Sinirden içimi dökmek istedim.

Ayyy şoklardayım ozaman görümce%100 haklı az bile demiş... Hatta parasını isteseymiş keşke...

Kardeşi işte, sıkboğaz etmiyor kadın; borç üzerine bir şey demiyor. Abisi de bulup buşurup kazandığından küçük küçük veriyor kendince. Bu hal de konu sahibine dert olmuş önceki konusunda "Geçinemiyoruz biz zorlanıyoruz ödemeyiversin şimdi bi acelesi yok, maddi durumu iyi görümcenin 4 köpek bile besliyo, ona koymaz" diyor, eşine de bu yönde telkin veriyor sürekli. Özeti bu mevzuların. :)

Ha 3 ayda borcu kapattılar da üzerine ev için para çıktı mı onu bilmem ama o zaman da denmiş "Düğünde takılan altın maltın yok mu ödeseniz görümceye" diye, kendisi de "Zaten pandemiye denk geldi düğün, pek altın yok öyle" demiş geçmiş. Şimdi ev için altınlar anca bozdurulmuş filan yani. Bilemiyorum artık. :)

Koca parası yemekle kalmamış görümcenin de parasını yemiş

Katibim eski konusunu oku
Görünceye borçları varmış
Ödemeye gelince para yok
Ev almaya gelince para çok

Koca parası yemekle kalmamış görümcenin de parasını yemiş

Sonra da vay efendim görümce ev alacak parayı nereden buldunuz diye sordu, vay efendim bari senin üstüne olsun abi dedi.
Ya kızın her dediğine takık bi de:

Kız "Her türlü kabulümüz tabii" dedi diye "Sen kabul etsen nolcak lan dürrük" tarzında ters ters cevaplar verecekmiş az daha ahahshsh tövbe yarebbim. Allah'ım kınamıyorum, kınamıyorum oğlum var, sen gösterme rabbım.

Gece telefonda konuşacaz senle ne demek ya abisini mi tehdit ve terbiye ediyor bu kız

Ayrıca eşiniz ya kardeşine canım cicim haklısın bilmem ne yaparsa cevabını ya veremezse?

Evi de yatırımlık almışlar, düğündeki altınları bozdurmuşlar, hem de hepsini olmasa da demiş , yani bir kısmını bozdurmuşlar, tazminatları falan da varmış ama bu vaziyette görümcenin borcu ödenmiyor, eşi ödemeye çalıştıkça da manipule ediliyor, ihtiyacı yok diyor, sana ne ihtiyacı var veya yok, kendi parası...eski konularına bakınca görümce ne dese suç olmuş zaten, geçmiş olsun dese suç, demese suç... Şimdi de sırf içini soğutmak için direkt cımbızlayarak bi de sinirden köpürerek konu açıyor ki, herkes görümceye saydırsın da, hanımefendi rahatlasın, e ama kim ne derse desin asıl problemin siz olduğunuz gerçeği değişmeyecek konu sahibi neyse ki Strobe sayesinde uyandık da eski konuları gördük

Aaa ben şok.Nasil değişik bir ilişkiniz var.Bu raddeye nasıl geldi bu gelin görümce ilişkisi.(Aa şimdi diğer msjlari okuyunca mesele anlaşıldı keşke ev değil "yüz' alsaymissiniz.Zira ona daha çok ihtiyaç var

Bu şey değilmiş umutsuz

Neyse koca benim koca olduğundan problem yok buhahaha diyr gülseydin bu arada ararsa asla açma ekran fotosu al ve kocana at o arasın sen diyecegini demişsin eşinde görmüş şimdi sessiz ve mağduru oynama zamanı

Kız mağdur olan görümce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…