Ayyy şoklardayımozaman görümce%100 haklı az bile demiş... Hatta parasını isteseymiş keşke...
Koca parası yemekle kalmamış görümcenin de parasını yemişKendisi işten de ayrılıyor, çalışmayacakmış öyle karar almış. Çocuk yapacakmış çalışmayıp.
"Görümceye borç nolcak, ödeyemez bu şekilde eşim durumumuz yok diyorsunuz" demişler, kendisi "Yaa bi aciliyeti yok ki görümcenin durum iyi, ödemeyiz demiyorum ki ama ödemesek de şimdi olur, acil değil ki" filan demiş. :) Böyle de rahat kendisi.
Eski konularını okuyun sıradan, sorunun kimde olduğunu hemen anlarsınız.
Geline bu kadar parayı bayıl, sonra git hasta bakıcı tut. Yooo bebeğim.Ah nooo görümce haklıymış. Verin kızın parasını ayol KV hastabolunca bakıcı tutsun hem
Katibim eski konusunu okuAllah Allah. Herkes kocasının parasını yiyor, onu yemeyip kimin parasını yiyecektin? Bak o öyle denmez. "Çatır çatır yiyorum, sefam olsun. '' diye şişman kahkahası atacaksın," Sen de bul koca sen de ye. '' diyeceksin. Böyle bu işler şekerim, yapana yaptı diyemezler, yapmayanın yakasından düşmezler.
Doğru valla o mesajı yazarken bir gorumce savunduguma hala tam olarak inanamıyordumGeline bu kadar parayı bayıl, sonra git hasta bakıcı tut. Yooo bebeğim.
NoldukiOyuna geldik Daameerhadi beni anlıyorum, hazfızam balık. Ama ya sen ???
Koca parası yemekle kalmamış görümcenin de parasını yemiş
İşte üzülme demeler vs gayet iyi bir konusma geçti bende zaten moral bozukluğu var görümce ile konuşurken söyle bi konu geçti işte bebek tutunamadı vs görümcem bebek sağlıklıksız olduğu için tutunamadı fln dedi aynen öyle dedim her türlü tutunsaydı kabulümdü dedim tabi dedi her türlü kabulumuz dedi ne olursa olsun dedi bu cümle garibime gitti açıkçası yada hassas olduğum için herhlde sen kabul etsen ne etmesen ne olacak dedim içimden sonra tabi o an aklıma gelmedi bu . Sen kabul etmesen sanki durum değişecek yada bende alınganlık yapıyorum bir şey demedim ama şimdi düşününce garibime gitti tekrar aramadım ters bir şey söylemek istemedim ama keşke bi cvp verseydim dedim
Gece telefonda konuşacaz senle ne demek ya abisini mi tehdit ve terbiye ediyor bu kızKızlar selam.
Sinirden içimi dökmek istedim rahatlamak istedim. Eşimle eski de olsa bi ev aldık yatırımlık ikimizinde tazminatları ve düğünde takılan altınları bozdurduk hepsini olmasa da hayırlısı ile aldık çok şükür. Neyse ; eşim ailesiyle görüntülü konsuurken söyledi ev aldık diye annesi fln hayırlısı olsun fln dedi ama görümcem alla alla hangi parayla aldınız acaba dedi eşimde bilmiyorsun sanki ikimizinde tazminatları fln vardı dedi heee tabi dedi sen olmasan abi zor alırdınız tapuyu kendi üstüne yapsaydın dedi bende dayanamadım farketmez kimin üstüne olması nasılsa ikimizin dedim ikimizin birikmişi nasılsa sen takılma böyle şeylere dedim. Çok biliyorsun sen dedi . Sana ne oluyor dedim ne bu tavır sanane ayrıca dedim eşimde hayırdır tersinden mi kalktın dedi fln en sonunda kv girdi araya susturdu kızını kıskanmasın onunda olur dedim bi sinirle . Sonra bana mesaj atmış kendisi abisinin parasını yiyormuşum, her şeyi çok biliyormuşum bu zamanda bu harcamaya ne gerek varmış zamanımıymış vs vs diye cvp vermedim kendisine eşime şu kardeşini sustur bana msj atmış daha kötü olmasın sonra dedim . Gece tlfnda konısucaz senle yazmış (gece abisi işe gidiyor ) bakalım arayacak mı hanfendi. ..
Gördüm.Katibim eski konusunu oku
Görünceye borçları varmış
Ödemeye gelince para yok
Ev almaya gelince para çok
Oku bak üstü. Görümceden para almışlar. Kadın ondan sormuşNolduki
Aaa ben şok.Nasil değişik bir ilişkiniz var.Bu raddeye nasıl geldi bu gelin görümce ilişkisi.(Aa şimdi diğer msjlari okuyunca mesele anlaşıldı keşke ev değil "yüz' alsaymissiniz.Zira ona daha çok ihtiyaç varKızlar selam.
Sinirden içimi dökmek istedim rahatlamak istedim. Eşimle eski de olsa bi ev aldık yatırımlık ikimizinde tazminatları ve düğünde takılan altınları bozdurduk hepsini olmasa da hayırlısı ile aldık çok şükür. Neyse ; eşim ailesiyle görüntülü konsuurken söyledi ev aldık diye annesi fln hayırlısı olsun fln dedi ama görümcem alla alla hangi parayla aldınız acaba dedi eşimde bilmiyorsun sanki ikimizinde tazminatları fln vardı dedi heee tabi dedi sen olmasan abi zor alırdınız tapuyu kendi üstüne yapsaydın dedi bende dayanamadım farketmez kimin üstüne olması nasılsa ikimizin dedim ikimizin birikmişi nasılsa sen takılma böyle şeylere dedim. Çok biliyorsun sen dedi . Sana ne oluyor dedim ne bu tavır sanane ayrıca dedim eşimde hayırdır tersinden mi kalktın dedi fln en sonunda kv girdi araya susturdu kızını kıskanmasın onunda olur dedim bi sinirle . Sonra bana mesaj atmış kendisi abisinin parasını yiyormuşum, her şeyi çok biliyormuşum bu zamanda bu harcamaya ne gerek varmış zamanımıymış vs vs diye cvp vermedim kendisine eşime şu kardeşini sustur bana msj atmış daha kötü olmasın sonra dedim . Gece tlfnda konısucaz senle yazmış (gece abisi işe gidiyor ) bakalım arayacak mı hanfendi. ..
Şimdi okudum .Oku bak üstü. Görümceden para almışlar. Kadın ondan sormuş
Denizi konu açtıktan sonra eter koklatarak bayıltmışlar sanırım.Deniz daha uğramaz buralara
Kız mağdur olan görümceBu şey değilmiş umutsuz
Neyse koca benim koca olduğundan problem yok buhahaha diyr gülseydinbu arada ararsa asla açma ekran fotosu al ve kocana at o arasın sen diyecegini demişsin eşinde görmüş şimdi sessiz ve mağduru oynama zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?