçti bende zaten moral bozukluğu var görümce ile konuşurken söyle bi konu geçti işte bebek tutunamadı vs görümcem bebek sağlıklıksız olduğu için tutunamadı fln dedi aynen öyle dedim her türlü tutunsaydı kabulümdü dedim tabi dedi her türlü kabulumuz dedi ne olursa olsun dedi bu cümle garibime gitti açıkçası yada hassas olduğum için herhlde sen kabul etsen ne etmesen ne olacak dedim içimden sonra tabi o an aklıma gelmedi bu . Sen kabul etmesen sanki durum değişecek yada bende alınganlık yapıyorum bir şey demedim ama şimdi düşününce garibime gitti tekrar aramadım ters bir şey söylemek istemedim ama keşke bi cvp verseydim dedim

Kız "Her türlü kabulümüz tabii" dedi diye "Sen kabul etsen nolcak lan dürrük" tarzında ters ters cevaplar verecekmiş az daha ahahshsh tövbe yarebbim. Allah'ım kınamıyorum, kınamıyorum oğlum var, sen gösterme rabbım. :KK70:

Kızlar selam.
Sinirden içimi dökmek istedim rahatlamak istedim. Eşimle eski de olsa bi ev aldık yatırımlık ikimizinde tazminatları ve düğünde takılan altınları bozdurduk hepsini olmasa da hayırlısı ile aldık çok şükür. Neyse ; eşim ailesiyle görüntülü konsuurken söyledi ev aldık diye annesi fln hayırlısı olsun fln dedi ama görümcem alla alla hangi parayla aldınız acaba dedi eşimde bilmiyorsun sanki ikimizinde tazminatları fln vardı dedi heee tabi dedi sen olmasan abi zor alırdınız tapuyu kendi üstüne yapsaydın dedi bende dayanamadım farketmez kimin üstüne olması nasılsa ikimizin dedim ikimizin birikmişi nasılsa sen takılma böyle şeylere dedim. Çok biliyorsun sen dedi . Sana ne oluyor dedim ne bu tavır sanane ayrıca dedim eşimde hayırdır tersinden mi kalktın dedi fln en sonunda kv girdi araya susturdu kızını kıskanmasın onunda olur dedim bi sinirle . Sonra bana mesaj atmış kendisi abisinin parasını yiyormuşum, her şeyi çok biliyormuşum bu zamanda bu harcamaya ne gerek varmış zamanımıymış vs vs diye cvp vermedim kendisine eşime şu kardeşini sustur bana msj atmış daha kötü olmasın sonra dedim . Gece tlfnda konısucaz senle yazmış (gece abisi işe gidiyor ) bakalım arayacak mı hanfendi. ..
Gece telefonda konuşacaz senle ne demek ya abisini mi tehdit ve terbiye ediyor bu kız

Ayrıca eşiniz ya kardeşine canım cicim haklısın bilmem ne yaparsa cevabını ya veremezse?

Evi de yatırımlık almışlar, düğündeki altınları bozdurmuşlar, hem de hepsini olmasa da demiş , yani bir kısmını bozdurmuşlar, tazminatları falan da varmış ama bu vaziyette görümcenin borcu ödenmiyor, eşi ödemeye çalıştıkça da manipule ediliyor, ihtiyacı yok diyor, sana ne ihtiyacı var veya yok, kendi parası...eski konularına bakınca görümce ne dese suç olmuş zaten, geçmiş olsun dese suç, demese suç... Şimdi de sırf içini soğutmak için direkt cımbızlayarak bi de sinirden köpürerek konu açıyor ki, herkes görümceye saydırsın da, hanımefendi rahatlasın, e ama kim ne derse desin asıl problemin siz olduğunuz gerçeği değişmeyecek konu sahibi🤦‍♀️ neyse ki Strobe Strobe sayesinde uyandık da eski konuları gördük

Kızlar selam.
Sinirden içimi dökmek istedim rahatlamak istedim. Eşimle eski de olsa bi ev aldık yatırımlık ikimizinde tazminatları ve düğünde takılan altınları bozdurduk hepsini olmasa da hayırlısı ile aldık çok şükür. Neyse ; eşim ailesiyle görüntülü konsuurken söyledi ev aldık diye annesi fln hayırlısı olsun fln dedi ama görümcem alla alla hangi parayla aldınız acaba dedi eşimde bilmiyorsun sanki ikimizinde tazminatları fln vardı dedi heee tabi dedi sen olmasan abi zor alırdınız tapuyu kendi üstüne yapsaydın dedi bende dayanamadım farketmez kimin üstüne olması nasılsa ikimizin dedim ikimizin birikmişi nasılsa sen takılma böyle şeylere dedim. Çok biliyorsun sen dedi . Sana ne oluyor dedim ne bu tavır sanane ayrıca dedim eşimde hayırdır tersinden mi kalktın dedi fln en sonunda kv girdi araya susturdu kızını kıskanmasın onunda olur dedim bi sinirle . Sonra bana mesaj atmış kendisi abisinin parasını yiyormuşum, her şeyi çok biliyormuşum bu zamanda bu harcamaya ne gerek varmış zamanımıymış vs vs diye cvp vermedim kendisine eşime şu kardeşini sustur bana msj atmış daha kötü olmasın sonra dedim . Gece tlfnda konısucaz senle yazmış (gece abisi işe gidiyor ) bakalım arayacak mı hanfendi. ..
Aaa ben şok.Nasil değişik bir ilişkiniz var.Bu raddeye nasıl geldi bu gelin görümce ilişkisi.(Aa şimdi diğer msjlari okuyunca mesele anlaşıldı keşke ev değil "yüz' alsaymissiniz.Zira ona daha çok ihtiyaç var

Bu şey değilmiş umutsuz :27:

Neyse koca benim koca olduğundan problem yok buhahaha diyr gülseydin :70: bu arada ararsa asla açma ekran fotosu al ve kocana at o arasın sen diyecegini demişsin eşinde görmüş şimdi sessiz ve mağduru oynama zamanı 😈

Bu şey değilmiş umutsuz :KK53:

Neyse koca benim koca olduğundan problem yok buhahaha diyr gülseydin :KK70: bu arada ararsa asla açma ekran fotosu al ve kocana at o arasın sen diyecegini demişsin eşinde görmüş şimdi sessiz ve mağduru oynama zamanı 😈
Kız mağdur olan görümce😀😀

Back