Sinirden içimi dökmek istedim.

Anlatamıyorsunuz bi kere yazmışlar kafalarına hep aynı şey dönüp duruyor .. boşverin anladığınız için teşekkürler..

Yani sabrınızı zorlamış o da sizin

800-1000 kira getiren çarşıya 7-8 dk lik 2+1 evi 150000 e satmazlar bacım . 30 - 40 yıllık da olsa büyükşehir de 450 Anadolu da 200 den aşağı alamazsın. Sen yine şikayet edersin yorumu ama kusura bakma, yemezler yani

Görümcenız bence muhattab alınacak bırı deıl

Tamam siz yemeyin yedirmek gibi bi durumum söz konusu da değil zaten eğer yatırımlık düşünüyorsanız size özelden emlakçının numarasını verip yardımcı olurum bacım .. tanımam etmem sizi yalan borcum da yok size ..

Evet ya lütfen... özelden bekliyorum tel. Numarası çok merak ettim, mümkünse ben de bu kira çarpaniyla ben de dusunebilirim bir ev aslında

Evet ya lütfen... özelden bekliyorum tel. Numarası çok merak ettim, mümkünse ben de bu kira çarpaniyla ben de dusunebilirim bir ev aslında
Yolladım size özelden.. hayırlısı ile inş alırsınız sizi tanımıyorum ama alırsanız sevinirim . Olumlu yada olumsuz bir şey yazmayın artık iyi yada kötü . . Uğraşmak istemiyorum artık . Kanıtlama gibi ihtiyacım da yok.. saygılar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…